Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 695
  • 993
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честито на рожденничката Насти!   bouquet  Бъди здрава, щастлива и все така ведра дюканка!
На всички с минусчета- няма да ви казвам поименно, че ще пропусна някой, а ще се разсърди- браво, момичета! Железарки сте! Hug

Нямам търпение за срещичката в събота! Hug

# 481
Атракция,аз не мога да видя снимките Sad
Светланка честит ти месец с Дюкан и поздравления за страОтния резултат.Пожелавам ти повечко такива.

Момичета,аз да питам нещо. днес ми е пьрви ден на ПЗ след ударния и досега сьм хапнала малко домат и краставица. И ме подгони вьлчи глад,главата ми все е в хладилника. Това нормално ли е за пьрви ден на ПЗ?

# 482
Atrakcia , страхотно  smile3501, тези снимки наистина са стимул за нас по-новичките.

Аз днес направих -5 кг от както съм започнала, но и от днес съм на П, което ме кара да се надявам на по-добри резултати тези дни, но пък си мисля, че и много не е добре да се сваля за един месец и взех да се страхувам да не ми увиснат кожичките.

# 483
И аз не съм ви забравила, но ми е безкрайно трудно да следя дългите теми...доста спам има в тях и не ми стига времето да чета!
Поздрави на всички, които имат повод да празнуват! Стискам палци, на всички, окито задържат, или качват по-малко - да не се отказват! Peace
И аз задържам, може би сваляма на обиколки, защото зимното ми яке ми стои като подарено. Преди 3 дни ми се смяха 2 приятелки - няма да ги споменавам  Wink Mr. Green Дънките, купени преди месец са стегнати с колан, че ми падат - радвам се много, не се тревожа, че кантара не помръдва често. Но ме притеснява, че сега като си вземем детето от ваканцията при баба ще реши пак да суче.... и всички тези токсини... какво да правя. Не искам да спирам нитно кърменето, нито режима. Свикнала съм и с двете и не искам насилствено да ми се налага да променям нещата.....
Ще ви следя все така през 10-15 страници, защото не успявам по-често!  Peace Hug
За срещата в събота....уви...ще е без мен, но Дамаянти и Хармони ще ми разказват и снимки тайничко ще ми показват, надявам се!  Peace Mr. Green

# 484
mihaella77 хубаво дупе Mr. Green и завиден резултат   bouquet

малеееееееееее  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

завиден резултат--супер , #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Атракция --браво  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
браво момичета ,

# 485
Момичета  един въпрос малко встрани.Ползватете ли някакви мазила за да не увисва кожата и да е тонизирана при свалянето на много килограми.

# 486
не пречи да си вземеш  мазила--
по твоя преценка
аз лично  ползвам- Peace

# 487
Момичета  един въпрос малко встрани.Ползватете ли някакви мазила за да не увисва кожата и да е тонизирана при свалянето на много килограми.
Аз не, за сега нямам увисвания, но съм замислила да си купя. Ще следя отговорите  Peace

# 488
  • UK
  Атракция и Михаела Shocked #Shocked smile3556 Само това мога да кажа. Свалям ви шапка, момичета.
  Аз засега имам само снимки ПРЕДИ и всеки може да ги види в подписа ми след снимките на детето. За съжаление на всички съм като фон към бебето, защото упорито отказвах да бъда снимана през този ми период и всички снимки на които бях само аз биваха безкомпромисно трити. Надявам се скоро да имам и СЛЕД и пак там ще ги сложа Simple Smile

# 489
 Здравейте, мацки wavey
 newsm59 Tada Насти, с най-добри пожелания  Hug
Атракция, Аби, Михаела, зашеметяваща разлика, честито момичета  Peace
Аз съм супер инвеститорка тези дни, че и гадното плюсче още си стои, но ще го уморя  Mr. Green
Аз съм също от новичките тук, на да ви кажа, хич не се натискам, за паролката на албума  Grinning
Стига ми, че винаги отговаряте на моите запитвания, че съм сред вас, и се радвам за всяко свалено грамче от всеки. Виждам резултата по мен и знам, че и при вас действа режима на Дюкан  Wink Пък и нали ще ви видя на срещата, резултата ще ми подейства повече от стимулиращо  Hug
Ками02, снощи гледах, че са пуснали нов продукт на Нивея - мисля него да пробвам, въпреки,че не се надявам на впечатляващ резултат  Mr. Green В момента имам "антицелулитния"  Wink. Мажа се за успокоение  Grinning
Мише  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 13:16 от amerie

# 490
Сетих се да попитам защото видях една позната, която отслабна около 10кг , слабае обаче виси

# 491
  • София
Сетих се да попитам защото видях една позната, която отслабна около 10кг , слабае обаче виси

Ками02, всичко зависи от кожата, от това дали си раждала и т.н.
Аз се мажа всяка вечер с лосион за тяло...какъвто имам. Не е нещо специално.

