Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 655
  • 993
  •   1
Отговори
# 495
Духи-Пухи, пробвай една част от месото на супа да направиш  Peace Направи застройка от яйце и кисело мляко, може малко кромид да сложиш, колкото да мине за подправка  Peace Аз лично такива неща бъркам, че тук ме е срам да ги пиша  Embarassed Накълцай на ситно месо, сложи го в йена-глаз и отгоре го залей с яйце и мляко, абе разни ей такива измишльотини правя  Blush Ако сте на ПЗ вариантите са доста повече, но за П не се сещам и аз  Rolling Eyes
Kurnianos, млякото се коментира почти във всяка тема. Дюкан е казал нискомаслени продукти да се ядат  Peace
MMMimi, ти последно при нас ли си или на плодове, чай и мед  newsm78 Там също имат албум, видя ли го да се мотивираш  Laughing Не се заяждам  Hug
Бубе, все още съм на плодове, но смятам като привърша със захранването, да си дойда пак във вашите редици. Simple Smile

# 496
Правда, детенцето е на 3 години, а ти още кърмиш? Или аз не съм разбрала...... Ако е така, що не вземеш да го отбиеш и да се погрижиш за себе си.

Ками, аз се мажа с Дева - стягащ и антицелулитен. Редувам ги. Но то е по-скоро за мое успокоение, не очаквам голям ефект. И без това имам стрии от двете бременности.

# 497
каква е тази извара 1% в Метро ...

една в плоски пакети по 1 кг - със син етикет. не помня името на фирмата- имат от 1% и от 3 %

Атракция, шемете резултат. аз ще по4акам да проли4и пове4е, 4е съм равномерно пухкава и визуална разлика няма особено.

ако има и друга извара 1-2 % моля дайте марка

# 498
Момичета  Hug благодаря  би много за милите думи.
Вчера успях да прочета само 1-2 страници след моя пост и да ви кажа честно, малко се обезкуражих. Реших, че може би наистина нямам нужда от отслабване, но после си погледах старите снимки /от преди бременността / и пак се навих.

Днес вече съм супер щастлива и убедена, че това е моята диета.
Кантара днес показа -1 100  Shocked  Как стана тази работа просто не знам. За първи път в живота ми ям толкова много и отслабвам.
За двата дена съм свалила общо -1 300. Мисля че за моите кила това е доста добър резултат.

Първия ми ден, макар и по Дюкан си бе малко куц. Не съм прегрешавала с нищо. Вчера, а и днес съм на кекса на Джини за закуска, сочното кюфте на Бубето за обяд и вечерта пъстърва на скара. Към 16ч. си хапвам и 2-3 бр. телешко филе на тандем под 3%

Искам да благодаря на всички момичета които са измислили и публикували рецептите.   bouquet Благодарения на вас знам какво да си готвя и наистина всичко което досега съм си правила е супер вкусно.  Peace

Михаела и аз се мотивирах най-вече от твоите снимки. Бях ги видяла още докато бе отворен албума и заради теб започнах да чета и темите.  Имаше и още едно момиче с руса коса което също изглеждаше страхотно, но не помня ника и  Embarassed

А за паролата на албума, искам да се извиня ако съм подразнила някои.  Peace
Ако и утре имам подобен добър резултат май изобщо няма да ми се наложи да се стимулирам чрез успехите на другите.

Искам и да благодаря на всички момичета които пишат тук , защото благодарение на вас всичките взех правилното решение и вместо да се подложа на глад за да сваля 5 кг за сметка на здравето си, сега ще хапвам вкусни работи и ще слабея.

ох.. исках още да пиша, но работата ме зове .

лек ден   bouquet

# 499
Здравейте милички. Heart Eyes
Насти  newsm59  ura  Всико най-хубаво ти желая!

Мишле продължавам да стискам палци. Hug

Михаела еее,ти направо ме уби с тия снимки.Евала.
Атракцияти също.Евала ,продължавай в същият дух.
На всички с минусчета честито,и аз не изброявам,защото са тооолкова много,че със сигурност ще пропусна някой.

А сега да попитам нещо,от около седмица не мога да си намеря извара,чудя се дали е фатално за режима ми?Навсякъде намирам само кашкавалена и от суроватка.За кашкавалената ми е ясно че не става,но тази от суроватка дали е позволена,на пакета не пишеше никакви стойности. Rolling Eyes

# 500
  • Варна
ПрЮвет.
Топлата вода е тайната на Лили Иванова.

Аби, бравос!  Hug

Насти, честито!   bouquet

Малко по-късно ще се включа пак.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 42 нови отговора.

въх, не ми се е публикувало мнението по-рано и глей кво става... връщам се да чета.

# 501
каква е тази извара 1% в Метро ...

една в плоски пакети по 1 кг - със син етикет. не помня името на фирмата- имат от 1% и от 3 %

Атракция, шемете резултат. аз ще по4акам да проли4и пове4е, 4е съм равномерно пухкава и визуална разлика няма особено.

ако има и друга извара 1-2 % моля дайте марка

Хармони, другата извара, която има почти навсякъде е на Дядо Либен и в Пикадили продават нискомаслена насипна  Peace
Михаела - направо ме разби - чудесен резултат!
Атракция и ти напредваш чудесно!!!  Peace
Славито, Калина е на 2 години и 3 месеца. Насилствено с истерии няма да отбливам...така съм решила, но ще намеря баланс между себе си и нея, надявам се.... Мислех, че все има някакъв начин да си свалям и да си кърмя, макар и съвсем рядко вече!

# 502
harmony_broken, о ще погледна сега като ходя, не съм обърнала внимание, но то е защото само дядо Либен взимам /има снимка в блогосайта/,  пък нея я няма в Метро. Другите изобщо не ги признавам аз, но момичетата постигат резултати и с Мероне и с насипна. Peace

Атракция, Абракадабра, Hands Clap Hug
Михаела, виждала съм те, ти къртиш мивки просто Joy Hug

# 503
Цитат
mihaella77, твоите последни 2 снимки ми бяха най-големия стимул  

абсолютно!!! И на мен, както и снимките на Ели! Невероятни са, перфектни! Пожелавам на всички подобен успех!
Атракция, Абракадабра, тръгнали сте и вие натам! Попътен вятър!

# 504
Цитат на: BlackSnake

[/quote

Супер атрактивна си Атракция !!! Само така!  Peace
Да 4/3 е супер !! Вещи!  Hug!
Бермудез, мен лично не ми пука кой ще ме види преди и след..но изглежда се е злоупотребявало със снимки в албума и затова има парола. Но какво те притеснява , дай една твоя снимка на Вещи примерно ... пиши начало и ще получиш парола. Аз не съм баш от най-страхотните стимули , но има зашеметяващи разлики!  Peace

Black Snake , не си прочела добре.
А относно съвета ти за моя снимка ще изпратя разбира се , но когато имам какво да покажа.   bouquet

# 505
Здравейте дюканки,аз си продължавам стриктно макар, че кантара днес е в застой ,което означава нови дни на задържане.Очаквах го този момент.Гледам има рожденничка ЧРДНасти.Да си жива и здрава .Лек и отслабващ ден ви желая или поне това ,което остана от деня.

# 506
  • Universe
 newsm53 - Привет , съфорумнички! Радвам се да Ви намеря в обичайното повишено състояние на духа Peace
Честит рожден ден на Насти - с пожелание за здраве и постигане на всички житейски цели newsm38 !
 welcome на всички нови попълнения, особено на филибелийките, които ставаме все повече.  В тая връзка специални  kiss за Пиглет, Евче, Бубето,Марила, Авана и Теси/да не сте дезертирали от режима newsm78/, Дорис /браво за преборения 10-ти кг  Peace/, Кремена и Вещи
И да се похваля - още един кг падна, не без 22-дневна съпротива от негова страна, обаче моя македонски инат го срази  goodscale .  newsm18 вече съм минус 6 кг, а до месечинката остават 4 дни /т.е. 10% от теглото ми е намалено за 1 месец - абсолютно здравословно отслабване според дебелите книги newsm26 /
Желая на всички - много минусчета и да  благодаря, че Ви има  newsm51 newsm51 newsm51!!!

# 507
Благодаря Ви за отговорите.Реших и аз  да се мажа, за хидратация за стягане, за успокоение, поне не вреди

# 508
  • Пловдив
Отново за снимките - махнах паролата. Преди няколко теми имахме анкета и повечето мнения бяха, че са съгласни да е публичен албума, като се закрият лицата. Имаше и други мнения. Значи, всеки може да си промени снимките, както иска или да си ги махне. Аз не мога да променям, мога само да махам. Който има снимки и не може да влезе в албума или да ми пише да му изпратя паролата, или да ми пише ако иска да трия нещо.

# 509
Правда, ако сваляш по около 1 кг на седмица (аз поне така се движа в момента - без да смятам първоначалните 2-3 кг сваляни най-вече вода..), не мисля, че се отделят токсини - ако, разбира се, е и съчетано с пиенето на много вода, за да се отделят по естествен начин... При гладуване се отделят най-много токсини, а тук такова нещо няма  Mr. Green
При все, че при нас кърменето си е доста стабилно - поне 10-15 пъти на денонощие  Rolling Eyes Смятам, че е напълно ОК за дребен - все пак - всеки сам си решава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт