Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 613
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за отговорите момичета Grinning, Асе, специални благодарности за труда  bouquet, britt на теб също благодаря Blush ще кажа веднага като влетя в кабинета тогава hahaha, че искам документиране (за диска не разбрах, но ще нося със себе си за всеки случай, чак пък и диск да ти дават) - въпреки, че за тези 20 лв. и да ми го надпише даже трябва Crossing Arms Winkмайтап.
Мама Галка да се отчита бързо Hug, чакаме те слънце с добри новини.
А за Матерната, хм може би има нещо такова, че помпа. Аз я пиех в началото на бременността и мисля, че доста бързо качих килограми. Откакто я спрях и се храня общо взето нормално разбира се (без да се ограничавам, но без и да се тъпча), почти не качвам newsm78

# 196
Диде аз съм там на 29.04, чааааак за тогава имаха час и то защото една майка се беше отказала  Shocked Ама каквото такова. А Деска така вълнуващо ми го описа, че вече нямам търпение да идем с дъщеря ми и мъжа ми Simple Smile

И не не искат диск, той си бил имал човека, ама преди да започне прегледа да си кажем за да го запише Wink

# 197
Ох, ха сега как ще си изпия витамина довечера ... newsm12
Аз пия Пренетал, дали има  нещо общо с матерна ? Дали ефекта е същия?
Откакто ги пия съм по-бодра, а и теглото ми не е мръднало от началото на бременността. (Като не броим, че първите два месеца свалих пет килограма  Wink )

# 198
(за диска не разбрах, но ще нося със себе си за всеки случай, чак пък и диск да ти дават) - въпреки, че за тези 20 лв. и да ми го надпише даже трябва Crossing Arms Winkмайтап.

Не мисля че ще ти искат диск,звучи ми много елементарно Mr. Green и ще е голяма простащина ако ти поискат.Ти си вземи за всеки случай,но при положение че се плаща и никъде не се споменава да си носите ,знам ли ,не би трябвало да искат !

# 199
Цвети, кой е този бонбон на снимката ?  love001

# 200
Цвети, кой е този бонбон на снимката ?  love001
Нещо стана с профила ми Shocked Shocked
Незнам май бебе видях Shocked
Това ли имаш в предвид или малката снимка в подписа ми newsm78

# 201
Здравейте!Днес само чета.
И аз пия "Матерна".А предния път вземах витамините на ХИП,не смятам че съм качила много,а и бебето си беше в норма.Мисля, че големите бебета не са само от витамините,които пият майките,а и самата акцелерация също оказва влияние.Децата се раждат по-едри,по -рано влизат в пубертета  и т.н.
Аз се чувствам добре от витамините.Не се храня много добре.Особенно сега изпитвам отвращение към месото.И с витамините компенсирам поне минимална част.
Днес се свързах с момиче,което може да шие слинг.Многоми харесва как се носят бебетата с него ,а и ми изглежда по -удобно от кенгуруто.
лека вечер,мили мами!галете си коремчетата,мислете си хубави неща и мечтайте за мига в който ще гушнете малкото бебонче.Няма нищо по-хубаво от това!

# 202
Лоша работа с тая матерна ooooh!

# 203
И аз мисля да си тръгвам. лека вечер и да сънувате само хубави неща Simple Smile Да се включа само към темата. на мен доктора ми каза да пия само ХИП- течния витамин за бременни. Фолиевата киселина я спрях още края на третия месец. Струва ми се че съм наддала доста, защото съм 67 кг. а преди да забременя бях 54кг.( не мисля че сега изглеждам зле....по скоро се харесвам WinkНе ме притесняват килограмите, а целулита. Никога не съм имала толкова много целулит, а всеки ден упорито се мажа с много мазни кремове поне от стрии да се застраховам.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 18:34 от graciana

# 204
Девойки Simple Smile Не мога да ви изчета - сутринта щях да закъснея за работа, така се отплеснах. А сега ме чакат едни редакциии... хич не ми се захваща, ама...
Само да кажа, че съм си качила снимка на коремчето в албума, а сега чакам любимият да си дойде и да ме снима в цял ръст с фантастичните дрехи (панталон и туника), които си купих днес. Чувствам се много прекрасна  Grinning Heart Eyes Само ме е яд, че толкова кратко ще ги нося. Язък Simple Smile

Айде, отлитам да бачкам, хубава вечер на всички Simple Smile
Още веднъж мноооооого благодаря за хубавите пожелания за РД   bouquet

# 205
  • Бургас/Пз

Коте много сладурско коремче имаш, сигурно под дрехите още не ти личи че си бременна. Айде и ще чакаме още снимки newsm10

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 20:44 от ani_d

# 206
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, току що се връщам от Фетална морфология, на бебето всичко му е наред, и е МОМИЧЕЕЕЕЕЕЕ!!! Съжалявам, че предавам отбора на мъжките мами, но ще подкрепя розовия отбор  Grinning Доктор Марков каза 100% момиче, другите два доктора бяха казали момче, но аз тогава бях малка седмица и не се виждаше добре. Ася, моля те да обуеш розови гащи на синьото ми щъркелче. Явно малкият ми принц е бил принцеса под прикритие Grinning Направо съм на седмото небе, ще си имам кукличка  Grinning Толкова се вълнувам, че забравих какво още щях да ви пиша. Отивам да кача снимки на бебка от прегледа Grinning
Благодаря ви, че ми стискахте палци Grinning Лека вечер и си погалете тумбачетата.

Имаше въпроси за цената на прегледа при Марков - 80 лв. е за 3D/4D със запис, като се казва предварително, преди да започне прегледа, за да ги пази снимките на диска. Аз лично си носех USB флашче и той много се зарадва, че иначе трябвало да пече диск, което било по-бавно. Общо ми качи към 280 МВ - 5 филмчета и 20 снимки.
Останах много доволна от отношението на доктора, спокоен, не претупва нещата и много мил.

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 08:31 от mama_galka

# 207
Цвети, в профила ти имаше една снимка, която заемаше целия форум, но пък ми хареса  Laughing
След двудневно чудене и аз качих снимки в албума. Уж за да ми се вижда по-добре корема си разперих ръцете, а то излязло малко хот  Embarassed
Мика, между две глътки от твоята вода Епар се чудя сини и или розови дискусии ще има тази вечер у вас  Thinking

# 208
Като гледам снимките на Котката и на Меган и взех, че се депресирах  Sad Ама много сте ми слабички и финнички, егати мацките  Направо ме мотивирахте, тръгвам на водна аеробика. Край решено 
Ако има други желаещи за тренировки, обаждайте се да се разберем Wink

# 209
Асе, с глас ме разсмя. Гарантирам, че става дума за зрителна измама  Mr. Green Heart Eyes
Ама пък в спорта лошо няма - аз практикувам тичане по стълби и коридори по 6 часа на ден  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт