Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 641
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Ей сега се загледах в заглавната страница на форума и какво да видя............

Котката Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет, и прекрасна малка дама август!
А също и мнооого спокойствие и положителни емоции по време на бременеенето!

hbday

# 121
 newsm59 na Котката да ни ежива и здрава и едно прекрасно бебче на финала preggo newsm30
а и не забравяй да ни зареждаш сположителните си емоции както досега Tada

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 17:42 от shiiila

# 122
този случай не може да се пропусне - да си жива и здрава и бебона също! само хубави емоции ти пожелавам!  bouquet nbirthday

аз имах кофти преживявания тия дни с доктори и в момента цялото лекарско съловие ми е черно, без една котка Laughing, та ще ви пиша после по-подробно че имам още работа.
хубава неделя  bouquet

# 123
 smile3501 (както се казваше в една реклама) аплодисменти и да станем на крака за нашето Коте newsm59  Gift  Gift  party023.
Пожелавам само положителни емоции, много щастие, здраве и късмет. Август едно прекрасно здраво дете ......и какво му трябва на човека Party Party
Бъди жива и здрава и все така позитивно настроена, такива като теб се справят по-лесно с всякакви трудности. Пускай се по течението и Господ да е с теб винаги, когато имаш нужда  bouquet  bouquet

# 124
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден на Котката Марта и от мен. Ама ти си била овенче!!!! Само хубави преживявания и емоции и биз никакви черни мисли!!!  party006

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА ЯНА!!!  newsm59 newsm38  bouquet
Да си мноооооооого здрава,обичана и щастлива и през август да гушкаш здраво и щуро мъничкото котенце! newsm32
Бъди все така забавна,отзивчива и полезна за всички нас!Благодарим ти !  love001 Погали коремчето  preggo и приятно изкарване на празника! Поглези се малко,поне днес smile3503 newsm51

Меви,надявам се всичко да е наред и бързо да се оправиш,но засега е добре да си полежиш стабилно и да се пазиш!Добре е,че майка ти е до теб и ти помага!  :fingerscrossed:newsm10

Ани,на 15.04. аз и Стейс също ще ходим в Токуда и ще се радвам да се видим! smile3503

Добре дошли на новите мами-августинки!
 welcome
Желая на всички от сърце леки и прекрасни бременни месеци и да гушкаме здрави и прекрасни бебенца през август!  ylinfant newsm17

# 126
честит рожден ден на котето марта да не се оттървеш от здраве и щастие и август месец да се радваш на послушно бебче.
 меви горе главата всичко ще е наред карай я спокойно и си почивай

# 127
Честит рожден ден и от мен!Жива,здрава и обичана!

# 128
# 129
  • Бургас/Пз
Камето, Стейс ще се радвам да се видим, аз като тръгвам от Бургас ще ви пиша на лични и може да се уговорим нещо Grinning

# 130
 bdbaloni Коте Марта всичко най хубаво ти пожелавам!

# 131
  • Лондон

4РД, Котката! Тегли им една майна на всичките и си се радвай на тортата Simple Smile
Пожелавам ти успешно и щастливо да се "окотиш" това лято!

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 21:22 от eya

# 132

smile3532 УНИКАЛНО!!!!!!!
Ама пък толкова нещо "на място" дет се вика, отдавна не бях срещала.
Еya, супер си Hug

hahaha Joy Joy

# 133
  • ....от ляво до десния завой...
Ей, коте Марта, що се скатаваш и не се похвалваш с празника?! Wink
Жива, здрава и щастлива! Hug
Само позитивни емоции и мисли до следващия рожден ден! Peace
Заповядай едно усмихнато цвете от мен за празника ти :

# 134
  bigdance2 nbirthday
Честит рожден ден на Котката Марта! и СПОКОЙНО!

Общи условия

Активация на акаунт