52-ра Американска тема

• 18 485
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Офф...не, какво пак Tired Ваксините ли са?Втръсна ми, честно.Гледам си детето с криво око зарад такива репортажи...д**ба.

# 91
Офф...не, какво пак Tired Ваксините ли са?Втръсна ми, честно.Гледам си детето с криво око зарад такива репортажи...д**ба.

Не, днес е Autism Awarenes Day.

# 92
Никога няма да спра да бъда новак, обаче. Tired
Ами! Вярно ли?
А честита нова звездичка, Еванесънтcheers

Не в този смисъл, бре! Joy Joy
Имах предвид, че съм новак-емигрант и лаик по българските проблеми - като къде да си намеря гювечета и самардала..
Права е Кейси, безличността е състояние на духа.

П.П. Не знаех, че има такъв ден, браво!
А кога е денят на лекарите.. тези дни сякаш?

# 93

Току що намерих нова вода на пазара Crazy

http://www.likecool.com/Meatwater--Food--Body.html

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 18:08 от benson10

# 94
 Sick Това с водата е ...гадно.

Ето нещо, което исках до споделя. Докарто чакаме Jenna, се намесвам и аз (копирам от друга тема):
Дълго време отлагах да ви разкажа неописуемия ужас, който преживяхме по Коледа със съпруга ми. В главната роля - отново Bulgaria Air.
Така, всичко започна на 22 декември с бясно опаковане на багаж и едва 4 часа сън. Пристигнахме на летището в Сиатъл 5 часа по-рано, а дори нямаше време да хапнем, лудницата беше пълна. Излетяхме на 23 декември сутринта за Амстердам, полетът е десет часа до Европа. Кацнахме в 7.30ч. сутринта на 24 декември в Амстердам. Хапнахме и починахме, но вече имахме джет лаг заради изминалите почти 24 часа, 10 от които в път. В 10.30ч. трябваше да излетим с България Еър за София. В 10ч. нямаше никаква информация за полета. В 10.10ч. таблото показа, че полетът се отменя за 16ч., без обяснения. Любезен местен господин ни каза да се върнем след 1 час. Ок. Събрахме се отново и един господин ни заяви, че няма никаква информация от България за случая и че ще трябва да стоим там, да чакаме - на последния възможен (почти отцепен) терминал! раздадоха ни талони за кафе по 2евро, а дори водата струваше 3..
В 13ч. беряхме душа от безсъние. Лежахме на пода, никой нищо не знаеше. Същият господин се появи ини раздаде талони за обяд (5 евро), с извинението, че още  Shocked няма информация! Полудях, имаше бременни жени, малки деца, прехвърляния от цял свят..и бе 24 все пак!!
След 30 минути кавги се оказа, че единственият полет от София до Амстердам все още не е осъщестен заради мълга. Т.е. ние трябваше да чакаме да се вдигне мъглата в София, за да излети самолета, да кацне и тогава ние да излетим! #Crazy
В 15ч. таблото показа отложен полет за 17ч.
В 16ч. таблото показа отложен полет за 18ч.
През цялото това време група българи се придвижихме многократно с тежките чанти с ръчен багаж от средата на летището до въпросния терминал и обратно..
Към 18.30 самолетът кацна! Чудо! Бъдни вечер.. Хората слязоха, заредиха с гориво и.. директно започнаха да ни качват, без проверки! Shocked
Самолетът изглеждаше покъртително зле. Седалката ми беше строшена, мъжът до мен нямаше колан. Минути преди да излетим пилотът повтори и потрети, че все още не знае къде ще кацнем в България.
Излитайки, се включи и каза, че ''по новините са съобщили, че летището в София е затворено заради гъста мъгла''! Shocked
Вратата на тоалетната в самолета не се затваряше. Нямаше вода. Смрадта беше като в БДЖ. Стюардесата отказа да ми донесе вода, но ми предложи червено вино и ракия, понеже било празник.. #Crazy
Храната не коментирам дори. Заспала съм. Събудих се от гръмкия глас, че летим над еди-кое-си езеро на 3000м. височина?! ooooh! След това чух стюардесите да си говорят, че едната искала да кацнем във Варна, защото и било по-удобно, а другата твърдеше, че по последни данни трябва да кацнем в Пловдив...
Снишихме се като каруца. Кацнахме на летище София, въпреки забраната и изключителната мъгла! #Crazy
При самото кацане нещо стана и самолетът се засили ужасно много...Тук трудно мога да ви опиша страха, който изпитахме всички, беше АД! Накрая спряхме някак си. Вратата не се отвори известно време. Кацнахме в 23ч., след 46 часа безсъние. Shocked Извозваха ни с автобус на новия терминал, тъй като нямаше предвиден ръкав за нас!!
Багажът се забави повече от час. Едниният ми куфар липсваше!! Това всичко се случва на Бъдни вечер..
На още 13 души им липсваха куфарите. Обяснението? ''О, извинете, всички, които са правили трансфер са със забавен багаж днес'.. И понеже тези дни са празници, не знаем кога ще ви го доставим.'. Shocked Куфарът ми се оказа в Киев, понеже името ми било руско?! (Ами ако бех Лио Мю, а?). Багажът ми дойде в разбит, ровен и пломбиран куфар след ДЕСЕТ дни от.. Милано.
Благодаря на Бог, че сме живи и здрави с мъжа ми. Имам билет за връщане, познайте дали ще го използвам?!

Дано не съм ви досадила.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 00:32 от Еванесънт

# 95
Никога няма да спра да бъда новак, обаче. Tired
А честита нова звездичка, Еванесънт!
Не в този смисъл, бре! Joy Joy
Имах предвид, че съм новак-емигрант и лаик по българските проблеми - като къде да си намеря гювечета и самардала..
Хи...Хи.
Ужасссс. doh
Ми то...
Ми аз...
Бе мани,  smile3537

# 96
Брррр, Еванесънт...  ooooh!

Аз мислех да се оплаквам как австрийците вечно ми шкартират козметиката в торбичката, нищо че американците ми дават да я нося... Ама това е абсолютно бял кахър. Дано не се повтаря повече, Еванесънт, и да си летиш за САЩ спокойно!  Hug

# 97
кажете, как да накарам едно дете да не си стиска акото  Confused аман вече, нито в гърнето иска, нито не в гърнето и стиска по цели дни.
Има група теортии по темата. Една убедително обяснява че детето не иска да се раздели с нещо което му принадлежи(майн-майн за играчка тип). Чела съм съвети дори да не се хвърля гърне с дни newsm78. Аз лично бих сложила обратно дайпер,това ме е по-малкото зло в сравнение с илеус. Други опции за стикери,не-пускане на вода във ВЦ,книги/филми по темата(сработи с ния к отказваше тоалет трейнинг известно време), много личен пример(гадно,но пак работи).Успех,много неприятен период е това (по к причина го отлагам до лятото с ред оправдания за стеф)

# 98
П.П. Не знаех, че има такъв ден, браво!
А кога е денят на лекарите.. тези дни сякаш?
Денят на медицинския работник е на 7-ми април  Peace
Кошмарен полет, добре че е завършило всичко благополучно  Peace. Кога ще си летиш наобратно?

# 99
Хиър, ама Еванесънт е писала, че е копирала разказа от някъде си...

# 100
Копирах си мнението от темата за авиокомпаниите, изцяло моя е честта с преживяването. hahaha bowuu Извинявам се, ако е прозвучало подвеждащо.
Връщам се лятото, НЕ през Амстердам. Mr. Green

# 101
Хиър, ама Еванесънт е писала, че е копирала разказа от някъде си...

Той е нейно преживяване, ама другаде го е разказала първо.  Peace

# 102

кажете, как да накарам едно дете да не си стиска акото  Confused аман вече, нито в гърнето иска, нито не в гърнето и стиска по цели дни.

При едни приятели работи метода с подкупването - детето получава подарък винаги, когато го направи.

# 103
  • Boston, MA
Здрасти в новата тема! Много работа тия дни, не мога да дам безценно мнение по въпроса за кръглите тави (които нямам).  Laughing

Добре, че се появи Танита, да почерпя от рецептите й. Тандури, твоя блог го няма в профила ти. Ще крада рецепти за къпкейкс. Дали ще стане морковено-тортена рецепта без орехите?
След лилавата торта правих жълти мини чийзкейкчета (не станаха), и готова шоколадова торта Йотис от арменския магазин - тя е ужасна, ще я нося в офиса.  Laughing Но да се самопохваля, снощи за първи път правих суфле, стана идеално.

Мале, Мишолина, с децата от Солун.  Shocked Уплаших се. На Еванесънт пътешествието също е страховито.

Биз, чакаме те!

Другото забравих...

# 104
Еванестънт, аз с бебето ще пътувам с БА скоро. Лошо ми става като чета за "пътешествието" ти    Shocked
Къде е темата за авиокомпаниите?

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 02:29 от Пумпал

Общи условия

Активация на акаунт