Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 661
  • 993
  •   1
Отговори
# 465
Атракция  smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 Страхотен е резултата

Ще свалим всичко до лятото . Миналото лято със свекървичката бяхме заедно на морето и моят корем беше по-голем от нейния  Crossing Arms ooooh! НО..... това лято като се върнат от Германия няма да ме познаят    newsm68 newsm44 newsm17 .

# 466
Atrakcia браво   bouquet

# 467
Атракция забележителен резултат Hug Hug Hug

Ето така се стимулират всички останали-да продължат с желание и хъс.  bouquet

Супер атрактивна си Атракция !!! Само така!  Peace
Да 4/3 е супер !! Вещи!  Hug!
Бермудез, мен лично не ми пука кой ще ме види преди и след..но изглежда се е злоупотребявало със снимки в албума и затова има парола. Но какво те притеснява , дай една твоя снимка на Вещи примерно ... пиши начало и ще получиш парола. Аз не съм баш от най-страхотните стимули , но има зашеметяващи разлики!  Peace

# 468
Атракцийкеееее! ШашнА ме! Бравос!
 Тоз страхотен резултат за колко време го постигна бе, душа?

# 469
Атракцийкеееее! ШашнА ме! Бравос!
 Тоз страхотен резултат за колко време го постигна бе, душа?
От 5.02-няма 2 месеца. Иначе на килограми - 9. Трябва да снимам и мъжа ми  Mr. Green - нали диетуваме заедно  Flutter 

# 470
След дълго и упорито търсене, въпросните овесени трини не ги намерих никъде. В следствие на това, си купих пшеничени.

В Варна има на две места със сигурност едното е отстрани на юнашкия салон (или с/у училище Д.Дебелянов )- магазин за диетични храни и около Чаталджа , по-добре виж на 1-ва страница са посочени магазините в различните градове !

# 471
  • София
Дамаянти  Hug Може да преминеш на 4/3 - Асса го измисли и патентова  Party  По-лесно е и за уикендите, когато са събрани повечко хора в къщи  Peace
Ама млоя ви се уточнете кои са П и кои са ПЗ от тези 4/3  Joy Shocked Laughing Mr. Green
Навява ми мисъл понеделник-четвъртък - П и петък , събота и неделя на ПЗ - така ли е?
Вещи, ще те скивтам ли в събота  Flutter

# 472
Боже, Лео ..щракнах на твойте снимки и се удавих...аууууууу...кви вкусотии. Ич няма да погледна там веч!  Joy Joy Joy
Отивам да хапна една вкусна салатка с доматки и пуешко месце...белкем се успокоя от видяното.Приятен обяд на всички!!

# 473
Дамаянти  Hug Може да преминеш на 4/3 - Асса го измисли и патентова  Party  По-лесно е и за уикендите, когато са събрани повечко хора в къщи  Peace
Ама млоя ви се уточнете кои са П и кои са ПЗ от тези 4/3  Joy Shocked Laughing Mr. Green
Навява ми мисъл понеделник-четвъртък - П и петък , събота и неделя на ПЗ - така ли е?
Вещи, ще те скивтам ли в събота  Flutter
Така е Peace

Ауууу, а за мен нищо не питаш Cry

# 474

Така е драга! Кодови наименования, Щирлиц пасти да яде ! Основните шифри на Дюки!
П - ПРОТЕИНИ, ПЗ - ПРОТЕИНИ , ЗЕЛЕНЧУЦИ. 4/3, 5/5 и тй нататък съотношение на П И ПЗ!
ххахаха  Joy

# 475
  • София
Привет момичета! Днес става един месец откакто съм "Дюканка" и резултата е -6кг  Mr. Green
Изключително съм доволна. Останаха ми още 3 килца само  Praynig
Атракция  smile3501

# 476
Да се похваля и аз, тази сутрин падна още един кг. За сега ми личи предимно на бузите и паласките ми почти изчезнаха.Приятелката ми от днес също минава надиетата, единственото лошо е че от днес пак съм на П. Честито на всички с минусчета

# 477
  • София
Атракция, браво!    bouquet

Ето 3 мои снимки от албума... щом е за нахъсване....  Wink

- юли 2007
- септември 2007
- декември 2008
- декември 2008

# 478
mihaella77 хубаво дупе Mr. Green и завиден резултат   bouquet

# 479
 mihaella77, твоите последни 2 снимки ми бяха най-големия стимул  Hug