Набор '98 - или как е в трети клас - 3

• 24 129
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Да побутна малко темата  Peace

Вече му се вижда края. По всички изходни нива имаме шестици и май така се очертаваме с оценките за края на годината. Само по АЕ ще го връщат утре, а и там сме малко на кантар между 5 и 6.
Планувате ли партита за завършването на децата?
Ние в събота ще им правим парти край басеин с водни пързалки. Родителите с госпожата ще се съберем край басейна да пийваме коктейли  Grinning

# 196
Таша, интересно звучи "парти край басейн"  Peace Ние, няма да правим нищо специално. В петък ще празнуват в класната стая. Решихме, приключването на 4-ти кл., да е по тържественно.
Доми, също се очертава да завърши само с 6-ци. Доволна е от зеленото у-ще. Каза, че са обиколили доста музеи, водили са ги и на Царевец, Дряновския манастир.
От понеделник, започва интензивният курс по англ.ез. към "Британика". За нея у-щето продължава  hahaha пък и на 06.6. има изпит по таекуон-до  Praynig
Такива новини, при нас  Grinning

# 197
  • Добрич
И ние приключихме успешно всички изходни нива. В четвъртък ги викат да връщат учебниците, май ще е неучебен ден newsm78.
А в петък са на музей, пак без училище. Мисля, че днес ще й е последният учебен ден за тази година.
Списък с книги за четене бил даден вече (13 на брой) има го в учебника.
Долу- горе това е, настройвам се вече за ваканция.  Simple Smile

# 198
  • В най - голямото село
Ние завършваме в петък. от 11.оо ч. в Джимис - Кино арена , досега всяка година им организираме по нещо - да полудеят малко децата. Учебниците ги върнаха още вчера , но днес ще си имат часове. Списъка с книгите го преписа отзад от Читанката , но аз не съм го гледала още. Лятото ще е при майка ми, а толкова исках да я запиша поне за 1 месец на курс по английски, по половин ден. Това е от нас  Laughing

# 199
И ние сме в отбора на пълните отличници. То нямаше как иначе само с една текуща 5-ца през първия срок...
Аз съм много доволна от третокласничката. На 25-и имаха концерт от балетната школа. Игра си в един танц, с който ще ходят в София на състезание след десетина дни. Най- голямата изненада за нас беше...че играха един танц, за което им казаха в последния момент. Играе се само от 7 момичета сред които и нашата Калина. Репетираха го зимата сами децата, не бяха го играли отдавна....абе изобщо...не беше за концерт, но  се справиха блестящо!
За завършване- в петък волна програма. Част от момичетата замислят програма, за изненада на госпожата Mr. Green. Следобеда е на РД, а на следващия ден заминават на екскурзия за 3 дни.
Много, много натоварено ще им е....да мине 8-ми...че да се успокоя и аз...

Поздрави на всички третокласници!

# 200
  • Пловдив
И ние вчера върнахме учебниците. Оценките вече са им оформени. Марти завършва със 6. В петък ще празнуваме на боулинг целия клас.

# 201
  • София
На нашите им смениха класната преди по-малко от 2 месеца и тя май нещо не си дава много зор. Вие казвате, че вече са оформени оценките, а нашите вчера правиха изходно по български. Зная, че детето се справя чудесно, но нещо не й вярвам на класната и си имам едно наум - нищо не казва на децата как ще оформи оценките, не сме видяли нито едно изходно ниво, нищо. Скоро беше изработила децата за едно упражнение, че е за контролно и те си глътнали граматиката, а всъщност учителката е искала да си освободи малко време в часа. Телефонът й си звънял по време на час... Абе, нещо нямам й доверие на тази жена.

# 202
  • Пловдив
 RadostinaHZ , тази смяна на госпожи и ние е минахме. Всяка идваше с ясното съзнание, че е сменник и не е титуляр. Не си даваха въобще зор. Сега се върна титулярката от майчинство, но според мен нещата са изтървани. Добре че натискам в къщи.

# 203
  • София
Мен повече ме притеснява, че тази ще им води и догодина. Не се отнася честно към децата и се опитва точно да ги "работи". Например, че еди-какво-си нещо е задължително и щерката ми го сервира. След кратък размисъл установявам, че учителката не може да иска от тях точно това нещо да е задължително, защото противоречи на всички правилници. И трябва да започна да обяснявам на детето да е нащрек в клас ли? Къде, тогава отива доверието между ученика и учителя, ако ще си играем на дебнене кой кого манипулира? Предпочитам да е наистина за малко, а наесен да е друга учителка, че с тази няма да се разберем.

# 204
  • Добрич
И ние сме с нова госпожа този срок, защото класната си счупи крака в началото на годината. Sad
Доста неприятна беше тази смяна, и стресираща за децата. Аз отбелязвам за съжаление доста пропуски този срок. Sad
Надявам се на една ползотворна учебна година догодина, само здраве да има!

Хубава ваканция желая на всички наборчета.  bouquet

# 205
Ох,да ви се оплача Sad
Синът ми завършва 3-ти клас.Годишните му оценки до сега са били шестици по всичко.Всички си мислехме,че и сега ще е така.
Да ама не !По всичко 6,само по музика 5.Детето е много огорчено,а аз се смаях особено след като ми каза,че не е само при него.
Другите отличници също имат 5 по музика,а по слабите ученици са с 6.
Всъщност тази година нямат пълен отличник в класа,заради музиката.
Е,може ли токова нещо newsm78

# 206
Говорихте ли с класната по този проблем? С отделен учител ли са по музика или тя им води?
И на какво се дължи тази висока летва, освен ако училището не е с музикална насоченост..  newsm78

Попитайте, може би има някакво обяснение.. Wink

# 207
Класната не им предава по музика,а друг учител.Училището не е музикално.
Не съм говорила с никого и не мисля да се разправям.
Днес като донесе бележника ще огледам оценките и може би ще споделя с класната.

# 208
  • Добрич
Mari, за да се оформи годишна оценка 5 по някой предмет, сигурно има доста натрупани 5-ци през годината. Нали редовно се отбелязват всички оценки в бележника? Бележника какво показва?
В кое училище сте между другото?

# 209
Да,така е Анушка!Има 3 петици и 2 шестици.В Каравелов е.
Ако беше само с моето дете така нямаше да ме впечатли особено,макар,че си е доста годно.По всичко 6 само по музика 5.
Но това е с всички отличници.Имам чувството,че е нарочно.

Общи условия

Активация на акаунт