Гоблени-21

• 78 623
  • 519
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Мерси Гууди, аз ги получих вече, но ти благодаря за предложението   bouquet Твоите сполучливи ли станаха? Интересно ми е дали и на живо са толкова симпатични?

# 106
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мерси Гууди, аз ги получих вече, но ти благодаря за предложението   bouquet Твоите сполучливи ли станаха? Интересно ми е дали и на живо са толкова симпатични?

много, много хубави са  Heart Eyes аз ги харесах защото са разчупени и много ефирни
комплектовката на първите два беше с пъпетс и беше супер, от вторите два, зима и лято, не съм много доволна (няколко от цветовете са толкова близки, че се сливат  Confused ) те са с конци Ариадна
можеш да ги видиш тук http://dobrinka.multiply.com/photos/album/1/My_needle_works
вече са с рамки, затова няма да мога да ги донеса на срещата  Hug

# 107
  • в зоната на здрача
Веси,ето ги и мойте сезони /да не остана по назад и аз  Wink /
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161171 ,харесвам си ги много,
но сега ако ме накараш да ги шия...не бих си губила времето с тях.  Confused

# 108
Някой да има по-едра схемичка на тази синя китайска пагода- на горния ред?:
http://an_nela51.fotosik.pl/zdjecia/35
Да не би пък само аз да не мога да я увелича? С лупата, увеличих колкото можеше, и все ще я разгадая, ама ... може да се окаже излишно да се мъча, нали Wink

# 109
Момичета, днес купих щампован гоблен /детски/ с едно конче, което е обиколено с черно  Laughing
Питането ми е трябва ли да оставям по един свободен бод за черния конец или после в същите дупчици ще окантвам и с черничко    newsm78 дано да ме разберете какво питам   Crazy моля за help   Praynig

аз не се ориентирах и си пуснах питането и в тема 20  Crazy sorry

# 110
  • ГР. ВАРНА
goody--много хубава колекция,много ми хареса,и като гледам гоблените това разнообразие на цветове,много ти подхожда на веселия нрав.   Laughing
ketri-твоята също е готина(незнам що чак сега ви разглеждам колекция,нещо любопитството ми май ми е изневерило),освен "сезоните"и "пътят към църквата" става хубав аз и на него съм хвърлила око(нали съм по пейзажите и къщичките Laughing

# 111
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
рошавичкооо (така ли се чете  ooooh! ) - най-вероятно това е контурен бод и не се оставя място за него, но за да не стане грешка можеш да пуснеш снимчица  Wink

джури - аз съм "всеядна"  Joy във всяко отношение, затова има от всичко -  Sunglasses сакън да не се мина и да пропусна нещо  Laughing

прасчо - и аз я виждам малка  Confused може така да е качена  Hug

# 112
здравейте,
искам да поздравя кетри-много ми харесва новата тема.надявам се съвсем скоро да ви покажа и моите гоблени-първо да се наканя да ги снимам ,пък след това да видим дали ще мога да ви ги покажа.Сега основно шия една икона-"Хубавата мадона" на Милена стил.
Успех на всички в шиенето   bouquet

# 113
  • Съвсем в края на света
Прасчо, извинявай че чак сега отговарям, но моя мъж по принцип почива четвъртък и петък.
Схеми за бодливковците нямам. Намерих ги в сайта на Джъмпер и ги ших по снимките. Мога да ти помогна единствено с номерата на конците, който съм ползвала.
Goody, ни мъ дразни бре моме!

# 114
 newsm51  Здравейте, момичета! ....Не мога да ви настигна!!!! И с шиенето,и с писането....и четенето  Joy ....Много хубави неща сте показали! smile3525 
  Първо ,пак да си кажа,че вече не са активни темите до 10-та newsm78....та,май става излишно да се слагат препратки към тях....   (може би модераторите смятат,че са вече много стари и не се отбива никой в тях)....както и да е ....поздравления за ketri,Хипатия и всички,които помагат на темата да се получи подредена.... и весела,разбира се .... bouquet (имам предложение: да се сложи и линк към библиотека -та  ,че там има също ,още,полезна информация  Peace). После ,да си кажа,че аз съм си поръчвала конци на метър от  www.goblenite.com  и съм била доволна от качеството (с изключение на един път) и ги доставят за около седмица (само ми се струва,че не ги мерят съвсем точно,защото последния път реших да си ги нарежа предварително и се оказа,че са по-къси....с по един-два см,но все пак си е ощетение.... И също да се оплача,като при някои от вас ,тези дни за трети път ми се наложи да разшивам #Cussing out....явно има "нещо във въздуха" Joy 
ketri,а защо не искаш вече да шиеш по Розенстанд ....на мен много ми харесаха тез "козички" ? Нещо схемите ли са кофти? И какви алергии са те налегнали?(някъде в предната тема,май спомена,че ще ходиш на алерголог....'кво стана с тестовете?)
Anik@ ,я на мен ми прати тез сезончета (на Panna) ,ако не те затруднява много  Praynig.... 
На мен ,пък,не са ми се обадили ,да си махна "моите работи"  Rolling Eyes ....сигур не ги смятат за "продаваеми" или реклама  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 07:18 от gesh44

# 115
  • в зоната на здрача
Добро утро, Hug

gesh44 ,истинско удоволствие е за мен да те чета.. Heart Eyes
Да тези старите теми наистина са така ,ами ще видя може и да не се пренасят вече..,
а библиотеката -полвината линкове не са активни,и се постарах да пренеса това което беше в час. Wink
Да заради безплатните схеми ,ще сложа линк към нея,но не ми се разправя линк по линк, Mr. Green,пък и приятно човек да си се рови в схеми..
Виж това за конците на метър -от къде да се купят е добре да се знае,нали..ще сложа.
За козите,ми довърших ги на инат, щото за пореден път започвам с мерак и малко покъсно вече не ме кефи,
ама ината ми е голям.. LaughingА и схемата не беше от най-добрите.
А алергията,нищо не направих,докато се накатоса да ида за тест- ядох с риба и айде пак излязоха..
та май сама разбрах от какво е ,но продължавам да се ям обикновенни бисквитки.. Crazy
Май непрекъснато ви замнимавам с личния си живот,ама айде сега нали сме дружки.. Hug

Кой ще дойде на среща,да я видим тая  Goody ,що за Убавия била  Thinking

# 116
Anik@ ,я на мен ми прати тез сезончета (на Panna) ,ако не те затруднява много  Praynig.... 

1 част                2 част

# 117
Goody ето това http://ttl.dir.bg/_files/t5_3826430.jpg е гобленчето

Само разбрах, че не трябва да шия черната линия, която огражда картинката, обаче вътре линията, която огражда кончето  newsm78

Предварително благодаря  Heart Eyes

# 118
  • Плевен
Според мен, тази, която обгражда кончето трябва да я шиеш, то не е контурен бод, ами си е част от картинката. Много е сладко кончето.  Simple Smile

# 119
Roshalche и аз смятам че не е контурен бод! Шиеш си го като другото!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт