Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се споделят относно проблемите със зъболекаря?
Какви са препоръчителните съвети за използване на дъвки след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят относно проблемите със зъболекаря?
-
Какви са препоръчителните съвети за използване на дъвки след хранене?
-
Какви съвети се споделят относно избора на лекар за раждане?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?

и знам че трябва да отида, за да не стане някой проблем
да чукна на дърво, само 1 мъдрец ще имам някога си... така че се надявам да не реши сега да излиза
Лошото е, че това са гнилостни процеси, които идея си нямам до какво могат да доведат... Хубавото е, че няма нерв и освен венецът, където прави джоб и гърлото, нищо друго не ме боли. Помага ми Тантум Верде. Зъболекарката, която ми маха пулпата каза, че е много труден за лекуване, защото разположението му било неудобно и т.н. Уффф... 
Ама който не е носил шини на времето, ще му трака ченето като остарее
Поздравления-много находчива идея.Чакам с нетърпение снимки и много много положителни отзиви.
Поне после ще си с красива кожа.
. Бабетка си тръгна днес и сега ще видим как ще се оправяме сами. Нашия татко сутринта се събуди с хрема и е под карантина в хола. Дано се оправи и да не ме зарази, че само това ми трябва. Добре, че вас ви има, че съвсем ще изкукам сам самичка по цял ден.