По този повод-заповядайте виц:
Как може една жена с изкуствена/боядисана/ коса,мигли,устни,нокти,бюст,гримирана като индиански вожд,с 12 санта токове и цветни лещи може да се оплаква,че не може да срещне нито един ИСТИНСКИ мъж?

Всъщност - с или без операция - по-бързо да се оправяте! Освен нечуването имаше ли други симптоми, че не помня... Диля и тя от време на време ме пита: "Какво, мамо?", но все го отдавам на една такава реплика на любимия й от градината - имитира го и по интонация, тъй че не мога да я разбера прави ли се или не. Питах я сериозно преди дни, на двайстия път каза: "Чувам те, де!" 

........ понеже на мен ми е кеф и си мисля, че освен полезно е и приятно и за нея. Въпреки че също бях чувала за вредата от дълбокото бъркане, но то пък ако всичко, дето го чувам, е вярно.
Спирам.
На мен ми е притеснително да я водя на градина с ясно изразени мръсни уши. 
Мерси за допълнителната информация. Дилка също е с лош дъх сутрин, на мен ми го обясниха от сополките, които задържала в носоглътката, те се сгувнясвали /днес съм много цветниста, ще ме извинявате/ и от тях идвала тази миризма. Беличко не е имала по устенцата или зъбките.
Потенето по време насън ни е запазена марка, и то наследствена. Аз по капчиците на челцето й разбирам кога е наистина заспала /също както и майка ми навремето за мен/. Но това е най-вече за следобедния сън, нощем не се поти така. Спи отвита! 
/ именно по тази причина.

много сьм доволна. 
) - те ще си имат бебче на ноември
.
пожелавам им скорошно оздравяване. Криска, за Викича незнам какво да кажа просто....прегрьщам те силно

защо не поизчакаш верно с ваденето. Яна като беше на 4-ри, при един преглед ми казаха , че третата сливица и била доста уголемена и трябвало да я извадим. аз обаче се консултирах с още един лекар , защото детето боледуваше супер рядко....и ми се видя странно да искат да я вадим. другият лекар каза , че кьм 7-годинки третата сливица закьрнявала и да изчакаме. сега вече няма и помен от третата сливица и сьм много доволна , че не подложих детето на операция ( колкото и лека да изглежда).
Докато някои още само си чешем езиците, други действат! Бравоооо!
/, но първата буквичка какво значи...?
/, но първата буквичка какво значи...?Препоръчани теми