ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 263
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Мими Честит Рожден Ден!!!!    bouquet

alex_76 и аз имах зацапване 3 дена в7 седмица.Лежах 4 дни и почивах седмица.Пих Дуфастон,Но шпа,вит ц.Спокойствие и ще мине и аз си мислех,че ще лежа цяла вечност  Peace  Пиши как си  Hug
Гери бързо оправяне на детенцето ти и ти се пази
Относно среща в Пловдив да предложат работещите мами.Аз съм в майнчинство и почивам  Grinning

лека вечер   bouquet

# 211
Хайде, пловдовски мами, сега е ваш ред да се съберете. Ако искате мога да ви пусна и анкета  Peace Hug

# 212
Благодаря Ви, мами, за подкрепата! newsm51
Непременно ще Ви пиша как съм следващите дни.
Сладки сънища! smile3524

# 213
  • София
Добро утро!
Вчера ходих на ФМ при Марков. Оказа се, че малко рано съм се засилила и трябвало да изчакам поне още седмица, но толкова ми се искаше да видя бебчо, пък и там няма много свободни часове. Все пак успя да измери гънката на врата и каза, че всичко е наред. Посъветва ме все пак да направя БХС, така че в понеделник живот и здраве ще ходя до Майчин дом. По време на прегледа бебчо даже се размърда. Добре, че всичко е наред Simple Smile
n_alex76 Дано с бебчо да сте си добре

# 214
Добро утро, мили дами Hug, хубав, усмихнат и слънчев ден!

По въпроса за секса, ние си правим редовно, но ако усетя че нещо ме наболявам, понамаляваме темпото  Embarassed, че все пак страх лозе пази... но ако е по-внимателно и не се притеснявате, мисля че не би трябвало да имате проблем. Доколкото знам лекарите препоръчват да се избягва ако има зацапване или по-силни болки, за да се избегнат контракции на матката при оргазъм и т.н...

# 215
Здравейте и от мен!
Мими,искам да ти честитя празника малко на патерици ама не си бях в къщи и не съм се вясвала от сутринта Embarassed
Много здраве това е най-важното останалото ще се нареди от самосебе си!
Благодаря на мамите за оговорите ,които ми дадоха за мазането.Ще се възползвам от съветите и ще пробвам сега с дугите кремчета и ще чакам да видя ефекта.
Днес при нас пак е гадно времето,ама аз се захващам с почистването newsm79 wash 1ironing hang 1dishes
Поне няма да ме е яд че изпускам време за разходка smile3534 smile3534
Хайде отивам да бачкам после пак ще ви видя  smile3525

# 216
Добро утро, мами! Как сте тази сутрин? На мен ужасно ми се спи  Sleeping

n_alex76, почивай си повече, мила и не се напрягай за нищо. Стискам палци скоро вече всичко да е наред.

MightyBabka, радвам се, че прегледът е минал добре и че всичко с бебо е наред. А полът не се ли видя или наистина е все още много рано?
Можеш ли да ми дадеш телефон на кабинета на д-р Марко, за да си запазя и аз час за май? Благодаря предварително!

# 217
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 60&Itemid=116
Eto телефона на Марков.Сев ако те запиша за края на май може пък с теб да се засечем Grinning

# 218
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 60&Itemid=116
Eto телефона на Марков.Сев ако те запиша за края на май може пък с теб да се засечем Grinning

Хихи, супер. Ще се радвам да се видим там. Мерси за инфото.
Моят лекар каза, че ще направим БХС в края на месеца и ако се наложи тогава ще ходя на ФМ, но каза, че те въпреки всичко всички бременни ходели, защото по-рано се виждал полът на бебето. Пък и на мен ми е много любопитно какво ще е бебчето.

# 219
31.10                                                              pyrva bremennost

# 220
Здравейте мамииии, аз се поизгубих ама около мен е лудница тези днИ Sad
Мими Честит Рожден Ден и от мен, съжалявам че малко по-късно, но докато се вкюча   bouquet Hug
ina.gg аз ползвам на Дева против стрии, беше 3-4-5 лв. не си спомням точно Simple Smile
Nikozi моя доктор ми каза да не се лишаваме от секс и да си правиме... но не и ако има болка! малко аз съм станала много дива  Embarassed  Blush и се самоограничавам, защото се страхувам че ще навреда на бебо Sad по-внимателно, по-леко и без натоварване на коремните мускули... Embarassed
Сев виж ако можеш да си запазиш час в периода 20-22 г.с., в сайта на Марков пишеше, че това е най-добрия период Simple Smile
Добре дошли на всички нови мами Simple Smile   bouquet Hug
аз нещо от вчера се опитвам да се разболея, но няма да се разберем така... правя атаки с мляко с мед и чай с мед, довечера в нас чай с лимонче и мед ще направя че в работата няма лимон.... ще го преборим Simple Smile аз не съм от боледуващите и иначе не бих обарнала внимание на някаква си лека болка в гърлото ама сега веднага скочих да се пазя Simple Smile добре че мама и татко са умни и не са ми извадили сливиците  Hug Heart Eyes
чудих се дали мога да смуча стрепсилс и олипс и от сорта... мислих да званна на доки, ама сега като гледам понамалява и изчезва и май ще си ми мине само с чайче и мляко и мед, най-сигурната медицина  Laughing
Вие как сте? искам и аз вече да ходя при Марков... аз съм с Енигма на 13-ти, ще се видим с теб и ще обсъдим бебетата  Wink
На всички мами, които са били на преглед и всичко е ок, много се радвам и с нетърпение чакам да дойде 10-ти... аз съм тогава и ще видим резултатите от изследванията, че те направо на доки ги дадоха Simple Smile
Айде до после  Hug

# 221
Едно бързо записче от мен, днес съм много зле, от сутринта усещанията са ми свързани с ежеминутну рязко тръгване към банята, едва издържам, вече трябва да се разминава ooooh! После пак Hug

# 222
Добро утро и от мен. Нещо  ми е лошо тази сутрин, мотае ми се главата и стомаха ми се е свил. То уж трябваше да става все по-добре, а при мен точно обратното. Отивам да работя пък ще видим Simple Smile

# 223
Здравейтее !
Еличка тоя 13-ти ми се струва че е след цяла вечност  Crazy
Виждам за секс сте се заговорили  Laughing - на мен до скоро доктора не ми даваше да правим ,но последния път каза,че може, но малко "през зъби" и мисля още известно време да позадържим .За сега таткото проявява разбиране и него малко го е страх обаче съм сигурна ,че ако кажа айде и ше се втурне през глава - и страх ше забрави и всичко  Laughing
Понеже за сега не се сещам какво да кажа ,ще чета какво пишете и ако излезне нещо веднага се "шмугвам"  Laughing

# 224
  • София
Elichka_mama ,
Moже Стреписил - аз вече питах и смуках  Mr. Green
Давам ви един сайт с листовки на всички лекарства - като някой ви препоръча нещо вижте там дали може за бременни, че аз така за малко да използвам Olynth  за нос Tired

http://www.sopls.com/index.php

В "Лекарствен справочник"

Общи условия

Активация на акаунт