Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 637
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Лелеееее... аз мислех, че ще мина между капките...  Embarassed Страшно ви благодаря на всичките, трогнахте ме   bouquet Heart Eyes
Да се похваля - имам вече фотоапарат и в най-скоро време ще документирам и корем, и покупки Simple Smile Сега Коте ходи спи, че седмицата започва утре отначало Simple Smile
Сладки сънища на всички, толкова ме зарадвахте  Heart Eyes Да ви се връща тройно и най-важното е да сме здрави (обажда се професионалната ми деформация Wink)
Бубка, споко, и на мен са ми черни всите бг-лекари накуп в момента. Ама трябва бавно и с търпение да ги променяме... сред педиатрите вече има светлина в тунела... другите не знам какво ще ги правим...
 Hug Hug Hug

# 136
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОТЕТО!!!мила,бъди здрава преди всичко,защото лежейки в болница още повече оценявам здравето и да си имаш август едно здраво бебче!!!

аз поне до сряда ще съм на системи,за да спрем контаркциите,днес бях 11 часа вързана за системата и накрая от нерви се разплаках,но като знам,че е за доброто на бебчо трябва да се държа!утре ще ми пуснат и изследвания,а в сряда ще каже доки какво правим по-нататък(ако не спрат контракциите),опитвам се да ви чета от време на време,съжалявам че не взимам отношение по темите,но по-нататък ще се компенсирам,целувки!

# 137
Стелче миличка в болница ли си небои се всичко ще се оправи знам че е кофти но трябва да си силна заради малката принцеска която сладко те поритва лежи си спокоино и не се натъжаваи всичко е за добро стискам ти палци и се надявам да спрат тия гадни контракции.Целувки от мен и моя бебок за вас Hug  love001

# 138
  • ....от ляво до десния завой...
stella_a , мила, само Споко и без сълзички!
Всичко ще се оправи! Peace
Хайде прегръдки и скорошни добри новини от теб! Hug
~~

p.s.Има някакъв мааалък проблем с нашата темичка - първо не извежда бърз преглед на мнението и пак са ни орязали заглавието.... Rolling Eyes

# 139
Стели, мама вчера разказваше как и с трима ни е имала контракции едва ли не от самото начало и са й забранявали да яде, защото щяла да роди преждевременно и такива глупости, а после накрая, когато е трябвало да има контркции - нищо. Затова аз съм извадена с форцепс, средният е отнесъл само окситоцин, а за малкия са й скачали по корема. Ама пак сме живи, здрави и относително нормални, както тя се изразява  Wink Laughing
Всичко ще е наред, ние сме с теб  Heart Eyes

В САЩ им слагат едни подкожни помпи (като инсулиновите) с тербуталин против контракциите и можеш да си стоиш с помпата и няколко месеца, ама дали това тука се прави  newsm78 Едва ли  Sad

Лелеее, много ми действа тази смяна на времето. Навънка е тъмно като в...  Излитам  smile3535

# 140
Добро утро момичета!Днес маи аз съм от ранобудните,много спите!
Стела само кураж и всичко ще се оправи!
Аз тази нощ пак се събудих в 4часа и няма заспиване,добре,че малката е на градина та да полегна по някое време!
Хайде хубав ден на всички!

# 141
 newsm59   Яна (малко на патерици)Да си жива и здрава,много обичана и най щастливата мама през август!

Стелка ,малко търепение и всичко ще е ок.Бебка ще се появи през август и ще си е ок!  bouquet

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 10:11 от tsvetelinka

# 142
Здравейте на всички!
Добре дошли на новите мами Hug
Честит рожден ден на Котката Марта със закъснение:)
Желая ти много ведро настроение и всичко ще е наред:)))  bouquet

Тази седмица съм кашляща, уви, времето си каза думата...

Хубава седмица и хубави новини на всички ви:)
И много усмивки!!!

# 143
Здравейте на всички  Heart Eyes

Честит рожден ден на Котката Марта със закъснение  newsm59

Момичета и аз искам да отида на отворените врати в Токуда , но видиях в 9 месеца ,че е на 16.04 . newsm78
А вие пишете ,че ще ходите на 15.04  Thinking много ще се радвам да  се  видим там , но не знам как става записването , ако някой може да ме упъти  Hug ще съм много благодарна  Praynig
 Желая ви успешен и хубав ден   bouquet пълен с много усмивки   bouquet

# 144
Как сте момичета Grinning. Да се отчета и аз за новата седмица. Нещо понастинах в събота като че ли - носа се опитва да ми протече (но няма да му се дам Crossing Arms) взех осцилококцинум веднага и нещо ми е студено, ама то време ли е като хората ooooh!аман вече, вчера уж топло, топло, като излязохме то един вятър, един студ пфууу.
Пожелавам Ви лека седмица, много усмивки и слънчево настроение (за разлика от тъпото време на вън), много Ви прегръщам и целувам всички  bouquet
Аз продължавам да бачкам smile3516

# 145
Привет и от мен,

Аз съм от редовно четящите форума, но май много не обичам да пиша. Simple Smile))) Сега обаче имам проблем и искам да го споделя с вас.
Имам сериозен гноен обцес в устата. Резултат от мое немарливо отношение към един корен отдавна за вадене .. Но човек пати от главата си. Проблемът е, че вече 10 - ти ден пия антибиотик (Оспамокс - това каза доктора, че може) , но обцесът още не е овладян напълно. Три поредни стоматолога отказаха вадене , с мотива, че всички упойки са с адреналин, който е опасен за бебето. В 21 гестационна седмица съм.
Проблемът е, че незнам кое е по-безвредно за бебето. Да седя с абцес, да пия антибиотици или да ми сложат прословутата упойка. Докторите нищо не казват ....
Ох извинявайте, че ви занимавам с глупости , но ако някой е имал такъв проблем ще се радвам да сподели как го е решил.

Поздрави,

# 146
Здравейте!Успешна седмица и от мен.
От вчера нещо ми натежава шкембето и и ме понаболяват шевовете от секциото.Чудя се дали да си взема от коланите за бременни и ще свърши ли някаква работа.Тези дни ще ходя на консултация и ще видим какво става.Пък и очаквам да ми кажат нещо по повод ФМ и БХС.Само докторката да не ми вдигне мерника и да си промени отношението.

# 147
  • София
Здравейте, Hug момичета Как сте?

Честит Рожден Ден на Котката Марта(с малко закъснение, за което се извинявам)..много здраве, щастие, любов и една прекрасна дама през август.. nbirthday

А момичетата, които имат някакви проблеми..желая ви бързо всичко да минава и да сте спокоийни..  bouquet Hug

# 148
Здравеите и от мен аз преди малко ставам цяла нощ съм като вамп моето събуждане е в 5.00 по часовник и краи отгоре комшииката е една баба и в 5.10 пуска сръбска музика ама понеже не дочува усилва яко ooooh!.Но има и още едно нещо всяка вечер леглото им ужасяващо скърца и се удря в стената и сутринта след музиката пак скърцане бре каква ерекция има тоя дядо че сутрин и вечер е на линия . newsm62 Аз си мисля че може да са квартиранти че то много енергично скърцане.Та мамчета еи тия наща ме забавляват и бебока и тои почва да шава яко и няма спане.Havda и аз имам такав корен и се моля на господ всеки ден да не се усложни имам една приятелка която имаше подобен проблем наистина не могат да ти го извадят но на нея и го почистваха след това и слагаха някакво си лекарство та да изкара д раждането.Отиди при някои добър зъболекар все трябва да има начин та толкова напреднаха тия неща.Нема начин да нема начин но с абцеса не стои да не те плаша но не е хубаво....Успех.Ох да ви питам нещо една приятелка ми каза от сега да си подготвям зърната че тя голям зор видя че и бяха хлътнали че рани то чудо беше.Да се изрежа дупка на сутиена да ми изхвръкнат и да позагрубеят като се търкат в дрехите.Вие правите ли някакви подготовки моя мъж ще падне ако ме види с сутиен и само зърната ми стърчат newsm62

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 12:44 от bobito81

# 149
Здравейте и от мен. Много сте изписали "викенда". Simple Smile Честит рожден ден на сестрата  овца (котката марта)на патерици. "Много сме силни сме". Като ще ни се появат тези лъвици през август, ще ни покажат какви Ягнета сме си Simple Smile. Успешна седмица на всички. По-спокойно ще трябва да го даваме, че от нервите само бебетата страдат. нашите емоции и на тях се предават. Повече усмивки Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 16:02 от graciana

Общи условия

Активация на акаунт