В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 738
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Иночка, благодаря за кафенцето.
Шуши синът ти е страхотен Hug Руменчо го гледаше в захлас как разказва за Червената шапчица.
Честито християнче на Гичо Hug

# 106
  • Varna
Шуши синът ти е страхотен Hug Руменчо го гледаше в захлас как разказва за Червената шапчица.
  А Бетка само повтаряше в захлас след Марти Такааа, такааа,  дада Такаааа Laughing

# 107
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Ани, спокойно, ще свикне Ивко!
Калина допреди 2 дни винаги плачеше като влезем в яслата.
Вчера беше абсолютно спокойна за пръв път, а днес даже като видя лелката от нейната група така се ухили и чак се затича към нея без изобщо да се сети да мен  Laughing Ей така изведнъж стана промяната.
В нашата ясла още като ни приемаха казаха нищо да не се внася отвън - шишета, играчки, биби, храна и т.н.
Кали отдавна не смуче биби, ама нали още смуче цици  Mr. Green Там не е имала проблем с приспиването - всеки път се каня да ги питам лелите как точно я приспиват, защото вкъщи ако не легне някой до нея не заспива никога  Crossing Arms

Вчера ми казаха, че трябва да замина в командировка за 5 дни в Ловеч, та сигурно това ще е краят на кърменето - предполагам, че Кали вече ще е забравила докато се върна  Rolling Eyes

Ето и малко снимки от неделя - бяхме на рожден ден на 2 наши приятелчета заедно с Люба и юнаците и Пепи от юнските. Нещо малко снимки има в моя апарат, но и Люба ще покаже  Peace Почват оттук с изрисуваната мадама  hahaha

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226810&view=1&photo=73

# 108
Здравейте!
Днес беше първия учебен ден на Ивко. Излях му чашка с вода пред врата като тръгвахме, за да му върви по вода. Доста беше ентусиазиран и влезе с големи надежди при децата. Докато оправя документите 20 мин бях при директорката. Като се върнах още не беше плакал. Затова и се прибрах до нас. Но след като отидох да го взема след половин час, вече си ревеше оригинално и като ме видя през прозореца наддаде възторжени викове , през рев:Ехее, мама Ани! Не съм се и надявала че ще мине по леко леко де!
А това че не дават да се носят биберони и шишета в яслите ми се вижда много разумна идея. Змейко, сега като писа, че Кали си има определени навици при заспиване и все още си държи на тях, а в яслата си заспива и у мен се прокрадва надежда , че и при Ивко ще се получи. Благодаря на всички за добрите пожелания!  Heart Eyes

Марти много хубаво разказва приказката! А Маги наистина доста си е поплакала на кръщенето!  Simple Smile А пловдивските сладури какви са изрисувани само.  hahaha

# 109
Хайде дано наистина ви върви по вода-основно откъм боледувания-дано ви подминават.Иначе съм сигурна че с другите неща проблем няма да имате smile3504Като гледам че пишете за вашите "ученици"мъничко ви завиждам,защото чакам с нетърпение да дойде и нашия ред newsm53
 А с нарисуваните котенца от Пловдив съм се смяла от сърце сама пред компютъра.Толкова големи изглеждат-Любо като че ли ми изглежда по-мъничък. newsm32

# 110
  • Varna
Голяма диета тук, ни винце ни биричка, няма коъ да ти сипе newsm78.
 Темичката аха и ще отиде на втора страница Thinking.

# 111
Голяма диета тук, ни винце ни биричка, няма коъ да ти сипе newsm78.
 Темичката аха и ще отиде на втора страница Thinking.
Абе,няма да я оставим да иде на втора страница..........ама явно всеки си пие самосиндикално и чака друг да поднесе.....и понеже не виждам навалица от севиращи,аз се прежалвам за общото благо:..празните аз съм ги опразнила/да не се чудите/...ама нещо ми идва в повечко минорното настроение в момента.......да не навлизам в подробности,но вчера си отиде още един хубав човек.....отделно си имам болен мъж и две изключително лигави и тръшкащи се деца........ама сега като си допия и лягам и заспивам......и се надявам до утре да съм вече в нормалното си сътояние на духа/т.е. идиот,ама в положителна насока/
Снимки с нарисувани муцунки ще пусна и аз..........ама друг път`щото тия дни ми забиваше нещо компа...и като  погледнах се оказа,че съм натрупала къв 40гб снимки и клипове...отделно  филми,дето все се каня да гледам/ама основно с каненето си оставам/......та днес се наложи да разчиствам,че и той душа носи....
Ани стиксам палци да минете безболезнено адаптацията....
Радвам се и за Кали/ама тя е душичка и е кротанка/...
Марти тотално ме притесни........то детето разказва приказката като артист...а наш дИвайло само знае"Нье",Ням/а/" и ако го питаш иска ли/основно за манджа/-"Да"...приказките ги планираме някъде около 2012 най-рано.........но евалла на тоя сладур и на този който го е научил......
Аз отивам да полягам..........и дано дъждовното време да повиши активността тук,че то вече нямам обяснение какво ви спира да пишете.......а,едно верме страниците се изписваха със скоростта на светлината/ох,остарявам май,щом все на спомени ме избива..ама ми липсват ония моменти/
От мен лека и спокойна...........и "Наздраве"!

# 112
  • Велико Търново
Добро утро от мен!Сервирам ви кафе
Тази нощ леко се разминах със съня,защото от днес вече ще имам ясленче.Искрен но се надявам пожеланието на Гери към Ивко да важи за Божана на 100% Praynig
Хубав ден на всички!

# 113
Благодаря за кафенцето Heart Eyes
Пожелавам също лесна адаптация в яслите на всички дечица.
Май темичката ни отива на гибел. Дори и лошото време не успя да я раздвижи. Дано всички мами и бебоци са добре.

# 114
  • Varna
 Сиска, стискам палци, да нямате проблеми и Божа лесно да свикне, и мерсиза кафенцето.
  Да ви пусна малко снимки, как Бетка се опитва да сложи шапка на едно кученце.

Отивам да се трудя Sick

# 115
  • София
aуууу, Бети е толкова сладка на снимките, като розовата шапчица е, само липсваше вълкът, но гледам пратили са му заместник, макар по-боязлив   Heart Eyes Heart Eyes  Joy
скоро и празник си имате (кога станаха на по 2 години ей) , хубавица е тя, жива и здрава да е! питам Миа кого гони Бети? тя: кучето  Flutter Flutter и после повтаря Бени, Бени Simple Smile)) не го нацели от първия път. иначе е като картечница хахахах...
инна, бети на кого я оставяш, че съм пропуснала, на ясла или гледачка?

на Божа леко приспособяване в яслите!

люба, дано скоро се разсеят тъмните облаци и да се завърнеш приказлива, както обикновено!  bouquet

хубав ви ден  Hug

# 116
  • Варна
Добро утро!
Мерси за кафенцето!!
Успех на яслените дечица и бърза адаптация им желая   bouquet
И аз искам ясленчееее, ама няма  Rolling Eyes Поне засега.... а така ми се ще, поне 2-3 часа да поиграе някъде с деца докато аз оправям сметките в офиса, а не само да вардя документи и да викам  Crazy Ама дано да са го приели, ще се разбере края на май  Rolling Eyes

Бетка е много красива!!!
А Марти ме уби  #Crazy и Макси ги разправя едни, ама чак толкова думи,че и приказка - няма да е скоро.... Браво на Марти!!!
Снимките на Калинка, Иво, Сами и компания са супер. Какви големи хубави човечет са всички, и как си стоят на столчетата само.... ние това със стоенето на едно място не го умеем повече от 10 секунди, даже и докато го храня Макси  Mr. Green

# 117
Мерси за кафенцето, Сисе!
Успех на ясленчетата в новите игри! И аз и Марти искаме да иде вече на ясла, но и това ще стане... Сигурно в частна обаче...

Бети е истинска Червена шапчица! А Калинчето и компания бяха много сладко изрисувани Laughing Не мога да откъсна бърборко от снимките... Иска постоянно да са на екрана и обяснява кой какво прави...  hahaha

Благодаря за коплиментите за моя бърборан bowuu !
Всеки ден ме изненадва с някаква нова дума. Вчера яде салатка от краставици и каза, че имало оцет и е кисело...  #Crazy Не си спомням кога съм му казала за нещо че е кисело, но е запомнил.

Слънчев и усмихнат ден на всички  Simple Smile !!!

# 118
Сисе, пожелавам на Божи успешен първи ден! Да не плачка много, да си намери добри другарчета и да не се разболява най-вече.
Аз преди малко го оставих. С рев влезе, като разбра че мама няма да влиза пак. Много ми е мъчно да го слушам като се дере. Дано да свикне по бързо. Днес ще им свирят с акордеон. Той обича такива неща, но дали ще види нещо от рев....не знам!
Вифче, на вас пожелавам по скоро да ви приемат, че наистина с дете в офиса не мога да си го представя.

Люба, моите съболезнования!

Иночка, тези снимки са от вчерашния почивен ден навярно. Много е сладка Бети!

# 119
Дано Ивко и Божа да свикнат бързо с яслите, децата, леличките и режима там.
При нас се случват разни странни неща. Ще закриват фирмата, в която почнах работа. Уволняват малко по малко всички хора.
Цяла нощ се редихме през едно учлище, за да запишем Макси в първи клас.
Веселба голяма.
Иначе сме добре. Всички оздравяха. Бебето почна да рита.
Криси вече говори по-смислено. Мисля да не го давам на ясла. Така и така ще си седя в къщи.
Най-хубаво казва - искам бонбони Simple Smile
Приятен ден и разходки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт