АПРИЛ и МАЙ с рожденици безкрай!

• 23 655
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Айде и тук да ти честитя,Жени!И нали ти обещах,че всичко ще е ОК!  bouquet
Аз веднъж писах при вас ,ама не повторих.... EmbarassedТа за протокола да ни запишете-Лъчезара 10.04.2004.Разград(за сега...). Hug

# 166
Аз веднъж писах при вас ,ама не повторих.... Embarassed
ами те тез девойки тук не пишат нещо напоследък.... я позаговори малко за мъже да видиш какво ще стане..  Mr. Green

# 167
  • София
Кой каза "мъже"?     love001 Къде, Къде?
 Grinning

# 168
  • Добрич
Жени, честито мила!
Много, много се радвам за теб. Безпроблено да е този път!!!  Praynig

За мъже ли заговорихте, а? Laughing

# 169
 newsm78Аз как до сега не съм разбрала,че заглавието е само проформа и същинската тема е за мъже?Mr. Green

# 170
Хей, Жени, много се радвам за теб Hug  bouquet Силно стискам палци  thumbsup

Извинявай, Mirkata, (допускам, че дори сме адашки) но бяхте приветствани и Лъчка е дабавена в списъка и поздравена за РД, а темата е и за мъже Peace

# 171
лелееее тук като се заговори за мъже всички се обадиха  Laughing  къде има мъже..  Flutter

# 172
мжете са един стар трик, който трябва да се прилага тук от време на време
... Няма да забравя Весето, кято беше писала един път нещо от рода "Искам мъже, които не носят памперс и са по-голями от3 гоини" . (когато щяхме да ходим на Максимус)
Не беше точно така, но смисъла беше този

# 173

Извинявай, Mirkata, (допускам, че дори сме адашки) но бяхте приветствани и Лъчка е дабавена в списъка и поздравена за РД, а темата е и за мъже Peace
Сори,пропуснала съм........ Embarassed  Благодарско!  bouquet

# 174
Толкова съм уморена, че дори и мъжете не ме вълнуват.
Два дни в Пловдив по работа не ми се отразиха добре. На връщане дори ми стана лошо в колата (а се пътува по магистрала), дето никога не е било да ми прилошее на път.

Но пък имаше и хубави моменти - от хотела се извиниха, че имали спукана тръба и ни преместиха в по-хубав хотел в Стария град, с такси за тяхна сметка. Ето това е хотелът, където спахме: http://www.belleville.hit.bg/index.html

Много беше приятно вътре, а и си направихме с колегите непланувана, но пък разкошна разходка из района точно на свечеряване ...

# 175
Роси, а ти с колега или колежка мачка чаршафите на тази красива спалня (завъртайки отново темата за мъжетеJoy.

# 176
Аз изпих три бири, легнах и заспах като мотиха.
Двамата ми колеги (мъже - айде, и аз да се включа по темата), не знам какво са правили на синята спалня. Между другото, леглата им бяха разделени  Mr. Green

Аз спах в стаята с цвят охра.

# 177
И аз да продължа за мъжете и пловдивските хотели - през февруари по панаирно време 2-ма колеги си резервират стая с джакузи в малко хотелче с прилични цени..., но с огромна неразделена спалня (която са видели по-късно) Joy, как само са ги гледали на рецепцията Joy, а никой от тях няма гейски вид Peace

# 178
Знаех си аз, че мъжете не вършат друга работа, освен да ни отварят приказката....
Напоследък не ми остава много време за четене и писане. Пък и лаптопът ми сдаде багажа и от няколко дни съм в информационно затъмнение.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЙО на МаrdiGras!
Да е жив и здрав, много силен и смел!

Момичета, видяхте ли, че през юни ще има представление на Мечо Пух? Боян ме е заврънкал от известно време да го заведа. От януари списание "Мечо Пух" излиза с играчка и редовно го купуваме. В последното списание пишеше за този концерт и сега нямам мира.
Ето тук има билети - http://meloman-bg.com/index.php?fs_p=http://meloman-bg.com/tickets/

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 14:49 от Sarsarilka

# 179
ЧЕСТИТО КАЙОоооо
да си жив и здрав

Да, знам за представленията.
То е рожден ден на Мечо Пух в НДК. Тате вече е купил билети

Общи условия

Активация на акаунт