Ще усетя ли кога бебето се обръща с главата надолу?

• 25 798
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
Аз лично нищо не усетих...

# 46
Аз лично нищо не усетих, малката по - принцип много рядко ме е ритала, да съм я усещала макс. 5-6 пъти за цялата бременност, даже се бях притеснила по едно време да не би да й има нещо. Спомням си, че в 30 г.с. доктора ми каза, че била с крака напред и след 2 седмици вече беше с главата надолу, ама кога точно е станало не съм разбрала.  newsm78

# 47
не ми се вярва да го усетиш

# 48
  • София
Тъй като Сарка отначало се въртеше нонстоп, първият път я усетих като се завъртя, но следващите не съм я усещала Simple Smile

# 49
нщо не съм усетила

# 50
  • Ботевград
Аз не съм усетила, кога се е обърнала.
и аз  Rolling Eyes

# 51
  • в Надежда-та
нищо Crazy

# 52
Нищо не съм усетила .
На един от редовните прегледи , доктора ме уведоми , че се е обърнал и толкова  Grinning
Grinning Това важи и за двете ми деца. Само ще добавя че, и после не съм усетила кога малката се е обърнала отново с дупето надолу. Grinning Ама, то при това ритане, не знам как може точно да се разбере че, се обръщат. Grinning

# 53
  • Стара Загора
Аз не съм го усетила този момент

# 54
  • Варна
Не съм усетила такова нещо. Усещах го да мърда, да хълца, но самия момент на обръщане, не съм.

Peace

# 55
  • София
И двата пъти като се обърна, първо в 6, после в 8 месец изобщо не разбрах.

# 56
Не съм усетила, но тя доста рано си се беше обърнала.  Peace

# 57
Не само го усетих, но и си наблюдавах корема през цялото това време. Веднага разбрах какво се случва и снимах странните релефи, които придобиваше коремчето. А се бях отчаяла, че бебето няма да се обърне, защото оставаха няколко дни до термина.

# 58
Моето бебе не се обърна, но съм чела, че ако се обърне в последния момент - когато вече е голямо, усещането е все едно някаква топка бавно се завърта в корема ти. Формата на корема също се променя.

# 59
И аз не съм усетила нищо по различно от ритничета, разтягане и хълцане!

Общи условия

Активация на акаунт