Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология?
Какво представлява ултразвуковият преглед и какво е феталната морфология?
Какво представлява серклажът по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология?
-
Какво представлява ултразвуковият преглед и какво е феталната морфология?
Ултразвуковият преглед е неинвазивна диагностична техника, която използва високочестотни звукови вълни за визуализиране на вътрешните структури на тялото. Феталната морфология, известна още като детайлен анатомичен скрининг, е специфичен тип ултразвуков преглед, извършван между 20-та и 24-та седмица от бременността, който оценява подробно развитието на бебето, включително неговите органи, кости и мускули.
-
Какво представлява серклажът по време на бременност?
Серклажът е медицинска процедура, при която се поставя шев в шийката на матката, за да се предотврати преждевременно разширяване и да се предотврати преждевременно раждане. Тази процедура обикновено се извършва при жени с история на преждевремнни раждания или в случаи, когато има установена индикация за риск от такова.
-
Какво представлява ултразвуковият преглед?
-
Какво представлява приемането на лекарства по време на бременност?

Как е настроението? Не забравяйте, че трябва да се усмихваме!
на
И лек ден на недоспалите! 

Желая ти много здраве, леко бременеене и раждане и най-прекрасното момченце през август, което да те слушка и много да те глези, за разлика от татко му!
лека бременност , и сладко бебче на финала.
/мога да си го позволя, щото вече хремата изчезна и не съм бацилна/!
, но поне тази седмица ще си бъда в нас,ще си почивам повече и ще се надявам всичко да е наред.Иначе бебка редовно напомня за своето присъствие,не ме оставя да лежа по гръб и ми действа много успокояващо нейното риткане
,толкова много си я обичкам!Вчера по време на прегледа си смучеше палчето малкото сладурче и вече е почти половин кило

като стана по голяма незнам но ще науча бебо да го рит в гърба да види тои... 
при някакв доктор които нямало грешка та ще видим моито диваненце дали ще иска да се покаже лекаря докато не го види не го оставя.Отивам да ям ако знаете как бързо всех да качвам килца
.Не бях се мерила няколко дена и хоп +2
Честит Рожден ден Gitsa!Бъди много ,много щаслива и обичана!