Тайната на дългата и здрава коса - 32

• 61 027
  • 399
  •   1
Отговори
# 60
Айде и аз да се отчета направих една странна маска,дето я намерих из нета за мазна коса: кис.мляко,сода за хляб,белтьк..и сега от всякьде ми тече,че даже и кьрпата,с която си завивам главата е макра,а пьк как мирише  Sick ooooh!
и си направих яйчен шампоан..да видим какьв ще е резултата
и аз няма да обливам с нищо,ама защото ме мьрзи  Laughing
Тонита Sick

# 61
не смятам, че има спам Peace верно, че се предъвква едно и също, но в границите на нормалното
аз сега съм се намаскирала  4470 дано половинката закъснее, че миналият път като се прибра и ме пита до кога ще ме вижда увита с найлони  newsm66
първото ми шишенце тривитаминол свърши, което значи че сън на средата.  обаче сега ще започна серия само с масла, защото ... luvbed и да не стане някой сакатлък. косата ми продължава обилно да пада, така поне ще разбера дали е от тривитаминола или от времето.
и пак да подчертая много съм доволна от отварата от коприва, косата ми става твърда. все още разлика в омазняването не намирам, но все пак съм я ползвала 3 пъти. потъмни ми русото обаче  Joy

# 62
Мелиса, не съм сигурна, но според мен има някаква разлика между "горещата ножица" и "египетската подстрижка". Но, факт е, че си е нужно постоянство с тази процедура - цъфтежите не се махат от първия път, така че всеки месец редовно ще си я правя (не лично де  Mr. Green)

Тонита, смятам да ходя на такава подстрижка наистина редовно, защото и фризьорката ми каза, че ефекта, който търся, се получава сле повече ходения  Peace

Aera, другият път  Peace

Момичета, виждали ли сте новият шампоан на Shauma - срещу накъсани коси и цъфтящи краища с масло от Макадамия и отделно други масла в състава си? Един такъв жълт е - има шампоан, балсам и маска за интензивна грижа. Споделете какви впечатления имате за тази марка...

# 63
  • София
Anelia, аз винаги съм си мислела, че Шаума не е хубав шампоан и продуктите им като цяло не са хубави. Балсамите им не подхранват добре и затова бях скептична към шампоаните НО лятото ми препоръчаха зелена Шаума с киви (за блясък)- много хубав шампоан беше!

# 64
Shauma = ##%&''#.....**@#, в превод -  #Cussing out Sick #2gunfire
Един в червена опаковка, дето пак беше не знам си колко прехвален, още ми стои в банята и даже майка ми не иска да го ползва... Вече повече от година  Close
Толкова да ми скапваше косата от раз, че не е истина! Не препоръчвам!  Naughty

# 65
  • в.преслав
Някой ме пита за косата ми?Ами от снимките се вижда,че е доста тъничка,бих казала дори редичка.Омазнява се доста бързо,затова я мия през ден.Вчера като я измих с хума беше много хубава,но ето че днес е мазна и утре сутринта ще трябва да я мия.Незная защо почна да се мазни толкова много.Мия я с шампоана за норм.коса или за обем.Е не са маркови,но за момента разполагам с това.
Днес ми беше ден за маска,но ще прескоча.Ще намажа корените с някое масло и ще преспя с него.
А колкото до урината-пробвах веднъж на косата,миришеше доста гадничко и не повторих,но при такова лечение е най-добре да се ползва пишото на малко дете.Майка ми ми е разказвала,че като била болна от жълтеница тези които са си пили урината са се оправили за 20дена,а такива като нея дето ги е било гнус са седяли по 40дена в болницата.В една книга даже четох за клизма с урина за пречистване на организма.Но това вече е друга тема.Аз спирам,че ми стана вече Sick Sick

# 66
  • в.преслав
Забравих да вметна,че като ученичка ползвах продуктите на Swis formula(дано не съм сбъркала името)и много ми харесваха.Някой друг имали поглед в/у техните продукти?Но и тогава си миех косата два пъте седмично и нито я бях боядисвала,нито нищо.Даже и не пушех.
Сега вече съм на светлинни години от тогавашната ми коса. newsm45

# 67
направих си следната маска-хума,кисело мляко,бадемово масло,зехтин.жълтък!сега косата ми е невероятно мека и пухкава,но доакто отмивах маската се оплаших ,защото доста косата остана в ръцете ми е не доста но повече от нормалното,незнам сигорно е нормално и няма повод за притеснение,но незнам!вие какво ще кажете!