Мерси момичета!   bouquet

# 492
Привет, Дюканки.

Днес ми е един месец. Месечинка ли му казвахте? Ама не ми е първа, затова не се брои и поздравления не приемам Simple Smile Да не спамим, ми е мисълта. Въпреки това ето и моят резултат:
тегло: - 2.9 кг (искам да подчертая, че е засечено след един воден ден, което означава, че фактически е повече).
талия: - 5.5 см
ханш: - 3 см
бедър: - 3 см
коляно: - 1 см
прасец: - 1 см

бюст: имам придобивка, сутиен с леко подплатяване. Ясно защо  Mr. Green

# 493
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Аз днес съм с малък + (+100гр.) , но го отдавам на ПМС . И все пак се замислям дали да не сменя пак схемата си от 4/3 на 5/5  newsm78 Преди бях на 5/5 и тогава си смъквах редовно . Сега ще изчакам да ми дойде и свърши, после може още 1 седмица да заформя 4/3 и ако не смъквам и през тази седмица, ще се върна на 5/5 .

Относно подсладителите и десертите - ами аз преди без сладко не можех, сега продължавам тази традиция - винаги имам или правя от режимните торти, кремове или ако нямам пък си правя кисело мляко със степ.  И всеки ден ям десерти.Някои от вас казват , че си правят в случай че много им се прияде сладко, други пък че си правят по-често, ама такива като мен всеки ден има ли  ... Да взема да се огранича ли малко ???
..... все едно аз съм го писала това!!! #Crazy
Днес само, че моя + е 300 грама, нерви ме, защото все още съм на П, не свалям, а днес и качих и аз съм се зачудила да се връщам на 5/5... newsm78 То преди ако беше, до сега поне половин кило да си беше отишло, а аз още се боря с това пустото 14-то!!!! #Cussing out
Айде лек ден.. ще ви доизчета от сутринта!!
Приятелко Насти - ЧРД!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Жива, здрава и все толкова омайна!

# 494
Добър ден от мен! wavey
Скорпи, тричавата палачинка на мен не ми става като обикновена палачинка, а като питчица. Още някой питаше, Маци, май - аз не ядях трици до онзи ден, защото първите ми два опита завършиха в 00, ама не за да излязат отдето трябва! Сега ми харесва, в кис. мл. - не, но палачинка или кекс са екстра. Сто пъти четох стр. 134-138, за да се самоубедя, но съществена роля оказа и мнението на  момичетата тук, които ме убедиха, че са важни.

Росчо, рибеното масло го пия, заради омегите, имам леко завишен холестерол, а и черен дроб, който изисква грижи. Пия Олисалвин, 280 г рибено масло и 2,6 мг витамин Е в капсула.

Harmony broken, каква е тази извара 1% в Метро : Thinking Аз всяка неделя пазарувам там и не съм видяла.

Дамаянти, аз съм втора седмица 4/3, в полза на протеините, доволна съм , свалих малко, ще отчета в понеделник какво е положението Peace

kami02, нямам увисвания и не съм очаквала да имам, но превантивно се мажа със стягащи лосиони, редувам  и със само овлажняващи. Ползвала съм Дав, Леокрема, кокосово масло, джинджифилово, черешово /това все в лосиони/. Мажа се поне два пъти дневно, но то е диагноза това моето.. hahaha

А за снимките и на мен ми писна, когато се включих в темата пляснах мои снимки още с втория пост. След време чак си направих устата да искам парола. То пък елементарна етика е това, покажи поне първо, после искай... Но както и да е.

Донесоха ми страхотен балсамов оцет, радвам се много аз, чета му стойностите и  #2gunfire
ЗАХАРИ- 3,2 г, и то на 1.с.л. Та ще си  карам с обикновения ябълков Rolling Eyes

Насти, честит рожден ден, сладка! Не знам защо си си редактирала поста и ако някой нещо те е обидил, лично ще се разправя с мен hahaha Пожелавам ти много здраве и късмет, целувки! Kissing Heart

Поздравления на всички с минуси!
Желая ви слънчев ден sun

Общи условия

Активация на акаунт