Пролетни сестричета радват ФЕВРУАРСКИТЕ мъничета

• 21 586
  • 273
  •   1
Отговори
# 75

Слънчо, напусна и ти отбора на кърмещите майки  Wink тъжно ли ти е! на мен ми беше мъчно докато свикна, че бебо, вече не е чак толкова бебо и може и без мама  Cry

В интерес на истината си мислех, че няма да мога да го приживея, но всъщност не чувствам празнотата и тъгата, която очаквах.....

Иринополис, и аз съм живяла доста време в бл. 60 до Сакар в СТУДЕНТСКИ ГРАД. Ти по кое време? Да не сме били заедно  newsm78

Иначе предложението на Скъпата е чудесно  Crazy

И Ивана много кашля  #2gunfire Иначе си е веселичка и няма други симптоми  Sad

# 76
Днес Марти плака много жално  Tired
И като го взела жената дето ми помага, някаква госпожа й казала, че не може така - 3 дена ясла и после 3 седмици да го няма  Shocked е добре де, болен ли да го водя  newsm78 Та утре съм се настроила да поспоря - защо като го водя 3 дни ми се разболява - аз не си го разболявам в къщи, а те като приемат болни деца, дали е редно? И какво си мислят, че за 3 дена мога да го излекувам ли? Ей ядоса ме....И какво значи - не може така - те определят кой колко дена е болен и колко не?!

# 77
Скъпата, аз също съм се наострила да питам някой ръководен яслен кадър защо приемат болни деца  Thinking
Аз се разболявам  Sick

# 78
  • София
Атракция, дръж фронта , не падай в жертва на на болест, фервекс и лимони пий експресно!  Hug

Скъпата, едва ли ще си първата която пита или вдига скандал, ще ти кажат- заведете си го на частна, там контрола е по-голям, защото им се плаща повече и т.н. Приели са го за "нормално" да се водят болни или полуболни деца и както виждам в абсолютно всички градини е така, включително и в нашта квартална.

Много  Heart Eyes за всички болнички / аз нали забраних, бе/   

Чао засега, копривата ме зове.

# 79
И аз - имам ужасна хрема и главоболие...

# 80
Здравейте!
Много бързо оздравяване на болничките, а тея, дето сега ги хваща да не се дават, ами да борят хремите.
Детските градини навсякъде са едни и същи  Confused Племенницата е с година по-голяма от нашите дечковци и почти не оздравява. Беше при баба и за две седмици и я закрепиха. Ходи два дена на детска и пак е с Т.
Ние още си кашляме, не ни растат кътници...
Скъпата, с това изказване са имали в предвид, че само заемате бройката без да посещавате яслата. Доста дечица чакат да се освободи място. Не казвам, че са прави, но така разсъждават. В някои заведения дори отписват, ако няма определен процент посещаемост. Защити си правата, на всеки може да се случи да се разболее, а когато става въпрос за дете, те са най-уязвими. Идва лято и всичко ще си дойде на място. Марти ще си ходи с кеф всеки ден при приятелчетата  Grinning
Я да ви питам позволявате ли на децата да гледат телевизия и колко време? Как успявате да ги ограничавате? Моя син е луд по Франклин и филмчетата на Baby Einstein. Направо е пристрастен. По-лесно му е да назавава животните на английски  Rolling Eyes Embarassed Дали не бъркам, че му пускам такива филмчета? newsm78

# 81
Божидар пък изобщо не се заглежда по Baby Einstein. А мен ме  е яд, защото са толкова хубавки  Grinning

# 82
priwet Stop
тук не се допускат болни майки и се налага да оздравявате  Hug

сашо гледа шрек, коли и рататуй, понякога бебешки и франклин,
но най оби4а коли- поне 188 пъти го е гледал.

# 83
  • БГ
Хайде и аз в кюпа!!!   Hug 

elix, аватарът ти е много в тон с днешния авиационен ден!   Laughing  А за тези на Atrakcia няма какво да говорим, със смяната им, бие всякакви рекорди по най-кратко задържане на екран!  Laughing 

Doninka, живеем на няма и 10 минути с кола от Гребната база и не пропускаме да посетим зоологическата градина и да се разходим по алеите на базата. Марти като беше в количка си я обикаляхме цялата, ама сега е по-трудничко, иска носене. Ще се радвам да се запознаем и поразходим заедно!  Peace

mama-eli, Марти, поне за сега, не гледа много телевизия, през седмицата е на ясла, вечер като се върне, хвърля по едно око, докато вечеря, а през уикенда сме повечето време на вън и пак не му остава време за сядане пред екрана, но и май няма голямо желание!?

На болничките - бързо възстановяване!!!

Лека нощ!  Heart Eyes

# 84
  • София
Иринополис, и аз съм живяла доста време в бл. 60 до Сакар в СТУДЕНТСКИ ГРАД. Ти по кое време? Да не сме били заедно newsm78

Бях във "В" вход на 60 блок.  От 2000 до 2005г. Преди това живеех във 22 блок. Ти по това време ли живееше там?

Рая гледа доста телевизия, или по- точно слуша я. Но ако сменя канала веднага почва да си иска предаването. Напоследък предпочита филмчетата за Баржи, но преди признаваше само "Мечо Пух". По телевизията гледа "Кой е по - по - най", "Бон - бон" "Аз мога, аз знам", "Сънчо", "Мюзик айдъл", "Шоуто на Слави", на "Пей с мен" вика "Танцувай с мен 2". Като цяло знае предаванията по БТВ, защото телевизора седи основно на нея. Харесва предаването "иде нашенската музика" по Канал 1 и само ме кара да играем хоро.

Олимпия - недей така. Не издавай фронта - устиска докато бяха болни мъжете ти - не се предавай сега.
 То и мен нещо ме дере гърлото, но се надявам бързо да ми се размине.

Скъпата -не се ядосвай на изказванията на госпожата. Разбира й главата на нея! Не вярвам да го е казала в смисъл, че Мартин заема бройка в групата. По -вероятно е да е заради това, че не може да свикне лесно с яслата, при толкова често отсъствие.

Пожелавам ви спокойна нощ!

# 85
 Hug     bouquet
Аз още карам на старото време Simple Smile и съм се разписала сега  Whistling
Но пък и през деня вече е немислимо припарването ми край компютъра, ако фръцлата е будна,защото ми се качва на главата  Rolling Eyes Веднага ми награбва мишката и започва да си цъка насам,натам.Научила се е сама,да затваря прозорчета и да отваря нови,кара ме да и отворя директория със снимки и си ги разцъква сама като стой,та гледай  ooooh! През деня като спи пък гледам да приготвя нещо за вечеря или почивам малко,та сега ми е времето за усамотяване Simple Smile
Рибче,куклените постановки са около 40мин,добре е да се подбере представлението,театъра и мястото.Повечето театри си обявяват представленията за каква възраст са подходящи,ние бяхме в Централния куклен Т/на "Гурко"/,а мястото е добре да е на първия ред разбира се  Peace Странното е,че в театри уж за деца,а местата за зрителите не са амфитеатрално,а на едно ниво и даже и на втори ред да си,ако има някой снажен татко пред вас Simple Smile ще се схванеш да повдигаш малката за да гледа. Мисля,че и важен момент е,особено при първо посещение,постоянно нещо да обясняваш и разказваш успоредно с героите,че Вили май не успяваше да хване нишката и ако не пригласях на моменти и ставаше досадно  newsm78
Телевизия или филмчета почти не се гледат,но виж ТВ-то за фон се пуска,а и аз предпочитам нещо да ми бърборясва,особенно след сън за разсъняване.Не съм пробвала с филмчета от ДВД,понякога се заглежда по "КОй е по-по най" или предаване в което пеят или говорят деца/но пак за кратко/,анимационните герои не ги оценя изобщо.Отдавна се каня да купя или изтегля някое детско филмче за проба,но пък ТВ-то ни е с голям екран,а разстоянието не е според мен голямо и ако се заседи ще ми е притеснено  Rolling Eyes
Друго,другооо..май не се сещам вече...а и си е време за сън..
Лека и мека  Hug

На разболяващите се,пожелавам МНОГО антитела за преборване на бацилите  #2gunfire  /в тази връзка сутринта като успях набързо да надникна в темичката и видях само титлата на OLIMPIA  Grinning (Изтребител-прехващач) и реших,че сама си я е сложила,заради борбата с болестите в къщи и натоварената програма,после,чак включих,че си е първоаприлска шега  Laughing/ ОLI,идеално ти пасва,да знаеш  Hug дано си в пълно бойно снаражение и разчистите неразположенията бързо  Hug
а,ето и определението на Mamma  Laughing
Изтребител-прехващач - предназначен за защита на наземни обекти от средствата за въздушно нападение на противника (самолети и ракети). Основно се използва за унищожаването средствата за въздушно нападение на противника с ракетно оръжие на големи разстояния от защитаваните обекти.
мм,че дълго стана  Embarassed сорка на отбора  Hug

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 01:34 от Doninka

# 86
Добро утро!
А, Олимпия, няма да се предаваш сага, дръж фронта! Атракция и на теб много гушки, бързо да преборваш хремата!
Ох, аман с тия кашлици и хреми, много е гадно, аз също много протестирам като има болни дечица на яслата, от друга страна, Мони наскоро имаше лека хрема и не го спрях, ако някоя майка беше ми направила забележка сигурно щях да потъна в земята, но пък как да го спреш за еди сополи, които при това не са толкава обилни.  Sad Обаче има родители, които са си направо безотговорни, водят ги с антибиотици и чак бързат да се приберат вечер, че да не пропуснат часа за лекарството, какво да им кажеш на такива не знам.
Аз Монката не съм го водила на театър, явно ще трябва да поправя тази грешка. Виж датски гледат много, даже като е болен тия дни и каката намазва не ходи на ясла, че нещо сутрин не мога да ги вдигна, а и с тая смяна на времето, едва днес успах, но пък тя така жално ми се примоли да я оставя у нас, че не издържах. Та исках да кажа, че гледат Бумеранг, по тая ТВ пускат предимно Том и Джери и от тоя сорт. Иначе и по Джетикс, каката гледа за Русалките и Мони също естествено  Laughing
Донинка, в Пловдива и аз живея до Гребната, всъщност точно до Практикер, там минавам моста и съм на Гребната, като деца играехме на железния мост, много глупости сме вършили. Ако някога се засечем там може да се видим.
Е, ми това се сещам за сега, бай!

# 87
Привет! Бужи е на АБ, кашлицата не минава и няма смисъл да се бавим. Аз също започнах да кашлям, дано не задълбая много  Wink

# 88
Атракция, съжалявам, че сте на АБ  Tired - ама е за това ми е думата - ти си го излекуваш, а другите като ги водят болни  Naughty, даваш за лекарствя сумати пари, тъпчеш детето с химия и накрая - ама много боледувате?! И днес сутринта въпросната госпожа ме посрещна с репликата "Ама защо толкова много се разболявате?" Не съм се заяждала, ама аз ли да й обясня, че не го държа в къщи нарочно. А после си говорих с една майка и тя ми каза, че директорката й казала, когато е със сополи и кашлица, но няма Т да го води спокойно, то иначе, как щяло да свикне  Shocked - е как да не се ядосвам.

# 89
Здравейте!
Атракция, бързо да се оправяте и двамката с Бужи  Praynig
Олимпия, ти как си днес? Мушмороците добре ли са? Колко магнитчета на Данонино събрахте? Оказа се, че моя дребчо само това си хапва с голямо удоволствие. Сам се сеща и си иска по всяко време. Сяда си на столчето е сам си го изпапква. Не знам колко е полезен този десерт и дали изобщо има закваска в него, но пък е вкусен и спасява положението, когато сме болни и нямаме никакъв апетит. Дано успеем да съберем азбуката, макар, че се съмнявам. Във всяка партида има една и съща буква във всички опаковки и почват да се повтарят.

Калоян още кашля  Whistling Възможно ли е да има дълбока кашлица, а да са му чисти гърдите, да няма Т. Страх ме е да не развие нещо по-сериазно. Мария винаги правеше ангини и отити като малка, но не е кашляла и затова много ме плашат продължителните кашлици. Sad

Общи условия

Активация на акаунт