Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 667
  • 993
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро момичета! Няма да ви черпя с кафенце, че много станаха  Laughing
Желая ви спорен и хубав ден!  Wink Ще се включвам

# 406
Добро утро

Запецнала съм  и не свалям в момента, но държа фронта  Flutter

NastyWitch

МИШЛЕНЦЕЕЕЕЕее чакамете с добри новини  Praynig Praynig Praynig

# 407
  • софия
Настичкоооооо,честито ти навършване на цели 17 години! Mr. Green newsm51
Мише, Hug newsm10

Добро утро и лек и отслабващ ден! newsm47

# 408
Добро утро момичета,искам да попитам нещо което ме мъчи от вчера.Погледнах етикетите на 2 кисели млека едното е 3,5% масленност-4,9г. Въглехидрати и 5,2г. Белтъчини а другото е 1,5& масленост-5,0г. Белтъчини и 6,0г. Въглехидрати.Киселото млйко с 3,5% масленост има 3,5г. Масленост а 1,5% има 0,1г.Та бихте ли ми казали кое млйко мога да консумирам и какво количество?Благодърж.

# 409
Добро утро и от мен  Sunglasses
Гледам пак триците на дневен ред (за закуска  Mr. Green).. Опитайте да ги накиснете 1/2-1 час преди да ги хапнете в млякото, не веднага да ги объркате и да ги ядете - така си имат вкус и консистенция на овесени ядки с мляко  Wink На мен са ми толкова любими, че чат пат и вечер преди лягане, бухвам 1 лъжичка в нощното мляко (и аз като бебетата  baby_neutral), да не ми е скучно като ям  hahaha

Месо и аз не обичам особено, ама наблягам на риба и мляко. Засега всичко е повече от чудесно, при все че съм на 3П/4ПЗ .. Досега нищо сладко не съм си правила (с подсладител).. ще пибегна до него може би в много краен случай, че хич не ми се нравят  Confused А и да си кажа честно, не ми се е прияло особено сладко  Thinking Даже и кола не пия (ама мъж ми яко наваксва и за мен  Mr. Green).. Само понякога си правя разтворимо вит.С - то вместо степче  Laughing .. и май ми задоволява (засега) желанието за сладко..

Момичета, дайте идея за П манджа с телешко  Rolling Eyes Рових в рецептите, ама нещо май нищо не изрових  newsm78 Само едно телешко филе ми се мярна.. Имам 1 тенджера сварен шол - как мога да го забъркам, че да стане годно за консумация и от съпружеското тяло  Rolling Eyes Аз мога и така да си го ръфам - без сол даже  Twisted Evil

# 410
Благодаря на всички за поздравите вчера!  Hug
Днес имам минус 400 гр.
Ще имаме гости на пълнено агне, но за мен - пилешка пържолка и салатка, от днес съм на ПЗ.
Насти уич, ЧРД!!!   newsm59

# 411
Момичета от вчера и аз я започнах и съм вече 700г. надолу
Успех на всички и много хубав ден   bouquet

# 412
  • Пловдив
Духи-Пухи, пробвай една част от месото на супа да направиш  Peace Направи застройка от яйце и кисело мляко, може малко кромид да сложиш, колкото да мине за подправка  Peace Аз лично такива неща бъркам, че тук ме е срам да ги пиша  Embarassed Накълцай на ситно месо, сложи го в йена-глаз и отгоре го залей с яйце и мляко, абе разни ей такива измишльотини правя  Blush Ако сте на ПЗ вариантите са доста повече, но за П не се сещам и аз  Rolling Eyes
Kurnianos, млякото се коментира почти във всяка тема. Дюкан е казал нискомаслени продукти да се ядат  Peace
MMMimi, ти последно при нас ли си или на плодове, чай и мед  newsm78 Там също имат албум, видя ли го да се мотивираш  Laughing Не се заяждам  Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 09:44 от *Бубето*

# 413
  • Пловдив
Насти, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!

Миленалп, добре дошла!   bouquet

# 414
# 415
Добро утро момичета,искам да попитам нещо което ме мъчи от вчера.Погледнах етикетите на 2 кисели млека едното е 3,5% масленност-4,9г. Въглехидрати и 5,2г. Белтъчини а другото е 1,5& масленост-5,0г. Белтъчини и 6,0г. Въглехидрати.Киселото млйко с 3,5% масленост има 3,5г. Масленост а 1,5% има 0,1г.Та бихте ли ми казали кое млйко мога да консумирам и какво количество?Благодърж.

VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг. дневно!!!
кисело мляко (Верея 0,1 %, Култура 0,1 %, Герма 0,1 %), извара (Мерони, Пържевица, дядо Либен и насипна в Пикадили) и сирене (Маджаров Light, свежо сирене Хелиос), Excuisa FitLine 0,2 %

# 416
Abrakadabra изглеждаш страхотно   bouquet

# 417
  • В най - голямото село
много благодаря за отговорите   bouquet и на Abrakadabra   за мотивиращата снимка   bouquet

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 09:52 от cikoni

# 418

ИСКАМ И АЗ ТАКААААААААААААААА Shocked

# 419
Бубе  Hug Ще правя Дюканска мусака без картофи  Mr. Green Да видим какво ще излезе  Crazy
Абракадабра пу пу пу  Sunglasses аууууууу и аз искам такааааааааа  Blush

Момичета, я вижте над какво умувам напоследък  newsm78 (снимката е линк)

Дават го масажиращо, отслабващо, загряващо, стягащо.. За 21 дни -3,1 см от бедрата и -5,5 см от ханша  newsm78 Съвържа микрокапсули кофеин и не знам си какво друго подпомагащо отслабването.. Гаранция - 20 изпирания..
Дали си заслужава се чудя  Thinking

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 09:56 от duhi_puhi

Общи условия

Активация на акаунт