Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 699
  • 993
  •   1
Отговори
# 360
Привет, момичета, нямах нет и съм пропуснала гигантско количество постове. Хич не знам дали ще мога да ги наваксам.
Хваля се със свалено 15-о кило. Оплаквам се, че имам 1 (един) панталон, който не събувам без да откопчавам. Решила съм да атакувам магазините секънд хенд, не ми са дават много пари за дрехи, които пак ще ми станат големи bowuu

Мишле, вярвам, че утре към 8,15 ще имаш с какво да ни се похвалиш!
Бачи, нова лентичка? Що тъй?

От кварталния Фантастико Вереята и нискомаслената Ескуиза изчезнаха. Намерих един котидж чийз на Екскуиза, който хем е от обезмаслено мляко, хем турили сметана вътре #Cussing out  Но си го купих, де, само 4,3 гр мазнини са в 100 грама. Ще го ям по мъничко.  
Чудя се кога ли ще се усетят българските производители, че има голяма пазарна ниша за нискомаслени продукти!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 23:18 от Divana

# 361
Мишле, стискам всичко Praynig

# 362
  • UK
  Данито, аз ходя на аеробика в Банишора, на сто метра от 5-та градска. Ако си с кола е на 5 мин от Надежда. Между другото има момичета в групата от Надежда, значи сигурно не им е далече. Дано да ти е полезно.
  Мишле, стискам палци и аз Simple Smile

# 363
Вещи, една  Praynig вкарай ме и мен в таблицата.
Започнах режима на 11.02.2008г.
82кг.-сега тежа 71кг.,крайна цел-55кг.
предварително благодаря Hug

# 364
Кекса който направих беше 2 яйца, кисело мляко, трици, подсладител и малко бакпулвер...не е ли правилно? Немога ли да го хапвам в ударната фаза?

# 365
Кекса който направих беше 2 яйца, кисело мляко, трици, подсладител и малко бакпулвер...не е ли правилно? Немога ли да го хапвам в ударната фаза?

Можеш напълно. Просто е по-добре да го хапваш до обяд, а не вечер. Но не е фатално и вечер.

# 366
  • София
Здравейте или по-точно добра вечер!

Не съм ви чела от 3 дена и днес се опитах да наваксам със старата темаи с тази. Имахме малко проблеми в семейството и ми се наложи да пътувам в събота, но, слава богу, нещата се оправят вече  Praynig . За съжаление, поразвалих през това време режима, но от днес съм стриктна отново и се надявам на резултат тази седмица.

Мишле, стискам палци за утре сутрин  Praynig Hug

Успех на всички, пазете се, че този грип се оказва с много тежки последствия. Много прегръдки за всички вас  Hug

Ще пиша пак като има с какво да се похваля.

Вещи, видях, че ме има в списъка и на втора и на трета олекотена за кърмачки. Може би трябва д аме махнеш от втор аи да остана само в другия списък, като ми направиш корекция на килограмите (-6). Благодаря ти за положения труд за темите и табличката   bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ, момичета.

# 367
Момичета аз пак имам въпрос  Embarassed
Какви витамини да пия ако кърмя. Може би въпроса ми е тъп ама аз и по време на бременността не съм пила витамини и не ги знам. За Матерната съм чувала, че са много силни и предизвиквали гадене newsm78.
Също да ви питам и за фитнеса, може ли? Тъй като дочух, че не било добра идея. Аз правя леки тренировки на аеробен уред (3 серии по 10-15мин.). Уреда представлява нещо м/у ски бягане, колело и тичане по нанагорнище, мале какво обяснение му праснах  Joy Joy Joy. Съжалявам ако въпроса го има подробно обяснен в книгата, но съм с бебче и в квартала няма книжарница, а ако я поръчам през нета куриерите идват точно като сме навън #2gunfire

# 368
Гууди, Росченка, реших да са 10 дни, понеже пишеше, че 10 дни ударен режим са подходящи за хора, които имат свалят повече килограми. Но ще се съобразя със съвета ви и днес ще е последния ми ударен 8ми ден. Утре включвам зеленчуците. В диетичните магазини, продават ли парафиново олио, ситуацията, която решава то ми е доста неприятна и непривична и бих искала да оправя положението  Blush

Благодаря ви предварително Blush

Не знам, вече ми става просто банално да моля за едно и също. Нищо повече не искаме от никой, само да прочете първата страница.

Парафиновото олио всъщност е течен парафин, намира се в аптеките. НЕ става за термична обработка! Има слабителен ефект при проблеми с WС го препоръчват!

При всяка нова тема чета първата страница. Попитах в аптека, и то не в една, не намерих, та затова се обърнах към вас...

Може би, преди да се намесиш и смъмриш, някоя потребителка, щеше да е така добра да помогне.

От третия ми пост ще ме накарате да съжалявам, че изобщо се обадих тук!

Успех на всички желая!  bouquet

Лека нощ.

# 369
  • Пловдив
Съжалявам, че така си прочела думите ми. Все пак ще те попитам в колко аптеки ти казаха че няма течен парафин???

# 370
Съжалявам, че така си прочела думите ми. Все пак ще те попитам в колко аптеки ти казаха че няма течен парафин???

Може и аз да не съм задала правилно въпроса си, защото попитах за парафиново олио. Влязох в 3 аптеки...ще продължавам да търся...

# 371
  • Пловдив

Парафиновото олио всъщност е течен парафин, намира се в аптеките. НЕ става за термична обработка! Има слабителен ефект при проблеми с WС го препоръчват!

Ами точно това имах предвид с цитата. Съжалявам, че не си го разбрала, извинявай   bouquet Просто питаш за течен парафин - навсякъде го имат.  Peace

# 372
  • Варна
Мишле, палците ще ги стискам даже и насън.  Flutter

Джини, много си лаконична, срамота. Опитай се да ги докараш два реда поне...  Heart Eyes

Бомбе, понеже те чувствам малко нещо "осиновена", ще те замолА да не се поддаваш на провокации.  Hug

Вещи, забелязах, че нямам стартови дати. Дюкан от 29.07.07. Трета от 24.11.07.  Embarassed

# 373

Ами точно това имах предвид с цитата. Съжалявам, че не си го разбрала, извинявай   bouquet Просто питаш за течен парафин - навсякъде го имат.  Peace

Благодаря, не съобразих!   bouquet

# 374
Офффф избеснявам по някога!!!! smile3511 smile3514
 Ми то ми писна да си губя от ценното служебно и лично време от 13 страници тема, на 5 от тях да се дъвчи дайте та дайте парола, искам да ви видя, искам да се надъхам............. Ами който е искал вчера си даде снимките без да са с парола и в албум вкарани! Айде поспрете се вече, щото аз ще извадя сопата и .....

Извинявай, не съм искала да досаждам или нахалствам.  просто имам нужда от визуална мотивация. това е всичко. а ви се възхищавам страшно много и исках като свърша с моето режим4е, да се присъединя отново към вашите редици.изчела съм всички теми досега от почти самото начало.дори бях с вас известно време, но нещо се отклоних... просто някой беше казал да погледна в старите теми, но тези снимки, които са пуснати там не могат да бъдат отворени, просто файловете липсват. това е всичко. извинете ме. няма да досаждам вече. Sad не мислех, че е такъв  проблем..

Общи условия

Активация на акаунт