Ще усетя ли кога бебето се обръща с главата надолу?

• 25 803
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Аз не съм я усетила като се е обърнала.Ама то беше едно постоянно ритане и шаване,та от къде можех да разбера когато се е обърнала. newsm78

# 61
  • София
Не съм усетила нито първия път нито сега втория  Peace

# 62
Аз също я усетих когато се обърна Peace. Бях в доста напреднала бременност и точно в този момент си бях легнала вече, лежех настарни когато усетих как бебка се обърна, този момент беше по-различен от ритането и, някак си беше по-плавен и изведнъж цялото бебе го усещаш как се превърта. Не можех да го объркам с ритане, беше по-различно наистина. Но явно позицията в която съм била и това че съм била в покои ми позволи да го усетя и различа.

# 63
изобщо нищо не съм усетила Mr. Green

# 64
  • София
Единственото по което разбрах, че се е обърнал беше това, че ритничетата усещах в горната част на корема, а не ниско долу!

# 65
Аз само мога да предполагам кога се обърна беше ужасно активен и много риташе. Беше след 36-та седмица, но в никакъв случай не можех да съм сигурна докато след това не го видяха на видеозон.

# 66
Аз лично усетих, защото бях в 9 месец и бебето вече беше доста голямо. Но ако се обърне по-рано сигурно няма да се усети. Ти си в девети месец и предполагам, че ще го усетиш.Леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт