Декупаж 17

• 41 160
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте на всички,мерси,момичета , за мили думи  bouquet
Ваня браво,много хубава дъска се получи Simple Smile
Уна тази кутия-часовникът направо страхотна!!!!много,ама много ми хареса!!!!
Миражче нищо,че масичка цяла година отлежала,нали знаеш,как художници понякога рисуват една картина цял живот и най-накрая се получава шедьовр Laughing Сигурна съм,че масичка станала е страхотна  bouquet

# 181
Djasta Prasta-Благодаря за съвета за картичките- ще опитам и аз с Ц200.Ти на коя фирма ползваш?
Относно нагърчването на салфетките -от форума една от мацките ми даде съвет да лепя със сухо лепило и след това отгоре да слагам медиума,и резултата беше много добър
gudzy- бутилките са невероятни/особено много ми харесват тези квадратните/. Прочетох по-надолу как ги правиш /интересно/но не разбрах дали с акрилна боя или с боя за стъкло и ако е с боя за стъкло дали ги печеш след това.

# 182
gudzy- бутилките са невероятни/особено много ми харесват тези квадратните/. Прочетох по-надолу как ги правиш /интересно/но не разбрах дали с акрилна боя или с боя за стъкло и ако е с боя за стъкло дали ги печеш след това.
Всичко е с акрилни бои,само черното ми е оцветител за латекс Peace,нищо не пека

# 183
Здравейте момичета!   bouquet  Как сте? Гледам много красоти сте сътворили.
Крис, страшни чепички си измайсторила. Ама ти голям си майстор и на рисуваното стъкло. Браво!
 Между другото тя половината банда от декупажа, я гледам и в другата тема “Рисуване в/у стъкло”. Внимавате  Naughty  да не ме зарибите и там, че ще разоря фамилията.
Гая, а твоите яйца са направо божествени. От къде ги купуваш? Ами панделките, шнурчетата? Красота, красота!
Дадуся,  твоята  щерка е прихванала от таланта ти?  И на моята много и се отдава да рисува, плеска и тя декупажи. Керемидките са сууупер.
Уна и твоята кутийка е много сладка, както и тази с часовника и кошничката за яйца.
Лале, благодаря за пожеланията.
Ваня, много е хубава дъската, особено ми хареса как се е напукало. С кракле ли е?
Мираж, чакаме масичката.отсега си знам ,че ще е идеална.
Имам и аз нещо за показване.
http://images25.snimka.bg/005593220.jpg
http://images25.snimka.bg/005593222.jpg

# 184
Момичета искам съвет от вас.. преди известно време направих ето тази купичка с обратен декупаж: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214557&photo=16
лакирах я .. изчаках .. 1 може би 2 седмици преди да я мия.. и днес я севтосах и .. резултата след миенете бе 4асти4но отлепване от средата на салфетката през релефната паста Sick  офф ам и аз как обясних дано сте ме разбрали и кажете къде може да ми е грешката ..  Hug

# 185
# 186
Гудзи, великолепни са всичките, очите ми останаха. Ако имаш време, би ли ми писала релефните кръгли бутилчици как си ги направила? Явно съм пропуснала, ако си го писала по-рано. Страшно ми хареса и бутилката с пеперудите. Чудна е. Те от пластмасова бутилка ли са?

Направо забравих да си постна чехлите и аз Laughing. С тези чехли направо ме зарибихте.
http://mimesg.multiply.com/photos/album/27#29

# 187
 smile3501 smile3501 smile3501 раковинке  сраоотен кухненски комплект, и аз искам такъв.
великденските чудесии на гудзи направо  newsm03 , #Crazy,браво  ,браво и на помощниците
 етото и аз какво  направих за една седмица - шошоши , ако не стане ще дойда да ме набиеш [urlwww.snimka.bg/album.php?album_id=225487&photo=11][/url]

# 188
втори опитhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=225487§photo=11
момичета, гледайте от втора страница  , а пък аз отивам при шошката да ме набие или да ми набие в главата как се слага снимка Sick

# 189
Малеее какви красоти само  #Crazy .kkaatt конете и балерините са ми слабост разкошни са станали ,и морския пейзаж е срахотен  smile3501 newsm76 .Да те питам,че едно любопитство ме гризе  Thinking какво е това отдолу под чиниите,много е хубаво-и стари тенекийки харесвам  Crazy
mimes абе те като нови станали,хем семли хем оригинални,със здраве да се фръцкаш с тях   bouquet
gudzy,gudzy от твоята производителност свят ми се вие,но синята бутилка с пеперудите е невероятна  newsm03 smile3525
Rakovina брависимо за новия имидж на кухненските комплекти  smile3508 smile3508
Ето и от мене три нещица ; ; ;

# 190
МиражчееShocked Crazy #Crazy, ми не знам точно кое личице да поставя, за да изразя възторга си, е тва със дребните цветенца как стана.. newsm78  bouquet  bouquet. Супер е..Цяла салфетка ли е. newsm78
ККаатт, сега си давам сметка, че рядко коментирам творбите ти, но само защото ме оставят безмълвна, винаги си много оригинална, и стила ти, въобще много ми е присърце. newsm51
Раковинка, много ми хареса кухненският комплект, особено този с готвача. Хармонична е идеята и изпълнението.  bouquet Hug
ГУДЗИИИИИ, прекрасни, момиче, ПРЕКРАСНИ. Crazy И аз чакам обяснение за вазичките, предполагам със силикон са правени.  newsm78
Мимес, по твоя път отивам, имам същите чехли...  bouquet

# 191
Гаечка благодаря   bouquet, в средата е трансфер от картинката всичко друго е рисувано,като съм използвала същите мотиви и птички-беше си адски труд  ooooh!

# 192
момичета златни утре ще разгледам всичко,нямам никакво време-само моля ако някой може да помогне-имам спешна поръчка за една дарителница за църква.имам снимки на църквата,какво да направя-аз не съм толкова веща и даже трансфер не ми е много ясно какво е.искам да налепя снимките

(те са на дигитална карта-само кажете на каква хартия newsm20 )аз се ровя встарите теми като прилежна ученичка ама наистина нямам време  smile3515ако някъде е писано кажете,или пък на лс както решите-моляяяя newsm17

# 193
Леле #Crazy #Crazy #Crazyмомичета,кво става днес,голяма производителност,големи красоти  bouquetА сега ако вземете да ми кажете и защо вашите произведения винаги повече ми харесват от моите newsm78А пък това Гая и Мираж да ме похвалят направо си е  Crazy Blush Crazy
А иначе за релефните неща познахте,правя ги с пистолет с топъл силикон Peace
1.боядисвам основния цвят
2.Правя заврантулки със силикона
3.С гъбичка тупкам другия цвят
Цялата процедура е за 5 минути работа  Hug
А пеперудите са от бутилка
Ох,още два дни творчество и после не пипам декупаж поне две седмици,че с тия стотин бройки дето ги направих последния месец направо яйца и пилци сънувам Joy

# 194
Привет,Вълшебници!!!!!!!! newsm20 Дълбок поклон и всички похвални слова на този свят,чинят ми се малко за да изразя възхищението от сръчните, Ви, ръце и творческия потенциал.Сигурна съм ,че сам господ е осенил ръката,ума,сърцето и душа,Ви!Нека така да бъде и занапред!

Общи условия

Активация на акаунт