За мамите,чиито татковци пътуват по суша. - 3

• 18 216
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен Hug.Добре сме Валенце.Жени на градина и с Мими се гледаме в къщи.Мъж ми днес замина за Слънчев бряг в командировка и ще се върне в сряда или четвъртък.Чао за сега че ще къпя Мими и после Жени. Heart Eyes

# 196
ДОБРО УТРО!

Аз изпратих нашият тати до Сандански и сега чистим с Ането.Имам предложение да си спретнем една среща другата седмица.
Лек,слънчев и усмихнат ден на всички.

# 197
  • София
Добро утро на всички!

Вале, що не се разходихте и вие с тати, виж какво временце е Grinning Маненкия спинка, после отиваме да плащаме сметки.

# 198
Той ще остави камиона там и ще си дойде с автобуса,иначе нали знаеш аз съм първа писта за ходене.И ние изчистваме и отиваме с Ани на двора,че съклет я хвана вътре.

# 199
ДОБРО УТРО!

Времето се оправи и никой не се весва в темата.Да си спретнем една срещичка понеделнишки.Какво ще кажете?
Лек ден засега на всички.

# 200
  • София
Добро утро и от мен!

Сигурно няма да мога тази седмица-ще ходя по прегледи, в социалните, плюс два открити урока в детската - по английски и гимнастика.

# 201
Ехооооооооу Grinning.Как сте,момичета?Никакви ви няма-хубавото време дойде и сте по цял ден навън,а?Жабче,ти сигурно си с мъж вече и ти е простено,че не се разписваш,а другите какво извинение ще дадат? newsm78Айде поздрави и целувки на всички.А за среща тази седмица какво ще кажете? Hug Heart Eyes

# 202
Боби само аз се вясвам в темата като кукувица си пиша самичка от време на време.Аз също предложих срещичка ама май няма навити.

# 203
  • София
Абе то навити за шматкане и срещи има-до сряда съм все с търчане, а урока по английски още не са го уточнили кога ще е.

# 204
Имам много работа напоследък, затова нямам време да пиша. А и ме тръшна някакъв вирус събота и неделя, чак в дежурния кабинет ходих снощи - стомашно-чревен вирус, силно разстройство и адски болки /все едно родилни контракции Sick/. Днес съм по-добре, Слава Богу, чак на работа ходих, че тази седмица ни почват абитуриентските балове и ще съм всяка вечер на бал в Слънчев бряг, как ще издържа на темпото само не знам...
Приятна вечер на всички!

# 205
Привет момичета!Не остава време да пишем.Ние още чакаме нашия тати-сега пък на 23 или 24/дано за моя РД на 25 поне да си дойде/Иначе ние тая вечер ходихме с малката на представление на нашите мажоретки.И противно на моите очаквания на нея й беше интересно.
http://bg.fotoalbum.eu/images/18343/35792/00000021.jpg
http://bg.fotoalbum.eu/images/18343/35792/00000022.jpg
http://bg.fotoalbum.eu/images/18343/35792/00000023.jpg
Лека вечер!

# 206
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Да се разпиша и аз.   bouquet
Мойто мъж го няма , напуска и сега 1 месец чака да изтече предупреждението , а и обещетение да му дадат.  Peace
А иначе не съм се спряла , все нагоре надолу , ремонта е на финала и сега пазарувам туй-онуй.  Crazy
Това е в общи линии. Heart Eyes
Тина-Елена страхотни са снимките.  Party
Mouse , да се оправяш бързо.  Praynig
Лека вечер.  Hug Heart Eyes Hug

# 207
  • София

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

# 208
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 10:44 от valq_78

# 209
  • Malgrat de mar
,а другите какво извинение ще дадат?
Чувствам се длъжна веднага да се оправдая.... Blush
За по-лесна комуникация лятото в Испания,сега ходя на курс.Даже второ ниво почнах...
А след седмица сме на сватба,та и по магазините се наложи да поскитосвам.Това е ,време не остава Wink
Но най-редовно ви препрочитам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт