Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 704
  • 993
  •   1
Отговори
# 270
Офффф избеснявам по някога!!!! smile3511 smile3514
 Ми то ми писна да си губя от ценното служебно и лично време от 13 страници тема, на 5 от тях да се дъвчи дайте та дайте парола, искам да ви видя, искам да се надъхам............. Ами който е искал вчера си даде снимките без да са с парола и в албум вкарани! Айде поспрете се вече, щото аз ще извадя сопата и .....

Е око да види , друго е  .   newsm09

# 271
Мерси много на всички които ми помагат да намеря снимки много мерси   bouquet

# 272
  • Пловдив
Вещи  Hug , не плаши новичките, че току виж пак някой забягнал да се оплаква от нас в друга тема  Peace.

Сефте

# 273
Гууди, Росченка, реших да са 10 дни, понеже пишеше, че 10 дни ударен режим са подходящи за хора, които имат свалят повече килограми. Но ще се съобразя със съвета ви и днес ще е последния ми ударен 8ми ден. Утре включвам зеленчуците. В диетичните магазини, продават ли парафиново олио, ситуацията, която решава то ми е доста неприятна и непривична и бих искала да оправя положението  Blush

Благодаря ви предварително Blush

# 274
  • София
Мишле пробвала ли си Зарсена -днес в аптеката ми я препоръчаха .
Пробвала съм я преди, Фенски, ама на мен не ми действа ooooh!
Ще разчитам довечера, като се прибера, на свещичките Praynig

# 275
  • Пловдив
Гууди, Росченка, реших да са 10 дни, понеже пишеше, че 10 дни ударен режим са подходящи за хора, които имат свалят повече килограми. Но ще се съобразя със съвета ви и днес ще е последния ми ударен 8ми ден. Утре включвам зеленчуците. В диетичните магазини, продават ли парафиново олио, ситуацията, която решава то ми е доста неприятна и непривична и бих искала да оправя положението  Blush

Благодаря ви предварително Blush

Не знам, вече ми става просто банално да моля за едно и също. Нищо повече не искаме от никой, само да прочете първата страница.

Парафиновото олио всъщност е течен парафин, намира се в аптеките. НЕ става за термична обработка! Има слабителен ефект при проблеми с WС го препоръчват!

# 276
Аз чакам инфо за срещата в събота  newsm47
Кой искаше снимки - сложила съм си ги в подписа и след малко ги махам, че много място заемат.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 18:39 от Боби1973

# 277
  • Бургас
Привет момичета втори ден съм на режима,но страдам от адко главоболие.Нормално ли е това?

# 278
  • България
Sun, Вещи, Piglet_,amerie, tzvety roussimova Благодаря Ви милички за поздравите, толкова ме зарадвахте Hug
djani добре дошла!
А, Сънче "на живо" е още по хубава, какви очи има самоооо!
Лелееее, ама то всички Дюканки са много красиви!

Милички изчетох Ви до тоз момент и много Ви се радвам!
Успех на всички!  bouquet

# 279
Здравейте и от мен   bouquet
И аз съм втори ден режимна,обаче вчера не започнах хич добре,следобед едно рачешко рулце изядох,май не беше много в ред,повръщах цяла вечер,много ми беше гадно ,като се има предвид и главоболието,което доколкото разбрах трябва да мине само,пия доста вода,ама дано утре вече да е изчезнало,уфффффффффф,не е лесно,ама май ще се справя,така си мечтая за една салата с риба тон,вече нямам търпение да дойде събота да вляза във втора фаза Party

# 280
Ето ме и мен в новата тема. Изчетох прилежно всичко и вече е време да попиша.
Вещи, Куки  newsm51за новата тема!
 newsm59 на Рокипагане и на Джани!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!Сън, изглеждаш страхотно!
На Нелина - ЧРД на синчето, да е живо и здраво!Славче Авче, не се притеснявай, и аз съм от упоритите инвеститорки. Понякога ми писва да задържам, но пък по дрехите личи, че заслабвам, така че смело напред!
Лео, и аз искам такава рокля. То от твоите вкусотии се докарах до тук, ама като стана слаба красавица, ще си купя и аз нова  синя рокля Laughing
Мишле, стискам палци,но ти внимавай сега какво пиеш и не се напъвай много, много.
Айде чао от мен- кафе пих, пописах доста, сега да свърша и малко работа.
Хубав ден на всички

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 18:48 от Ra4oni

# 281
Здравейте и от мен!
То вечер стана ,но докато ви прочета.... Peace
Днес ми е първи ПЗ след ударен етап - много вкусен микс от зеленчуци си направих - РЕЖИМНИ+пиленце естествено!!   chef
Честито на всички с намаления!  Hug Hug Hug
Видях страхотни тела на снимките,които показахте!   bouquet
Някой ден и аз ще показвам,убедена съм!  Hug Praynig Hug Praynig
Иначе не см мърдала на кг ....но чакам.Очаквам МЦ тези дни.....така че не се надявам на много!  #2gunfire
Успех на новодошлите!  bouquet Peace

# 282
знам че ми е много, много, много тъп въпроса  Embarassed

ама............. ядат ли се трици през ударния период?

четох, четох ( и книгата) и пак се обърках  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 283
  • Пловдив
Момичета, снощи пуснах темата посред нощите - след 2 часа и вече е 15 страници. Ще си позволя да цитирам част от правилата на форума:

6. Спамът, флудът и "чатът" не се толерират
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
"Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги с цел трупане на брой мнения не се толерира!

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки  и лични разговори - за празните приказки използвайте чат канала, а за личните разговори има функция Лични съобщения!

Изрично се забранява пускането на теми от рода на "Лека нощ" , "Добро утро", "Как сте днес" и т.н. Темите ще бъдат изтривани веднага.

Изключение за подобен тип разговори и чатоподобни изказвания ще се прави само в текущата седмична чат (спам) тема в подфорум Клюкарник.

# 284
Аз да се похваля.Днес сутринта си направих кексчето и стана страхотно този пьт. Само подсладител не сьм му слагала,че нямам течен още.Даже си го украсих сьс извара сьс степче,ммммм много хубаво се получи. Имам едно вьпросче само. Не можах да го изям цялото сутринта. Нали може да си изям другата половинка утре? Нищо няма да му стане в хладилника?

А пьк после смятам да пробвам желираното кис.мляко.Аз и преди сьм правила и става супер.Сега ще видим как ще е режимното такова.

Изобщо сайта с рецептите е страОтен. И ще си позволя да посьветвам новичките като мен-Разгледайте го ,има чудесни идей и момичетата много са се постарали.

Мишле стискам палци и аз ,при все,че сьм почти сигурна в хубавата новина.Радвам се,че ти се случва такова щастие на такьв празника.

nataliika ядата се трици ,аз сьщо сьм в ударен и хапвам

Общи условия

Активация на акаунт