СОФИЯ-ДРУЖБА1-част2!

• 22 267
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, хвалите много фризьорката в 108бл, а дали има много работа, че за 3.05 ми трябва официална прическа, да ходя дя си запазвам час от сега ли

# 31
ама и аз чувам добри отзиви за нея,дали да не я посетя newsm78 как и беше името?

# 32
Ани  Peace
Dobi81 тя винаги има работа, но не вярвам да има проблем. Ще те вземе. Само дето 3.05 е в събота, а тя събота и неделя почива.

# 33
Това с почивката в събота не ми допадна, но ще ида да я питам, а там до салончето имаше и маникьористка, какво ще кажете за нея искам да си направя ноктопластика но незнам къде да ида

# 34
Ехооо момичета, моля ви помагайте, къде да отида на ноктопластика в квартала

# 35
  • София
Здравейте, момичета!
Случайно видях тази тема... та да се включа. Живея в Дружба 1, в бл. 16, видях че си имам комшийка от бл. 15! Моят термин е на 15 юни... засега още ходя на работа, но от другата седмица излизам болнични! Почти всичко съм накупила за бебка... ако имате някакви въпроси към мен питайте, че да не ви досадя от сега  Grinning

# 36
tonkabonka, ще се радвам да се виждаме преди да родиш, само да не се уплашиш от моя дивак  Grinning А после живот и здраве ще бутаме колички  Grinning

# 37
  • София
Julie, ще се радвам да се запознаем! Никой не познавам от Дружба и ми е голяма скука понякога... Ееее, няма да се стресна от твоя "дивак", аз съм на мнение, че по-добре палаво дете, отколкото някое тихо и кротко  Laughing След празниците ще съм вече свободна за разходки и се надявам да се видим тогава, предполагам, че с малкия скитате по езерото и в околностите  Sunglasses

# 38
Ами да, ще се разберем, пиши ми ЛС:)

# 39
  • София
Ехооо момичета, моля ви помагайте, къде да отида на ноктопластика в квартала
Пак в 108 блок има и ноктопластика и акрил.

# 40
  • София
Аз пак изпускам и се включвам последна  Rolling Eyes Ние сме в 50 ти блок при езерото, срещу Макс. Ако решите да се срещате, свиркайте и на нас със Симбата много обичаме разходки на езерото  Grinning - аз работя през седмицата, но вече денят ще е дълъг, а и събота и неделя, така че, много ще се радваме  Grinning

# 41
здрасти MIA,сега времето се стопля може да си направим една среща,на езерото всички а?

# 42
  • София
Май доста от нас ходим на езерото. Grinning

# 43
  • София
Хей и аз искам да се включа! За срещата имам предвид...
Джули, нали и ти ще се присъединиш? Само свиркайте кога  Simple Smile

# 44
Май доста от нас ходим на езерото. Grinning
абе май всички Grinning

Общи условия

Активация на акаунт