# 68
Аз бих ти казала, че започва сезонния косопад.  Peace

# 69
Anelia85 , ползвам от време на време шампоан и балсам Schauma кокос ( кафявата серия ). На моята коса се отразяват добре. Друг от тази марка не съм ползвала за сравнение.
Инфо от опаковката: Шампоан Schauma осигурява до 80% по-силна коса благодарение на комбинацията на активни съставки с интензивно укрепващ комплекс от витамини  - с доказано действие. Защото силната коса е красива коса. Шампоан Schauma Възстановяване и грижа с масло от ший и екстракт от кокос възстановява в дълбочина изтощената и увредена коса, изглажда структората й и я прави мека и блестяща.

# 70
Разнообразни мнения виждам  Whistling

Ледената, явно Shauma си залагат редовно на маслата, което е радващо. Аз преди време само един път опитах от един розов, подариха го на мама и не останах очарована?! Но пък възможно е точно този вариант да не е бил подходящ за моята коса. Ще ми се да имаше мострички, за да пробвам, не че цената е голяма (по памет - 3.50 лв за 250 мл.)... няма, нали? Ти по два пъти в седмицата ли миеш косата си и каква точно е тя? (за да преценя дали евентуално ще се отрази добре на моята косичка)   Peace

# 71
Косата ми е от типа мазни корени със сухи краища. Боядисвам се, задължително всеки месец корените, т.като имам доста бели коси, в кафеви нюанси ( шоколадови   Hamburger ). С друго не третирам косата си ( сешоар, преса и т.н. ). За цената не мога да се сетя точно, но не са скъпи. Мия косата си, когато я усетя мръсна - по 2 - 3 пъти седмично може би  newsm78 не съм се замисляла колко често я мия. Но истината е, че докато не пробваш на собствена си косица, няма как да разбереш резултата. И аз съм чувала различни мнения за тези продукти, но при мен резултата е добър.
В момента ползвам Шампоан SelSun Blue и Балсам Импресия   bouquet

# 72
  • И тук, и там, навред....
направих си следната маска-хума,кисело мляко,бадемово масло,зехтин.жълтък!сега косата ми е невероятно мека и пухкава,но доакто отмивах маската се оплаших ,защото доста косата остана в ръцете ми е не доста но повече от нормалното,незнам сигорно е нормално и няма повод за притеснение,но незнам!вие какво ще кажете!
SLADYR4E , и аз скоро си правих такава маска, но без бадемовото масло. Косата найстина става страхотна после, но и при мен докато я отмивах доста изпопада.... newsm78Сега като чета , че и при теб е било така, стигам до извода, че сигурно е нормално. Но пролет и есен се наблюдава косопад....

Аз лично съм мн. доволна и от бадемовото масло. Косата придобива блясък и се подхранва.

# 73
Момичета, в предната тема доста обсъждахте желатина. Живо ме интересуват точните пропорции, когато се използва в шампоан и се мие така косата. Купила съм си, но като не знам как...  Thinking А и успоредно с това съм решила да хапвам по кофичка кисело мляко на ден с разтворен малко желатин в нея. Било супер за косата, а и отделно киселото мляко е изключително полезно за триото - "коса-кожа-нокти" Нека, който е по-запознат, да сподели пропорциите  Peace

Снощи ми пристигна една страхотна книга от Рийдърс Дайджест (малко си падат измамници, но тази книга е върха и се реших да си я поръчам). Казва се "Здраве чрез природолечение" и първото, което погледнах познайте кое беше - разбира се, страницата за косата. Сега съм много изморена, но утре ще попрепиша, ако искате някои неща от нея   bouquet

Утре (то е вече утре де  Mr. Green) ми е ден за маскиране - сега ще си втрия кокосово масълце в косата и право в леглото. Пък утре всичко по реда си - маска - миене - този път балсам Импресия - лайка!  Peace

# 74
До миналата година косата ми беше суха , лесночупеща се , растеше бавно а и за капак на всичко отидох да работя на един морски курорт - слънце , вода , слънце...Сменях много шампоани , маски , балсами и какво ли още не , но ефекта беше никакъв.И тогава си купих една серия на Гарниер фруктис - шампоян , маска , балсам .Това беше моето изцеление и до ден днешен ги ползвам - верно че са скъпички но за мен са добри Simple Smile.А инъче по темата смятам че за всеки един човек решението е индивидуално.При сестра ми Гарниер няма успех Sad

Общи условия

Активация на акаунт