АПРИЛ и МАЙ с рожденици безкрай!

• 23 592
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник, мила ЕМИ!!!  bouquet
 Embarassed Сори за патерицата, но снощи нещо се скапа нета вкъщи и сега бързам от офиса да те поздравя. Благодаря за прекрасната виртуална почерпка Hug

Не мога сега да изчета всичко написано Sad Приятен летен ден на всички!!!

# 211
Sarsarilka,честит рожден ден на две патерици!  bouquet
Emi,честит рожден ден,само на една патерица!  bouquet

Да сте  доволни и усмихнати !

# 212
Ееее не съм в час, честно. На 19 гледам, че Еми има на другия ден рожден ден и си мисля "да не забравя да й честитя"
 #Cussing out много ме е яд на мен си. Голяма съм заспа. Това е третия рожден ден този месец, който забравям... ааа направо съм ужасна  Twisted Evil яд  ме е на мен си

ЕМИ, да си ми жива и здрава. Все така готина и позитивно настроена.

# 213
А за обясненията,
Благодарение на вас  от два дни си наложих да й обяснявам за всичко, което ме попита.. в началото ми беше чогаво, но сеа посвикнах и детенце е доволно... А и ми е толкоа сладка и разбрана, не мога да й се нарадвам.
Вчера ме пита "Мамо като си имаме бебе, ще може ли и аз да цокам", а аз й отговарям "ааа, ама ти си забравила", а тя "помня мамо. Ей така лапаш цоката и мляс, мляс изцокваш млякото" (в този момент си беше направила устичката на кокошо дпенце... много сладка

# 214
Аз да ви се оплача и да ви питам при вас как е. Моето диване няма никаква концентрация при заучаването на разни стихчета, песни, думи на английски. Вчера бях на тържество  в градината от заниманията по английски, момичета умрях от срам  ooooh!, само пелтечи, върти се, отваря си устата на полвина, абе въобще 80 % от нещата не ги знае и само се хили. Другите деца, весели и щастливи, участват активно в мероприятието, а моето все едно е дете на родители с основно образование  Thinking. И това не ни е първият такъв път. Изкараха го отпред и му казаха да изпее една песничка, а той нашия единственото което направи беше нещо от сорта на Льо-ли-лааааааааа и това е. Да кажеш, че не се занимаваме с него, че не посещавал занятията, нищо подобно. Sad

# 215
Голяма съм заспа. Това е третия рожден ден този месец, който забравям... ааа направо съм ужасна  Twisted Evil яд  ме е на мен си

Май забравяш, че не можеш да ме биеш. Аз миналата година забравих на всички априлчета и майчета рождените дни. Нямам едно поздравление навреме...

А за обясненията,
Благодарение на вас  от два дни си наложих да й обяснявам за всичко, което ме попита.. в началото ми беше чогаво, но сеа посвикнах и детенце е доволно... А и ми е толкоа сладка и разбрана, не мога да й се нарадвам.

Благодарение на тия обяснения сега всяка вечер след приказката за лека нощ има въпрос: "Мамо, искаш ли да си поговорим малко?" Ако кажа, че е късно или че не искам, той ми казва: "Е, аз откъде тогава ще научавам неща?"
Абе, офренчи се доста....

# 216
Жени, срам го е било или се е правил на интересен. Катрин и Ема ходят заедно на занималня. Учат едно и също по едно и също време. Ема я накараха да каже нещо, тя о пелтечи, забравя, гледа в земята, а Катрин наперена, високо и ясно го издекламира. А точно предния ден ми го казваха и двете стихотворението. Така, че.. споко

# 217
Аз да ви се оплача и да ви питам при вас как е. Моето диване няма никаква концентрация при заучаването на разни стихчета, песни, думи на английски. Вчера бях на тържество  в градината от заниманията по английски, момичета умрях от срам  ooooh!, само пелтечи, върти се, отваря си устата на полвина, абе въобще 80 % от нещата не ги знае и само се хили. Другите деца, весели и щастливи, участват активно в мероприятието, а моето все едно е дете на родители с основно образование  Thinking. И това не ни е първият такъв път. Изкараха го отпред и му казаха да изпее една песничка, а той нашия единственото което направи беше нещо от сорта на Льо-ли-лааааааааа и това е. Да кажеш, че не се занимаваме с него, че не посещавал занятията, нищо подобно. Sad

