аз отдавна не съм писала, ама нещо ме подгониха едни нерви, страхове, ревове миналата седмица... не знам що така... вече съм по-добре, да не би хормоните нещо да се наместват? щото е късничко за следродилна депресия.
джуличка, и аз препоръчва осцилококцинум. парацетамол също може. може да пробваш и цитросепт, ама не повече от 5 капки, върши работа.
за ръцете - на Емо също почти непрекъснато са му в устата. и биберона си харесва, ама често се случва да го изплюе и пак да си налапа ръцете. мисля, че това е нормално. нали опознават света с устата си. вчера даже мисля, че осъзна, че държи нещо в ръцете си - бях му дала една дрънкалка - и както преди само я маташе насам натам и мисля не разбираше, че той предизвиква дрънкането, така вчера като му я дадох и директно я насочи към устата си

моите гърди също са препълнени сутрин. след като Емо се наяде, изцеждам 100-тина милилитра, които обикновено му додавам вечер, защото вечер обикновено не му достига кърмата... не знам той ли яде повече или кърмата ми много намалява вечер? радвам се, че сутрин имам повече и така регулираме нещата

Емо като започне да се дърпа от гърдата, значи вече не пуска, или поне не пуска така както той иска. тогава затоплям запасите от сутринта.
дама, развесели ме

Само ще помоля някой да ми обясни на лични как да си поставя снимка пред линийката и трябва ли да я намаля, както и на аватара. Благодаря предварително!
, вероятно го знаете ама да споделя с вас. В храненето в 21 вместо обичайните лъжички АМ се слага още една, за да е сито детето и да не се буди до сутринта.
И сега ? Какво да пия ?
Защото май няма да ме пропусне този път
. Ама и доста се пазих , де . Всички около мен бяха болни , само аз държах фронта . Явно аз съм на ред
. Дайте съвет какво да пия , за да не се разболея съвсем ?