Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 582
  • 369
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз имам 415 кестеняв фрапе. Някой да се е боядисвал с нея, страх ме е да не червене и да трябва да се боядисвам пак, а косата ми пада

И аз съм си взела същия цвят, но все още и моята отлежава в шкафа.........искрено се надявам да не дава червеникъв отенък, което малко ме съмнява обаче  Rolling Eyes

# 181
Аз се боядисах, ще докладвам какво се получило по-късно Simple Smile
ПС Стана тъмно кафяво и не виждам червеникав отенък, определно съм доволна.Косата ми е със страхотен блясък и много приятна на допир.

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 17:00 от monica_bellucci

# 182
  • Варна
Боядисах се вече с 530 - много приятен, бляскав цвят стана, едно такова топло шоколадово

# 183
Боядисах се вече с 530 - много приятен, бляскав цвят стана, едно такова топло шоколадово
А какъв ти беше цвета преди да се намажеш?

# 184
Като цяло съм доволна,блясък прави страхотен да,но доста бързо ми падна на мен.. Черното взех,в корените се отми доста за 2 седмици Confused

а пише че издържа 28 измивания  Shocked

# 185

А да те попитам какъв ти беше цветът на косата преди да се боядисаш със 415 - светло кестеняв, кестеняв или тъмно кестеняв?

# 186
  • София
Момичета, помагайте!  Praynig
Изчетох цялата тема и разбирам, че отзивите са на кантар. Ползвам Кастинг от... ами не помня  Embarassed откога, но поне от 2000 година насам. Била съм и с червеникавите отенъци в червения ми период, и с т.нар. кестеняви. Естествения ми цвят е между светло и тъмно кестеняв. В старият Кастинг имаше един цвят череша или вишна, не помня точно, но той правеше косата ми почти черна. Общо взето съм харесвала цветовете по моделите на кутията, и поне тогава не се вслушвах в съветите на фризьорката ми. Според нея (още тогава) във всички бои, независимо дали са със или без амоняк в оцветителя има по-агресивен агент, който придава въпросните червеникави отенъци. Тя винаги е препоръчвала за моята коса да ползвам русите отенъци, които само да подсилят естествения цвят. Тогава обаче не се внасяха, освен вероятно в професионалната серия на Кастинг. Та след дългото встъпление, моля за съвет, ако някоя от вас има впечатления: преди почти 2 месеца (на мен Кастинга издържа на косата между 1,5 и 2 месеца) се боядисах с № 34 от старата серия. Да послушам ли съвета на фризьорката и да взема № 700-рус от новата. Доколкото разбирам 600 е тъмно русо, а става кестеняво. Между другото имам сравнително малко бели коси. Целта при използването на Кастинг досега е била блясък, не толкова скриване на посребрение.
Благодаря, за отговорите  bouquet  и слънчев уикенд! Grinning

# 187
ами ако ти е от помощ аз се боядисах с № 713 - ледено бежово и стана шоколадово кафяво, много хубав и естествен цвят, но далеч от този на картинката

# 188
  • Варна
Много се изкушавам да пробвам. Единствено ме притеснява да не се измие бързо  newsm78

Преди няколко месеца се боядисвах със старата кастинг - наистина стана хубава косата, но сякаш бързо се отми красивото. Остана и все още има някакъв остатъчен цвят, който така и не се отми напълно до естествения ми цвят.

# 189
Аз имам 415 кестеняв фрапе. Някой да се е боядисвал с нея, страх ме е да не червене и да трябва да се боядисвам пак, а косата ми пада

И аз съм си взела същия цвят, но все още и моята отлежава в шкафа.........искрено се надявам да не дава червеникъв отенък, което малко ме съмнява обаче  Rolling Eyes

Майка ми се боядиса със същия цвят.Стана много добре! Peace Само,че на нея й червенее малко,но то си зависи и от основата.

Жалко,че нямат много руси нюанси,аз съм се насочила към перлено русия...та да видим какво ще се получи. Rolling Eyes

# 190
  • София
s_lady, ако пробваш перлено русото или някой друг рус тон пиши за резултата.  bouquet

# 191
s_lady, ако пробваш перлено русото или някой друг рус тон пиши за резултата.  bouquet

Няма проблем. Peace Ще пиша веднага щом се направя,но мисля да е към началото на юли. Wink

# 192
Не съм доволно от новата боя.Със стария кастинг по дълго време ми издържа цвета.

# 193
Преди са се боядисам с 415 цвета ми беше тъмно кестеняв

# 194
  • СОФИЯ
Не съм доволно от новата боя.Със стария кастинг по дълго време ми издържа цвета.

Добре че имам от старата за още  3 боядисвания

Общи условия

Активация на акаунт