Не съм сигурна, че има проблем. Много деца просто изпадат в паника като видят толкова хора пред себе си - нещо като сценична треска. Спомням си едно време малкият ми брат пееше в една детска вокална група. Докато ходеше на репетиции с още 2-3 деца, всичко беше наред. В момента, в който госпожата събра пълния състав на групата, за да ги види всичките, ела да видиш. Всички пеят та се късат, а моичкият брат реве. Излизахме 1-2 пъти в коридора да се успокои, но после всичко се повтаряше. Скоро спря да ходи, защото нямаше смисъл. А в къщи ни изнасяше концерти....
На последното тържество в градината на Боян за 8-ми март аз не успях да отида, но майка ми ходи. Каза, че Боян се е държал ужасно - хилел се, правел гримаси с очи, плезел се и се кривял. Няколко пъти госпожата го сръгала, ама то не разбира. И майка ми каза, че умряла от срам.

# 218
а да изпее тази лигавщина, не го беше срам  Joy hahaha
Жени, ти да си забелязала да е срамежлив, защото аз не, особено ако е за някоя дивотия  Wink
Sarsarilka права е била майка ти, само че аз всеки път така се червя  Grinning
Живи и здрави да са, а другото ще се справим някак си, може пък да го правим спортист  Joy hahaha за там акъл и памет не требе

# 219
 jen  те са още малки едва 4 г ! Относно срама съм съгласна малкия на 2.5 - 3 г. (понеже леля му му беше донесла английски карти) знаеше страшно много думи на английски и му беше много кеф да се изпитваме на тях, обаче в детската градина учителката казала, че моя много се разсейвал и нищо не знаел... те учеха да броят до 5 а той знаеше до 10... на детските партита той не искаше да стане да каже и 1 дума а с баба си декламираха нон стоп все нови и нови...   Hug така ,че споко... още са малки !

утре ще се водим с малкия да го прегледат за 3та сливица, че нещо много боледува

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 21:35 от Aia

# 220
Момичета, Честит празник на Славянската писменост и култура!

Нека повече хора да ползват българския език и да пишат на него, а не само на маймуница!
Нека повече хора четат книги, защото само така се развива културата и се обогатява речника ни!

Да научим децата си да обичат книгите и да се гордеят с писмеността ни!
Макар че ако наитина само четяхме, нямаше да се запозная с вас!

# 221
Здравейте!
Присъединявам се към поздравленията и призивите на Сарсарилка Hug

Вчера решихме да си направим екскурзия до старата ни столица... Разходихме се по Царевец, разказвахме на Дария исторически моменти... много се впечатли детето, а от куклите на входа чак се разплака (емоциите й дойдоха повече, отколкото можеше да понесе, явно). Минавайки покрай паметниците в града настояваше да уточним, на кого са, в чия памет са издигнати...
Много бихме желали да имаме възможност по-често да си правим такива екскурзии.

А за кърменето Жени, много се смях, четейки поста ти, защото скоро преди това с Дария коментирахме защо майките имат големи гърди... В заключения тя ме попита:
- Мамо, нали ти ще кърмиш и моето бебче?
- Не тогава в твоите гърдички ще има млекце...
Shocked и моите гърдички ще са големи #Crazy
 Joy

# 222
Shocked и моите гърдички ще са големи #Crazy

А Кети един ден ми вика "Мамо, какво ще кажеш за моите цоки?"
А аз сериозно отговарям "Ами маме, имаш страхотни бебешки цоки."
Обръща се към баща си, стиска си гърдичката (така, че да изгледа по-голяма) и му вика "Ей така мисля, че е екстра"  Joy Joy Joy
Не знам дали не съм го писала вече ... извинете ме ако се повтарям

# 223
Честит празник на прекрасните ни дечица  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 224
Eй, къде се изпокрихте, бре? Да не ви почвам поименно!!!

Как изкарахте днешния ден на детето?
Ние прекарахме чудесен ден, а нашият батко се чувстваше празнично май повече и от Иринка. Сутринта гледахме представление на детски вокални и танцови групи в градската градина, след това ядохме пасти в приятна компания (на още две девойки) в една детска сладкарница, където децата се наиграха. След леката дрямка беше посетена голяма книжарница и всяко дете се обзаведе с нова книжка (и майка им край тях, щото също има празник). Сега децата ни правят фокуси - от книжката на баткото, но Ирина е много глупава асистентка и проваля всеки номер. За сметка на това е хубава и танцува също като Асистенка Ненка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт