Ще усетя ли кога бебето се обръща с главата надолу?

• 25 805
  • 66
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не съм усетила, но моето бебе се обърна рано.

# 16
  • София
Не съм усетила кога точно се е обърнала, защото като цяло тя много мърдаше, риташе и подскачаше или поне аз така го усещах.

# 17
Аз го усетих, но ми е трудно да обясня точното усещане. Точния момент може и да не съм усетила, но скоро след това разбрах че се е обърнало и като отидох на преглед при лекарката й казах. Тя не повярва, защото още бях в осмия месец, но ехо-то показа, че съм права.  Peace

# 18
  • София
И аз усетих, бебка тамън два пъти се обърна - в началото на 7 м. с главата надолу, след 2-3 седмици пак с главата нагоре и после май към средата на 8 м. с главата надолу. Такова силно ритане беше, че бях сигурна какво става.  Joy  Laughing

# 19
Според мен по-скоро не се усеща. И аз не съм усетила.

# 20
  • кв.Изток
Аз не съм усетила, кога се е обърнала.

# 21
Аз не усетих.  Grinning

# 22
Понеже голямото ми дете беше седалищно прилежание и през последните дни го усетих,когато се обърна .Беше голямото шаване Laughing

# 23
Не съм усетила Simple Smile

# 24
Дъщеря ми беше седалищно до края ,опита се да се обърне последната седмица и я усетих но не успя и се заклещи напречно.Така си и остана та родих секцио.Бебока сега все още е с главичката нагоре,надявам се да се обърне,пробвам дори разни техники,дано успее.

# 25
И аз не съм усетила

# 26
При мен до последно не се обърна, та не мога да кажа. Но предполагам, че е до човек - едни усещат, други - не.

# 27
  • София, Лагера
Аз усетих. Но това стана много късно, вече се бях настроила, че ще си седи с дупето напред  Wink
Да добавя само, че не съм от тези, дето много неща усещат по принцип  Mr. Green
Но това беше особено... някак не мърдане като мърдане + бях си легнала и не мислих за нищо. Иначе надали бих забелязала.
Виж, не усетих, че започвам да раждам, макар че ми предизвикаха раждането  Mr. Green

# 28
И аз не съм усетила, но всъщност още от началните месеци беше заел позиция, винаги когато питах беше с главата надолу. Peace

# 29
  • София
Моята принцеса се обърна в 8-мия месец и не съм усетила кога точно. Леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт