Клуб "Вечен фен на сериалът "Приятели" - 2

• 32 442
  • 470
  •   1
Отговори
# 315
Същата серия, да - "If we were in prison, you two would be like my bitches" Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Я, дежа ву  Shocked       Laughing

# 316
хахах да, вярно, за жан клод се сбиха Laughing тук не беше ли и момента когато фийби ги разтърваваше и им каза че ако са в затвора те двете ще са  нейните "bitches" или се бъркам? както и да е, готин момент определено Grinning

Същата серия, да - "If we were in prison, you two would be like my bitches" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи я гледах - умрях от смях  Twisted Evil Twisted Evil

# 317
  • София
Я, дежа ву  Shocked       Laughing

Що тва? newsm78 Иначе серията е една от любимите ми - нема такъв хилеж просто Joy

# 318
  • София
Що тва? newsm78 Иначе серията е една от любимите ми - нема такъв хилеж просто Joy

щото на 13та стр. имаше пак за тази серия:  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279261.msg7757294#msg7757294

# 319
Мне ,бе, наскоро я гледах и аз, и точно този момент коментирах, та така....Мен са ми много забавни и всички моменти с Гюнтер, как небрежно се обажда отстрани, или нещо намине край компаниата, нададе уше...а, белким го забележи Рейчъл...но, не би... Laughing

# 320
та моника явно разпитва ерика и казва на чандлър че от убиеца е нямало как да забременее защотот са правили това което те никога не правят. а другото беше, което рядко правели newsm78

Там не ставаше ли дума за анален секс newsm78

Това и секс на терасата Simple Smile Така и неможа да я накара Simple Smile

Здравейте и аз много му се кефя. Мъжа ми е вдигнал ръце от мен и като искам нещо весело изобщо не ме пита азми хваща някое ДиВиДи от сериала Simple Smile
Любимата ми серия е тази с  медузата и играта където Моника заложи апартамента Simple Smile
 Embarassed ами и аз си помислих, че това е което никога не правят

# 321

Без превод гледам, иначе се губи смисъла на яките лафове Mr. Green А новото гадже на Анистън - баси рапона, много е грозен, според мен най-много й отиваше Брад Пит, такава красива двойка бяха, много ме е яд Confused

Наистина бяха много сладки...намразих Анджелина... (не че ми е била симпатична някога, де)

Точно заради Анистън немога да понасям Анджелина вече. Но скоро четох един коментар, че Пит е малко използвач.
Първо е бил с Гуинет Полтрои точно когато е била на върха на кариерата си.
После с Анистън точно когато беше хитов сериала ... И накрая с Анджелина. Ако намеря статията ще я пусна да прочетете.

# 322
  • София
Точно заради Анистън немога да понасям Анджелина вече. Но скоро четох един коментар, че Пит е малко използвач.
Първо е бил с Гуинет Полтрои точно когато е била на върха на кариерата си.
После с Анистън точно когато беше хитов сериала ... И накрая с Анджелина. Ако намеря статията ще я пусна да прочетете.

Сега като се замисля, си много права за Пит Confused А иначе си мисля, че това, което рядко правят Моника и Чандлър, са свирки, а което никога не правят, е аналния секс, нали разпитваха Ерика за бащата на близнаците Mr. Green

# 323
хъм Thinkingгледам го вече 3754456 пъти тоя сериал Crazy
и вчера се спуках от смях ,докато Фийби се опитваше да съблазни Чандлър Laughing

# 324
  • София
и вчера се спуках от смях ,докато Фийби се опитваше да съблазни Чандлър Laughing

Shocked Shocked Shocked

Най-малко ТЕБ съм очаквала да видя тук Crazy

# 325
Така изчетах ви и сега мога да ви кажа и мои любими моменти :

Във ваната Моника и Чандлър . Влиза Джоуи гледа свещи шампанско и Чандлър Simple Smile После казва че отива за пиле Simple Smile
Чандлър първо отказва, но после Моника иска и той връща Джоуи и поръчва като казва Кола Моника го щипе и той :Ааааа диетична кола Simple Smile

Когато след първата секс вечер Моника и Чандлър неможаха да намерят къде да правят секс отново Simple Smile А според правилото можеше само в Лондон Simple Smile и Накрая какви ли не оправдания мислеха Simple Smile и Чандлър : Аз още съм по Лондонско време . Брой ли се Simple Smile

Когато тримата Рос , Моника и Чандлър си крещяха тайни някакви Simple Smile Чандлър Рос спа с библеотекарката Simple Smile и още други подобни.

Любовната среща на Рейчъл и Джоуи - Когато Рейчъл му показа нейните трикове да сваля мъже Simple Smile

Когато Рейчъл сваляше мъж на партито за "изпращане на Емили " и се обличаше като мажоретка и си счупи зъба Simple Smile

Когато Рейчъл излезе с родителите на гаджето си само по бельо Simple Smile
 и т.н.

# 326
ха-ха,а когато Моника ,учеше ЧАНДЛЪР НА ЕРОГЕННИТЕ ЗОНИ,ПРИ ЖЕНИТЕ............ Crazy
7,7,7,7  Crazy Joy Joy Joy

# 327
та моника явно разпитва ерика и казва на чандлър че от убиеца е нямало как да забременее защотот са правили това което те никога не правят. а другото беше, което рядко правели newsm78

Там не ставаше ли дума за анален секс newsm78

Това и секс на терасата Simple Smile Така и неможа да я накара Simple Smile

според мен не става въпрос за секс на терасата, а за анален и орален
секс на терасата не изключва забременяване, докато при аналния и оралния е трудно да се прихване  Mr. Green

# 328

Shocked Shocked Shocked

Най-малко ТЕБ съм очаквала да видя тук Crazy
Crossing Arms
Вярно не обичам да гледам телевизия,обаче Приятели и Ало,Ало,гледам с удоволствие Laughing

# 329

според мен не става въпрос за секс на терасата, а за анален и орален
секс на терасата не изключва забременяване, докато при аналния и оралния е трудно да се прихване  Mr. Green

Беше майтап това Simple Smile
Защото се сетих за още нещо което никога няма да направят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт