АПРИЛ и МАЙ с рожденици безкрай!

• 23 640
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Evjeni, честито за прекрасната новина!
Стискам палци всичко да е наред!

# 181
оххх и малко да се оплача. Лошо ми е ... ooooh!

# 182
Дано да е от щастие, че мен какъв грип ме друсна тия дни... В понеделник се скъсах да повръщам, виеше ми се свят целия ден. Само да ми замирише на храна и край... До снощи не бях яла почти нищо. Само течности пиех. А коремът ме скъса да ме боли. Сега съм по-добре, но майка ми се тръшна...

# 183
  • Sofia
ЧРД на Кайо, много здраве и късмет   bouquet  bouquet  bouquet

Женка, ние всъщност след моето изказване за Максимус ходихме и ги видяхме на живо...Та даже се отъркаха в мене  Crazy Ама не повтарям, не са много за близост тези...
Чудя се дали ще се видим на рождения ден на Михаела на 24 май  newsm78 Много ми се иска  Hug

За протокола - аз съм се побъркала от работа, търча като кон, вечер обаче съм примерна и обръщам внимание на дечурлигата, та даже с тях си лягам и заспивам преди тях  Mr. Green Виктор голям философ стана, постоянно ми обяснява нещо, спори и вече доста по-  рядко се тръшка, но за сметка на това ме заплашва, че няма да ми е приятел... Много се трогвам, както се сещате  Mr. Green

А сега продължавам да се трудя, доскоро

# 184
Чудя се дали ще се видим на рождения ден на Михаела на 24 май  newsm78 Много ми се иска  Hug

Да, но ще съм и на работа, та .... няма да е много ползотворно.

Вчера Кети иска да се докопа то компютъра и само обикаля баща си... той само я лъже ей сега, ей сега и най-накрая детето ядосано се обръща към него "Нали искаш да имш бебе, отивай да гушкаш майка ти" (т.е. мен, защото аз съм майка ти, а той е татко ти. Така и не ги научи). И човека кво да прави дийде да ме гушка... и освободи компютъра.

Все още не сме й казали. Кога предлагате да й кажа? Миналия път много гадно ми беше да й обяснявам. Тя и до ден днешен обяснява как се е разболяло бебето в корема на мама

# 185
О-оо, поизостанала си! Ние отдавна сме на вълна "хайде малко да си поговорим". И се сърди за щяло и нещяло. Ако много му се приказва вечер (само и само да не заспи), а аз му кажа "Лека нощ", веднага казва, че ми е сърдит и няма да ми е приятел.... Изобщо, щом не е неговата, веднага се сърди. Ако нямаше толкова суфльори около мен, да ми казват, че не може вечер да не разстроя детето, много лесно щяхме да се разберем. Като сме само двамата, знае че не му минава номерът, и слуша.

# 186

Все още не сме й казали. Кога предлагате да й кажа? Миналия път много гадно ми беше да й обяснявам. Тя и до ден днешен обяснява как се е разболяло бебето в корема на мама

Спомням си как моя най-добър приятел и жена му се бяха видели в чудо. Като казали на дъшеря си, че в коремчето на мама има бебенце, тя беше изпаднала в паника. Дръпнала се рязко назад и с ужас в очите попитала: "Защо си го глътнала?" След това доста време избягвала майка си.

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 15:45 от Sarsarilka

# 187
ЧРД на Кайо  bigdance2

Спомням си как моя най-добър приятел и жена му се бяха видели в чудо. Като казали на дъшеря си, че в коремчето на мама има бебенце, тя беше изпаднала в паника. Дръпнала се рязко назад и с ужас в очите попитала: "Защо си го глътнала?" След това доста време избягвала майка си.

Жени, предполагам че ще ти дойде отвътре моментът за съобщаване на новината Peace
Сарсарилке, не мога да спра да се хиля Joy с това глътнато бебе hahaha, но не искам да съм на мястото на майката, колко ли е страдала, че детето й я отбягва Sad

# 188
Те малко бяха избързали с казването, защото на майката й беше лошо, а малката Ивка само скачала на леглото около нея и се хвърляла отгоре й. И от нужда да разбере защо не трябва да се скача върху мама, дошло обяснението. Наистина не беше особено приятно, но бързо мина. После започнаха въпросите "Ами как е влязло вътре? А тати как го е сложил?" и други подобни.

# 189
При нас тези въпроси са изяснени (даже на един клиент на мъжа ми гинеколог му обяснявала как се правят бебета),
но пък миналия път не ме остави на мира. Само ходеше и ми целуваше корема, говореше на бебето и му даваше да яде... ама няма не искам на бебето му се яде (каквото там е решила) и ми го тика в устата...

# 190
  • Варна
Ау, новинки! Евжени, честито! Лека бременност!  bouquet

# 191
Небесна, просто си уникална ... визирам подписа ти... няма втора като теб

# 192
Sarsarilka да ти е живо и здраво детето,

много здраве, щастие и безгрижно детство

newsm59  bigdance2 dance dazzler1 dance newsm59

# 193
 newsm59 Бобко  Gift
Честит празник на мама и тати  bouquet

# 194
  • Добрич
Честит рожден ден на Кайо (на големи патерици!)

Честито, мила Сарсалийке (на по- малки патерици)

Желая на всички ви много здраве!

Общи условия

Активация на акаунт