Отговори
# 90
смайл ти ще имаш ли нощни? желая ти успех на работата!
Аз пък сготвих супата и този път сестра ми реши да я опита(обикновено аз съм по супите) и много я хареса Mr. Green Party

# 91
 GrinningЗдравейте момичета! Hug

Набързо попрочетох какво сте писали.Голяма подкрепа сте ми Hug.Аз имах два дни извън режима,но въпреки това съм почти -1кг Mr. Green

Звездиче,ЧРД!!!
                           HugМНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ  bouquet
                                                        Бъди обичана и желана жена!

# 92
  • София
Привет! Heart Eyes Аз вече съм си вкъщи!  Hug
Днес съм много режимна! Naughty За закуска хапнах един грейпфрут, за обяд-овчарска салата, а вечерята бе-тиквени семки... Ааа, и си пия отварата на д-р Лозанов!  Crazy А настоението ми е на шест... което ми е странно...  Flutter Но дано да продължава все така!  Praynig  bouquet

# 93
Звездичкеприятно прекарване довечера Heart Eyes
По предложението да захранваме компютърите с ток по велото,мисля че след месец това ще бъде тема за напълняване,ако стане така Mr. Green

Иле  bouquet

Тикве Hug.Почивка ти е трябвало на тебе,за това ти е било зле,тч Мирама ти го е казала
sireni Браво,мила за минуса,до почивката ще свалиш още.И при бразилките(дето принципно са си трътки-повечето)ще си като манекенка
abirena  Браво за режимноста и на теб и на Le Plaisir
И разбира се  Mirama  която винаги си е стрикна

Лиде , Смайл    Hug Heart Eyes Hug
И на всички,които не съм споменала поименно,лека и спокойна вечер
Спокойна вечер

# 94
И днес съм по режима  Peace
Лека нощ на всички  Heart Eyes

# 95
  • Cacao Land
Момичета, здравейте Hug Аз май хубаво си хапвам на вечеря тази седмица, откак работя до много късно и милото е вкъщи и ми готви разни чудесии, че и вина се леят и десерти се намират... Embarassed. Поне признах пред себе си, че съм супер уморена в момента, физически и психически, и се глезя и разтоварвам с хубава вечеря в приятна компания Simple Smile

Честит рожден ден на звездичката! Да си вечно усмихната и да постигнеш с лекота целите си!
Тикве, отдъхнах си като прочетох, че си по-добре днес Praynig

Каприсче, да, всеки или почти всеки ден (зависи кога се прибирам от работа, примерно вчера и днес нямаше как да тренирам, но поне се движа достатъчно през деня), но последните две-три седмици съм само на йога и пилатес, че нали не съм добре още. Обаче съм замислила уикенда да потренирам малко по-сериозно, стимулът ще ми е нов спортен сутиен, само дано не се повредя нещо Rolling Eyes Simple Smile

Скорпе, чудесно ще ти се вържат на режима кедровите ядки, че и даже може и да ти харесат Mr. Green

Абе, къде е Тедъ newsm78?

Ох, трябва да се чете ooooh!... изчезвам. Целувки на всички! Hug

# 96
Шоколадче да внимаваш  със спорта Hug аз имам проблеми със ставите, за жалост много пукат... и се надявам като имам вече време да поспортувам с танци Crazy защото не знам дали от другите неща няма да се влоши. Rolling Eyes
Изтеглих си яки сериали комедии и ще зяпам тази вечер-лека на всички

# 97
  • Cacao Land
Иле, това със ставите не е проблем, а си е нормално за твоята възраст Hug Ходила съм на лекар, поради същите причини преди и той ми каза, че понеже съм млада и гъвкава е нормално ставите да пукат. Проблем е, ако те болят и/ или ако имаш рестрикция на движенията. Танцувай на воля Peace Аз си пукам като ненормална, нямам равна направо hahaha

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Heart Eyes звездичка  Heart Eyes

# 99
добър вечер
гледам зачекнали сте темата за ставите и мойте са така-пукат и болят ама вече не - пих известно време едни добавки и всичко е на 6 (предписани от лекар де, за изграждане на веществото свързващо ставите)
може и даже трябва да се тренира, само трябва да се внимавам с височината на токчетата -5см, ни повече ни по-малко Peace
смайл, хареса ми това за кантаря, мислях че е мой патент, аз нали се тегля по 2-3-4 пъти ако не ми хареса резултата и стъпвам леко с едното краче между тегленията-отчита резултат и следващият е точен  Peace
чоки, браво за упоритостта ти, де и аз да имах поне мъничко  Praynig
мирама, режимна си като винаги  Peace
крейзи, много апетитно прозвуча менюто ти Simple Smile
смайл, видях и четох поста ти, явно съм се отнесла..използвай пълно ценно времето да си починеш  Hug
нел, доста добре ти се отразява новата диета, а?с глада справяш ли се?
миранди, аккво ново при тебе?
гуш на всички които не съм споменала
виждам, че идеята ми за генератора е приета повече от радушно. почвам масово производство Hug

# 100
Здравейте и от мен  Hug
Напоследък се чувствам супер добре, пред мен се ядат какви ли не изкушения, а дори не си помислям дали да не си взема  Party И не само, че се чувствам отслабнала, ами и преди малко правих разчистване на дрешките и намерих едни страхотни дънки, в които не можех да се напъхам (най-вече... задните части  #Crazy ), а сега ми стават. Е, малко ми стискат, но какво искам за 3 дни  hahaha

Това със захранването на компютъра с велоергометър и аз съм си го мислила  hahaha Доста бих смъкнала в интерес на истината.  Joy

Айде лекичка, аз си лягам, че се чувствам доста уморена... тази вечер ще пропусна упражненията, но утре ще си взема двойни дози.  newsm78

# 101
Последна вечерна проверка от мен  Mr. Green

iguanka, честито аватарче, много е свежо  Peace

звездичка, да разкажеш утре, как си си изкарала празника   bouquet

Smile!
, удари го на живот тези две седмици тогава  Party Wink

pipy, къде се спотайваш ти  Crossing Arms Я ела да кажеш как върви режима при теб, какви са резултатите, не може така само за здарсти да минаваш  Naughty   bouquet  bouquet  bouquet

abirena
, браво за режимността   bouquet

Chocolata
, много ти се възжищавам как намираш време за всичко   bouquet А за Тедъ и аз се бях присетила наскоро, ама не знам къде се дяна таз девойка прекрасна  Thinking

Миранди
, ти как си?   bouquet

nevinnata, 3 дни  са си 3 дни, нали  от някъде трябва и да се почне  Wink

nell@  Hug  Heart Eyes

Хайде аз да лягам, че утре да мога да отлепя по-раничко  Whistling

На всички вас желая лека нощ и да спинкате сладко и спокойно като това сладурче

# 102
crazy_tikva
 празника мина...мм... пикантно... Mr. Green поради свекъра Crazy
мъжа ми  ме зарадва , че най на сетне ще се местим Party Party ( отдавна я имаме тази мечта)
а най близката ми приятелка тук дойде изневиделица... Party Party Party

а факта от който най се гордея е, че не си наруших диетата Whistling

с една дума запомнящ се Рд беше Party Party

MissCaprice

Joy
и аз имам трик за кантара...изнасям тежестта си към петите и хооооооп повече - килограмчета.. ако ми трябва да се депресирам с плюс килограмчета... изнасям тежестта на тялото си към пръстите и хооооп - депресия
 Mr. Green Mr. Green
 и за съжаление имам цели 3 кантара... показващи различно... но от 2-3 месеца двата съм ги запратила на тавана Mr. Green.. ми така де и на 5 да секача по-слаба няма да стана Whistling

iguanka
 кажи кои сериалчета, че ние с мъжа ми сме луди фенове на сериали.. какво ли не сме гледали Whistling

# 103
Добро утро

# 104
  • София
Добро утро , милички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес вече мога да се похваля с минусче  - за три дни стриктно-диетични съм минус 1 кг  newsm44 /Е още 300 гр. докато настигна линийката си имам/ Mr. Green

Та по тоя повод ще взема да почерпя сокче

Нел  Hug мерси за кафенцето - разкошно е !  Heart Eyes

Лек и минусов ден на всички!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт