Пролетни сестричета радват ФЕВРУАРСКИТЕ мъничета

• 21 579
  • 273
  •   1
Отговори
# 30
Катерина78 Браво на героинята!Моя и той пищи само за глупости,но на имунизации и вземане на кръв стои мирен.А ги разбери тия деца? Thinking
Моя принц,спи при мен,не че не иска в кошарката,но на мен ми писна да ставам по 100 пъти вечер да го завивам.И така зимата при мен(гоним тате в другата стая),лятото в кошарата(прибираме си тати). newsm44

# 31
Честит рожден ден, Неонка!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на Габи  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Олимпиа, наистина ли има 2 зъба  Shocked - аз съм чувала, че се случва де, но като се сетя, че на Мартин му поникна 1-ият зъб на 10 месеца и направо срам ме хваща  Mr. Green
Привет на мама Ели! Как са твоите сладурковци?
Стефанийка, благодаря за вниманието към Пепи - не е пропуснал нищо, но не внимава като пише, бърза и днес на диктовката има 9 грешки  #Crazy ooooh! Confused

Момичета, аз вече започвам да се оглеждам за оферти за морето - хем има намаления тук-таме, хем предвидливо си се подсигурил , .....е лошото е , че си избирам супер скъпотии и все ме дърпа към Анталия , но не знам дали ще ми се отвори парашута  Mr. Green - ако имате добри предложения дайте идеи.
И....аз като една любяща майка, да ви предложа да се поглезим, но само майките - без деца  Crazy на една срещичка- да пийнем по едно, да хапнем и да се поопознаем, че то покрай децата, не можем да се опознаем ние, а пък и малко "отлепване" от дечурлигата не е за пренебрегване  newsm78 Желаещи?! Списък? Насааааам народе - места не останаха  Joy

# 32
  • София
... на една срещичка- да пийнем по едно, да хапнем и да се поопознаем, че то покрай децата, не можем да се опознаем ние, а пък и малко "отлепване" от дечурлигата не е за пренебрегване  newsm78 Желаещи?! Списък? Насааааам народе - места не останаха  Joy

Бъди по-конкретна, какво да пийнем- кафенце, биричка, ракийка... Mr. Green Аз съм ЗА, кафе не пия, друго всичко може  Mr. Green  Веднага излизам с предложение за р-нт Сакар, намира се в Студ.град, петък и събота има dj и става купон.    Ето го 

# 33
  • София

Честит рожден ден, Черешка! Желая ти много здраве и само хубави неща да ти се случват!
  bouquet

# 34
Честит рожден ден, Черешка! Да си жива и здрава!

# 35
Честит Рожден Ден, Черешка, да си жива и здрава и много обичана, децата повече никога да не боледуват!
Руми, тая закопчалка за шкафове много хубава изглежда, ще видя и аз да се разровя да намеря такава, иначе обикновен магнит няма да върши работа, само ключ или нещо подобно.
Мама  Ели, привет, скоро си мислих за теб, че не си се включвала, но забравям да питам тук, ето обаче, че ти се включи.   bouquet
На всички мечтаещи за трето, пожелавам да им се сбъднат желанията, а и парички да има да си гледате с кеф. Аз сега като излизам почти всеки ден с приятелката ми дето наскоро роди и направо не издържам ИСКАМ БЕБЕ, ама и пари искам, повече пари, да си оправим горния етаж та да разхвърлям лапетата по стаите, че вече умирам за сън. Снощи моя мъж дава две чаши сок на Мони, искал бил, и тая сутрин в 5 часа се беше опикал до ушите, и то това ми беше спането. Вечер си лягам в 12-1, и Момчил като суче и през нощта и направо  #Crazy
Хайде стигам съм се оплаквала рано сутринта, време е да ставам от компа, че работа ме чака  Wink

# 36
ЧЕСТИТ РОЖДЕН , ЧЕРЕШКЕ !

БЪДИ ЗДРАВА, ОБГРАДЕНА С ЛЮБОВ И ЧЕСТО СПОХОЖДАНА ОТ КЪСМЕТА!

# 37
Леле,Краси,няма ли да го отбиваш вече? Ти и ли той не иска?

# 38
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Черешка!!! Бъди здрава и много щастлива!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи днес!!!

И ние днес имаме хубави поводи, кръщелницата ми навършва три годинки!!! Ще празнуваме утре, а тази вечер сме на гости на едно бебче!!!  Heart Eyes 

Ей, мами, как ми се иска и аз да изляза без "мъже", да се отпусна, да не мисля 5 минутки за тях, но няма как, на този етап ще си се гледкаме тримката и това е!!! Хайде, чао от мен, отивам на фризьор!!!  Flutter

# 39
Леле,Краси,няма ли да го отбиваш вече? Ти и ли той не иска?
Той, че няма да се отбие лесно, но и аз май нямам нужната мотивация, честно казано, той беше доста болнав в началото, а сега лятото явно го калих и от както ходи на ясла от август месец е пил само два пъти антибиотик, сравнително рядко боледува и кара леко всичко  Praynig дано да е все така, та ме е страх де  Wink

# 40
Честит Рожден Ден, Черешка!!!!

# 41
Катя, благодаря за обяснението, а как е Руми днес?

stefaniika, Честит Рожден Ден на твоята кръщелница! Да ви носи много радост и щастие!

Днес Габи си "говорела" с едно момиченце от градината. Учителката каза, че никой нищо не разбрал, но разговорът помежду им продължил доста дълго  Laughing  И пак е рисувала с водни боички, но този път решила да поукраси стените, а че ходели и чистели след нея. Да не казвам, че цялата й блузка беше в синя боя.

# 42
Божидар пак е в конкурс  Mr. Green Изгласувайте се  Peace Може да не печелим, но винаги участваме  Whistling

# 43
Atrakcia, запътих се да гласувам, ама какъв тел да сложа newsm78

# 44
Atrakcia, запътих се да гласувам, ама какъв тел да сложа newsm78
Ми твоя си Simple Smile Няма да тръгнат да звънят до Зеландия  Grinning То нали си е сайт на списанието, можеш от  всякъде да влизаш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт