Вегетарианците превръщаме във месоядни в Дюканските редици славни - 91 тема

• 28 336
  • 823
  •   1
Отговори
# 90
 Grinning
kremena, Зазу също имаше такива оплаквания.

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 11:40 от baci

# 91
Играчка-плачка, да преобразуваме варненската покана: 5.04, 14 часа, Евридей - потвърждение с лични на Играчка-плачка.
 Какво ще кажете момичета ? Нека това да е последната редакция за срещата .

Росчомного щастие и късмет. nbirthday
BlackSnakeпо-добре отиди на лекар , може да е хранителна алергия или ако вземаш някакви лекаства(може при тяхната комбинация с храна пак да се получи) newsm78
Креми много си лъчезарна  bouquet

# 92
Здравейте дюканки-сладуранки   bouquet

Не съм се разписвала от доста време и виждам, че има много нови попълнения. Добре дошли на всички момичета. Това е РежимЪТ и с него несъмнено ще имате успех. Пожелавам ви много търпение - резултатите ще дойдат скоро   bouquet Забелязах една много "вкусна" личност в нашите редици Simple Smile  Лео, добре дошла  bouquet Имаш невероятно вкусни рецепти и предполагам, че и в дюканския рецептурник ще се развихриш (ако не си го направила вече  Embarassed)

Бачи, благодаря че ми писа смс за срещичката Hug Много се вълнувам, че ще се запозная с всички вас на живо. Да си ви кажа - това ми е първа форумска сбирка и ми е едно такова ... като пред първа среща  hahaha

Росчо, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много щастлива. Пожелавам ти да постигнеш скоро желание килограми   bouquet

На всички с поводи  Hug

За всички други момичета  Heart Eyes

Слънчев и усмихнат ден ви желая и до утре.

# 93
Играчка-плачка, да преобразуваме варненската покана: 5.04, 14 часа, Евридей

Аз потвърждавам и тук ,само искам да знам къде точно е заведението? newsm10

Росчо честит рожден ден  newsm59

# 94
Бачи, благодаря че ми писа смс за срещичката Hug Много се вълнувам, че ще се запозная с всички вас на живо. Да си ви кажа - това ми е първа форумска сбирка и ми е едно такова ... като пред първа среща  hahaha
  Flutter Като гледам и тоалета ти е един такъв... тържествен Simple Smile)

# 95
Играчка-плачка, да преобразуваме варненската покана: 5.04, 14 часа, Евридей
  bouquet
Аз потвърждавам и тук ,само искам да знам къде точно е заведението?

Ако не се бъркам, Евридей е заведението, една пряка преди ХЕИ, или идвайки от Чайка, като се мине спирката на подлеза на Дубровник и преди следващата на ХЕИ. Пада се между двете. Ако някой се затруднява, нека ми пише на ЛС и ще обясня. Стига и аз да не се бъркам де  Laughing

# 96
Предишният ми пост излезе малко объркан , за което моля да ме извините. Embarassed

Цитирах Дочестър и моето съгласие с предложението , което тя даде.
А по-долу са мои писания.

# 97
  Flutter Като гледам и тоалета ти е един такъв... тържествен Simple Smile)
Хахахаха дам.
В момента усилено тренирам жеста със замятането на шала/кожата Grinning Няма да се излагам, я  Wink

# 98
slave  много добри резултати в окръжностите!  Wink
Кремена, много си хубавка! А за алергията вземи мерки!
Atrakcia  браво!
Мамче,  mariaid успех ви желая и да тръгнете на минус!

inedica  
Разбирам те чудесно, не се впечатлявай особено и толкоз. Собственият ми мъж се дразни като наднича в паниците ми и се чувства пренебрегнат. Все му се струва, че за тях не готвя. Моят ентусиазъм не е и негов.  Mr. Green А другите, които не ме разбират, просто не ме интересуват.

# 99
Здравейте дюканки!

Благодаря на всички сътворили новата темичка!  newsm51

КатКа това с подуването е сериозно. Пий чай от коприва. Може да заместиш водата с него. Няма ограничение за количеството. Трябва задължително бъбреците ти да работят.

Аз днес уморих 10-то килце и съм един номер дънки надоу. Продължавам да дерзая.

Вещи би ли ме включила и мен в табличката когато имаш време. Мерси предварително!   bouquet

Поздрави на всички, новички, старички и още по-старички !
Приятен и отслабващ ден.

# 100
Радвам се, че се справих този път   newsm44   
Ще се науча,

Благодаря на всички за пожеланията

За жалост Играчка-плачка съм много далеч от Варна. Пак е мебели но де да беше ПАЛАТА .......

# 101
охх писах в старата тема  ooooh!
ето копирам си писанията
здравейте
приемате ли нови попълнения? мъж ми започна от днес тая диетка и смятам да му помагам и да му готвя по дюкански  Grinning
реших да прави 5 дена само на пилешко на скара и риба и после да включи за още 5 дена останалите позвалени за ударния период продукти
той има мн за сваляне и се надявам че по този начин ще тръгнат нещата
засега ми казва че е сериозен и няма да съгрешава - ДАНО  Praynig
надявам се да ни подкряпете и напътствате по дългия дюкански път
 Hug

# 102
INEDIKA-Аз си купих трици от Добрич (овесени и пшеничени),в аптеките няма.Намерих ги в диетичния магазин ,който е на центъра Peace   Успех на всички с минуси Hug,и на другите разбира се  bouquet                                                                                                                                                                           

# 103
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пфуууу голям зор бе.... #Crazy
ПАДНА пустото кило! Днес съм вече 84,5! С голям минус  от 700 грама от вчера!!!
Боря 15-тото!
Благодаря на всички ви за съпричастността - битката беше психологично-епична! bowuu Hug Hug Hug
Дано ми се размине, отивам да си пазаря сребърна вода да пръскам гърлото!
--------------------------
Редактирам се, да не товаря темата:

МОМИЧЕТА за Варна няма трици!!!! Няма да има поне още поне 2 седмици внос!!!!!!
ooooh! Сега ми казаха това в магазинчето на Чаталджа!
Бачи, Благодаря!

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 12:25 от katyadjin

# 104
buggy-->  Joy Joy Joy
Аз пък ще съм по-претръпнала, също и в тоалета  Wink
Благодаря на всички момичета за потвържденията. Говорих с управителя на заведението и поръчах да зареди кола лайт, вода, пилешки пържолки и зеленчуци. .....Тюх - забравих да предупредя и за оцет, ама дано си имат достатъчно  Rolling Eyes

katyadjin Ха, честито Simple Smile)) !
Akcu  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт