КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС VI

• 47 918
  • 344
  •   1
Отговори
# 300
Майчета, имате ли отзиви за 7 гимназия, трябва да се мисли за различни варианти. Може и да е коментирано назад, но несъм изчела всичко признавам си.
Благодаря.

На моя колежка дъщерята учи там - в английската паралелка . Първоначално си е мислела , че това е провал , тъй като брат й е в Древните езици и култури , но се оказало , че учителите са много амбициозни и отговорни- паднало яко учене ,детето вече говорело свободно английски , редовно им правели срещи с англоговорящи и т. н. и т. н. С една дума не е очаквала , но е много доволна . Чувала съм и от други места добри отзиви както за немската , така и за френската паралелки .

... , но това е все пак резервен вариант .

# 301
  • София

Верно си witch, ама никак не си cool...

# 302
  • София
Що за критерий "10 мнения в темата"?

Вечерница, мерси за споделеното.

Хора, които са завършили 7-ма преди години, го казват с гордост, исках да се уверя, че гимназията и сега е на ниво.

# 303
  • София
Забравих, да напиша, че в момента попълвам Заявлението, не е сложно, но успях да го объркам.
Вземайте си по 2, или копирайте, преди попълване, ако не попълвате на място.   

# 304
Един човек да й го каже най-накрая! newsm20

# 305
Един човек да й го каже най-накрая! newsm20

Без да защитавам Уич, искам да ти кажа, че не е възпитано деца да се месят в спора на възрастни.

# 306
Извинете,
изтрещях, вие го отнесохте, като най-наблизо.
Извинете, моля.

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 17:38 от schreier

# 307
Schreier,

И ти ли си със седмокласник / седмокласничка?  Hug

П. П. Това с телефоните не го разбрах newsm78

# 308
Момичета, какво става тук  Rolling Eyes? Къде е разбирателството и приятелската атмосфера в темата? Нервите ли не издържат вече?
Ще кажа и аз какво мисля, въпреки, че не съм следила хронологично споровете. Но ме засягат лично, тъй като не харесвам да обиждат приятелите ми. А тук определено днес хвърчат обиди.
Първо към Jujuna. Виж сега, няма лошо да попиташ, както и няма лошо да се включиш в темата.Тук всеки, който има седмокласник е добре дошъл. Ама четете малко бе, хора! То вярно, много части станаха вече, както и доста спам лично аз съм нахвърляла вътре  Embarassed, ама как може да се чувствате пълноценни събеседници при положение, че никак не сте наясно какво се коментира, както и с какви люде си имаш работа. А в твоя случай, малко след нашата тема, има една друга- "7-мо училище". Аз лично съм спокоен човек и  бих ти дала линк към нея, тъй като нямам никакви наблюдения върху въпросното школо. Но по принцип, при положение, че 5 реда под нашите имаш поне 8 отговора на въпроса си, защо го задаваш тук? Ние умеем да четем, ако някой е наясно с това училище, би писал там, не тук, защото тук никой не го пита.

С това си мисля, че отговарям и на Мравче кое е подразнило Уич, която е все "на метлата" и няма моя биволизъм.

Ваня М, теб някой квалифицира ли те? Уич квалифицира ли те? Или пък Мравчето? Познаваш ли тези хора? Не визуално, но чела ли си достатъчно писано от тях, водила ли си диалог с тях? Мисля, че не. Или не достатъчно, съдейки по участието ти в разговорите тук. Не е етично...ние не те познаваме, за да демонстрираш яснотата си относно личността на Уич. Че и да я категоризираш като добра или лоша.

Уич! Ясно е, че днес не ти е ден, ама да попитам и аз сега- я да провериш дали метлите не са повече  Wink Поне изясни на останалите защо това отношение...пряма си, искрена си, открита си и аз те уважавам за тези ти качества. С какво толкова те издразни Мравче в случая, какво толкова ти каза? Не питам по принцип, питам в случая. Явно двете си имате някаква "заигравка" по други теми, но тази не е от тях. Тук сме максимално ясни и открити една с друга и ти си един достоен пример за това. Но така изведнъж...
Аз също имах спор с Шрейер (оффф, това тенора ли е, приятелче? Да знам как да го изговарям на БГ) и Мравчето, когато Маги не ходеше на училище. Те изказаха мненията си, които бяха в коренно противоречие с огъня в главата ми, но аз не се разсърдих. Е, криво ми стана, защото всеки подсъзнателно очаква да бъде разбран, но пък и си дадох сметка, че нямат представа от нашите идеи, разговори, ежедневие, мисли, обстановка...всичко...те не бяха в моето положение и в моята глава...и аз не мога да им се сърдя за това. Ние всички сме различни и сме тук, да се допълваме и да "раждаме" истината.

Шрейер, сигурна съм, че и момчето на Мравче си има трески. Сигурна съм, че и тя е чувствала онова, гъделичкащото от мъка и яд чувство- безпомощност. Може би просто не иска да говори за това. Може да не иска да злепоставя детето си. Или себе си. Може би така разбира нещата. Може би....вижда само качествата и  пропуска недостатъците. Може би...много пъти въпросителни. И не е задължително от всичко, изредено до тук да съм налучкала истината. За мен е важно, че хубавите думи за момчето и са истина и аз искрено се радвам за нея. Ти защо се дразниш? Няма идеални деца, както и идеални родители няма. Някои си го признаваме  bowuu Grinning

Най накрая ще си позволя да бъда груба- Момиченце, не си интересна. Малка си и ти личи. Виждането ти за много неща е в пъти по- елементарно от това на моето момиче, което пък е с година по- малко от теб. Не ми доставя удоволствие да контактувам с теб. Нахална си. Невъзпитана. Разюздана. Нямаш място в моята тема. Хората тук са различни.
И още нещо- прекалено ниско е нивото ти на мислене, за да ти позволя да оценяш, да не кажа обиждаш приятелите ми.

Да не мислите, че свърших? Продължавам по същество, та ако трябва дори да ме четете цяла нощ.  Joy
Сега да ви кажа, че тези образци на документи в сайта на РИО не ми се отварят. Не и не! Миналата седмица нямах проблем, но после навсякъде започна да ми излиза графика на дейностите, независимо, че кликам върху "образци на документи". Първо си помислих, че е нормално, явно ще им сменят визията, но Жужуна казва, че си ги разпечатва без проблем. Някой да помага (не, че има за кога, защото в понеделник като отида, мога и от училището да ги взема). Второ, при нас искат копие на акта за раждане, както и оригиналът му. Това го няма в РИО. Не, че ми пречи кой знае колко, ама важностите започнаха.  Whistling
Мравче, испанската не сме я говорили. Някъде ми беше попаднала една класация, в която първия (по рейтинг) испански университет беше далеч след Софийския. Дека да бЕгаме тогава тъдява?   Joy

Уич, аз като чуя за 20 и 26 (какво весело начало на темата за деня   bouquet) получавам сърцебиене, световъртеж и замъгляване на погледа и никакви знаци не мога да чета. Губя и представа относно самоличността си (искам да кажа, че и името си не знам) smile3517
Ще бягам при Галче и Камъче, там ще си заформим групова терапия  Drunk Идваш ли и ти?

# 309
Дидка, обяснението е само и единствено за теб - питаш за конкретния случай. 
Ето с това преля чашата, а как я напълни, ти знаеш:

Лелееее, Уич, нещо си яхнала метлата  Wink що така избирателно - за Дидката, Камъче, Биситка и др. постваш даже платежни документи от банката, а jujuna директно си я отрязала  Laughing
...

Не ти се отварят линковете, защото в нашия РИО ги няма - объркали са ги и са сложили един и същи навсякъде. Ако искаш да ги видиш, ще ти кажа откъде, но не мисля, че ти е нужно - в гнездото ще ти дадат заявление и ще ти помогнат да го попълниш.
Идвам с вас на терапия, няма как иначе - трябва да оцелеем.

# 310
Честит празник, мили дами! На нас, на децата ни и  на всички учители!
Отпуснете душите и празнувайте!

Днес ще бъде един прекрасен ден!
  bouquet

# 311
  • София
Айде, стига.
А пък за ваняМ и жужуна - наистина, какво правите в тази тема и как бихте били полезни в нея, а и какво полезно намирате, след като изобщо сте далеч от тези неща.

Мислиш ли, че сме далеч от тези неща, поне аз съм със седмокласник.

Незнам дали се дразните от питането или от това, че пиша рядко.

все пак темата е КАНДИДАТСКТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС, КАКВО ЗНАЧИ НЯКОЙ ДА Е ПО-ПОЛЕЗЕН И ПО-МАЛКО ПОЛЕЗЕН, какво има да мерим, темата не е ли за взаимопомощ???

Сега да ви кажа, че тези образци на документи в сайта на РИО не ми се отварят. Не и не! Миналата седмица нямах проблем, но после навсякъде започна да ми излиза графика на дейностите, независимо, че кликам върху "образци на документи". Първо си помислих, че е нормално, явно ще им сменят визията, но Жужуна казва, че си ги разпечатва без проблем. Някой да помага (не, че има за кога, защото в понеделник като отида, мога и от училището да ги взема). (

никъде не съм писала, че ги разпечатвам, даже ни съм се и опитвала, просто детето учи в гнездо и случайно видяла, че нейна съученичка си взема от директора и тя взела заявление първо за нея си, после и за целия клас

# 312
Благодаря, Камъче! Слава на авторите на Писмото ни, както и на неговите разпространители- учителите! И успех на децата ни в усвояването му!

Ние пак ще празнуваме по абитуриентски балове, също като вчера. Питайте ме как се разкъсах вчера- докладвам 3 абитуриентски бала от 15- до 18 часа (по час на бал  Rolling Eyes), после  running рекорд по сбиране на тинейджъри в боулинга на НДК (да не мислите, че рожденият ден на Маги е свършил  Joy), после три часов тур по Витошка (малиии, какъв пръстен замъкнах от Суотч  reverance), после обратно към боулинга, взимай хлапетата и ги прибирай по домовете надлъж и нашир из София. Към 21 часа, за утеха се паркирахме обратно на третия абитуриентски, на който гостите бяха големи ентусиасти и продължихме до полунощ. Сега план за днес- два абитуриентски бала, плюс един рожден ден  newsm62 Искам вкъщиииии  Joy
Вчера обаче, докато Маги празнуваше, се замъкнах и до Френската и използвайки суматохата около абитуриентите, се вмъкнах вътре да поогледам. Така де, няма само частните да ги гледам под лупа! Атмосферата ме дръпна във филма "Вчера", помните ли го ? Страхотно усещане, дано ни се случи много пъти да влизаме там...

Уич, няма нужда от адрес за заявленията, щото аз у дома имам само един лаптоп. Ни принтер, ни скенер, ни дявол. То пък и като мога да ги използвам  Embarassed С принтера са справям, ама това сканирането ми е тъмна Индия...

Биситко, ти пък разбрала не разбрала  hahaha Joy, Шрейер със седмокласник  Joy Нейното детенце учи от миналата година в 1 АЕГ! Диване такова, аз на другите мрънкам, пък то и ти прелиташ над редовете   newsm29 Ама се посмях, де! Щото ти си очарователна блейка   love001

Момиченца, хайде днес заравяйте томахавките, съобразявайте се една с друга, да ни е пак хубаво в темата и да не хвърчат искри.  Praynig Praynig Praynig

Изчезвам да изпълнявам точка първа от деня-  newsm64 Че и децата днес са четири - моите, плюс на сестричка  Heart Eyes, плюс приятелка на Маги . Кой е като мен  newsm68

# 313

никъде не съм писала, че ги разпечатвам, даже ни съм се и опитвала, просто детето учи в гнездо и случайно видяла, че нейна съученичка си взема от директора и тя взела заявление първо за нея си, после и за целия клас

Еми ха де! Аз така го разбрах  smile3537 Не ме убивай сега, щото съм си леко разсеяна...извинявай.  Peace

# 314
  • София
няма нужда да се извиняваш, всички сме разсеяни и аз питам за училища с отделна тема

Общи условия

Активация на акаунт