Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво представлява изтичането на течност по време на бременност и как да го разграничим от други симптоми?
Какви са причините за тазовите болки по време на бременност и как могат да се облекчат тези симптоми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво представлява изтичането на течност по време на бременност и как да го разграничим от други симптоми?
Изтичането на течност по време на бременност може да бъде нормално увеличаване на влагата, дори наподобяващо течение. Важно е обаче да няма лоша миризма и да не е оцветено. Ако изтичането е по-обилно, но без лоша миризма и цвят, вероятно е нормално. Въпреки това, важно е да се консултирате с вашия лекар за потвърждение. При появата на необичайно изтичане на течност се препоръчва тест за успокоение.
-
Какви са причините за тазовите болки по време на бременност и как могат да се облекчат тези симптоми?
Тазовите болки по време на бременност са често срещани и могат да бъдат причинени от увеличено натоварване на тазобедрените стави и мускулатурата. За облекчаване на тези симптоми се препоръчва разтягане, почивка и използване на възглавница за бременни. Освен това, консултацията с лекар е важна за изключване на други възможни причини и получаване на подходящо лечение.
-
Как може стресът да повлияе на бебето по време на бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността, свързани със съня и ходенето?
Честито!
Та за мен това е ,,секцио насила,,. Не че някой опира ножа до гушата ти, но когато авторитет ти препоръча няма как да откажеш.
, особено човек ако е уплашен за здравето си или това на детето...
то на вяко кърмене ще се налага да го пера ако не се събличам гола до кръста (преди така правех).

Ходи се подстрижи бе, нищо ти няма. Аз се подстригвам, пък знаеш ли каква пишка си имаме
аз се подстригах и разстроих майка ми, но тя вече ми свикна!
. Скара ми се, че сме купили за бебето количка и кошара. Пита ме не се ли страхувам да не стане нещо като купувам. Все едно, ако е писано да се случи нещо лошо, бих могла да го предотвратя като не купувам нищо предварително. Или пък обратното, не дай си, Боже, ако се случи непоправимото, да се чувствам виновна, че съм го предизвикала аз
. И защо съм го била снимала на 3Д ехограф, тя се страхувала да гледа снимка на неродено дете, пак да не станело нещо
.