Вегетарианците превръщаме във месоядни в Дюканските редици славни - 91 тема

• 28 331
  • 823
  •   1
Отговори
# 75
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231877

това съм аз

моля ако някой ме види да пише, че пак ако не съм направила нещо да се корегирам

а парола 1234 - то искаше иначе нещо не харесваше

# 76
иска парола аз не съм специалист, но можеш да дадеш линк на самите снимки, а не на албума.

# 77
За варненската среща: Момичета, четох в предната тема, че се предлага срещата да се организира тази съботаnewsm78 Правилно ли съм разбрала? Нека да уточним коя събота  Peace

# 78
  • Sofia
Пак прекрасни снимки... Heart Eyes Възхищавам се...
  За отчета-от ударната седмица+5 дни ПЗ имам -3 кг. Супер е просто! От утре 5 дни П. Дано още малко сваля. Успях да обуя дънки, в които изобщо не влизах, но засега целта е да ми стоят хубаво, а не просто да ги закопчая. Laughing
 Не можах да почета много, но имам доста работа в офиса-свършваме филм тази седмица и е лудница...
  Успех на всички с колограмите... Wink

# 79
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231877

това съм аз
моля ако някой ме види да пише, че пак ако не съм направила нещо да се корегирам
 а парола 1234 - то искаше иначе нещо не харесваше

Не е ли правен аснимката в мебелна Палата, варна?  newsm78 Нещо обстановката ми е позната  newsm78

# 80
Здравейте и от мен!

Разгледах ви снимчиците "преди и след" и съм възхитена от успехите ви момичета!

Днес ми е трети ден с режима  newsm44 Радвам се на всеки, защото не съм от най-издръжливите. Толкова строги диети съм правила в пубертета, че сега търпението ми рано се изпарява. Не съм свалила нито на кг, ни то на см, но и не бързам. Кърмя и не искам бързото сваляне да докара токсини на детето ми.

Имам въпрос:
не намерих овесени трици и за временно си взех ленено семе. Как се консумира? Отвара ли се прави, дъвчат се сурови, колко и как? И има ли опасност да докарам на бебо разтройство?

# 81
Привет чаровници  newsm03
Вещи  smile3501 за темата  smile3525
На всички момичета  Hug
Аз нямам много време да пиша тези дни,но съм абсолютно режимна.Покрай записването на щерката за предварителните кандидат-студентски изпити, малко ми куца водата през деня,но вечер гледам да наваксам.И макар,че съм на ПЗ и пред МЦ кантарчето мърда леко надолу  smile3508 ,но то сигурно е от многото тичане и навъртяни километри  newsm68 .
Лек петъчен ден ви желая и весело изкарване на утрешната среща   love001

# 82
...и още.
Как се справяте с роднините? Много се изнервям като вземат да се правят на доброжелатели и да ме обеждават как нямам нужда, излишно се мъча, глупости били това.... Да съм си ядяла нормално, че и така съм си добре. А че съм с 5 кг отгоре и трябва да си подновя гардероба? Че и не се харесвам така?! Много ме дразнят и усещам, че ще стана груба.  #2gunfire

# 83
  • София
Вие ме разбихте  ooooh!
Това е най-бързо изписващата се тема, в която съм писала  #Crazy

Привет на всички диетуващи  Grinning
Вчера устисках по схемата, днес се надявам да продължа.
Свалих си рецепти от блога, утре ще си направя нещо сготвено, че само на сухо не става  Confused
Между другото поздравления за сайта, много информация има, даже се чудя дали да си купувам книгата  Thinking

# 84
Привет сладурки  Hug

Вещи, благодаря за прекрасната тема и корекциите в таблицата   bouquet

Росчо, честит рожден ден! Много здраве, късмет, любов и усмивки!  happy bd

Гуди, Славе, Орелия, Слави, честити месечинки! Бравос за забележителните резултати в мерки и теглилки и за търпението  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Лек и усмихнат ден, момичета  Hug

# 85
Здравейте и от мен!  Hug
Аз съм си все така стриктно спазваща режима....минуси нови няма....от днес съм в МЦ,така че едва ли и ще има през следващата седмица.... #Cussing out Нооооооо.........знам че рано или късно ще ги преборя пустите килограми!  Praynig Praynig Praynig
Честито на всички с минусчета ! Горе главата и само напред!   bouquet
На всички задържащи - търпение - ЩЕ СТАНЕ!  Hug
Лек и отслабващ ден!  Hug Peace  bouquet

# 86
Момичета,аз май направих алергия. Целия ми корем и гьрдите са покрити сьс ситни пьпки и червени петна. МОля ви,ако на някой му се е случвало да ми пише. Единственото ново нещо от вчера е парафиновото такова,може ли да е от него.Май Сьни беше писала ,че е имала такьв проблем,дано се включи скоро и да каже. Не сьм прекаляала с яйцата,не сьм консумирала едновременно риба и мляко.И шарките сьм изкарала  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 11:37 от kremena

# 87
Момиче,аз майна правих алергия. Целя ми корем и гьрдите са покрити сьс ситни пьпки и червени петна. МОля ви,ако на някой му се е случвало да ми пише. Единственото ново нещо от вчера е парафиновото ткова,може ли да е от него.Май Сьни беше писала ,че е имала такьв проблем,дано се включи скоро и да каже. Не сьм прекаляала с яйцата,не сьм консумирала едновременно риба и мляко.И шарките сьм изкарала  Praynig Praynig Praynig

Сън беше направила подобна алергия със сигурност. И лекаря и беше забранил доста неща да яде. Най-добре се консултирай и ти с лекар. Алергиите не са шега работа!  Peace

# 88
Момиче,аз майна правих алергия. Целя ми корем и гьрдите са покрити сьс ситни пьпки и червени петна. МОля ви,ако на някой му се е случвало да ми пише. Единственото ново нещо от вчера е парафиновото ткова,може ли да е от него.Май Сьни беше писала ,че е имала такьв проблем,дано се включи скоро и да каже. Не сьм прекаляала с яйцата,не сьм консумирала едновременно риба и мляко.И шарките сьм изкарала  Praynig Praynig Praynig
На самото парафиново олио пише че може да предизвика алергия ,може би е това спри го и ще разбереш .

# 89
Scorpi, аз действам кекса в гювечена паничка (разделям си сместа и си правя две кексчета) Peace

Жана, с теб май заедно за ръчичка ще си вървим Hug . И аз съм от утре 5П след 5ПЗ. Само че целта ми е по- малка- 55 Wink

ЗлаВещица, много мерси, че си ме прибавила в табличката Blush . Ето и инфото, когато можеш да го впишеш: начало- 18.03., изходни кг- 66, цел- 55/56, в момента- 64

Утре съм на бач и няма да мога да дойда на срещичката Tired , но да ви напомня да внимавате: агнешкото не е говеждо! hahaha (мани, т'ва само мойта тиква може да го сътвори Crazy )

Общи условия

Активация на акаунт