Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
Какви са някои от пожеланията и поздравленията, изразени във форума?
Какви са някои от изненадите, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от пожеланията и поздравленията, изразени във форума?
-
Какви са някои от изненадите, споделени във форума?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какво мислите за предварително пазаруване на бебешки дрехи?

Вие чували ли сте за това? Ако е вярно, защо тогава ги правят такива???

Но това само 1-вия месец!
Качвай снимки на Андреа!

В крайна сметка след 5 ч.престой в болницата успяхме пак да запишем тонове на бебчо, този път бяха далеч по-добри от тези в Петък
Даже по време на записа на графиката излязоха и няколко от онези безболезнени контракции, които почти всички имаме. Докторката, която разчете записа искаше да ме оставя в болницата заради тях, но аз категорично отказах, имам ги от 1 мес. и не ме притесняват, а и досега не съм родила от тях. Нямаше какво да правя там, а те милите хора бяха луднали, адски много бебчета се родиха вчера
Накрая по живо, по здраво се прибрахме и сега съм малко по-спокойна.
.От вчера нещо ми е забил форума и последната публикация която ми отваря е от вчера в 13:30