Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
Какви съвети дават потребителите относно храненето на бебета?
Какви са мненията за пътуване с лични вещи и техника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
-
Какви съвети дават потребителите относно храненето на бебета?
-
Какви са мненията за пътуване с лични вещи и техника?
Потребителите споделят своя опит и мнения относно пътуването с лични вещи и техника. Някои от тях съобщават, че са пренасяли тенджери и лаптопи в ръчния багаж без проблеми. Освен това има споделени мнения за закупуване на кръгли тави и машини за хляб, както и опит с използването им по време на пътуване.
-
Какви са мненията за визите за имиграция и зелените карти?
-
Как мога безопасно да пренасям тави от България?
. Детските и интересите им са еднакви,децата са си деца,ние правим проблемите..
Думи се научават, но не е в това въпроса. Просто ми стана тъжно, защото осъзнах колко далеч е той от мен в този смисъл на думата, за добро или лошо. Може би ме жегна това заради едни приказки на майка ми вчера( заради които поспорихме доста, защото мразя начина, по който се опитва да ми вменява чувство за вина там, където няма нужда), как те никога нямало да могат да общуват с децата така, както ако били в БГ. Може и да е права, може и да не е, времето ще покаже предполагам.
"Кървава кошуля" на Георги Сава Раковски едно време я коментирахме там, аз така знам какво е "кошуля". (Не че поемата става за четене, де). 
Уж хлапетата бяха Ок, Ели днес ми направи един пристъп и сега утре сме на ЕЕГ. Стискайте палци всичко да е ОК и да не е сериозно, щото само като ми споменаха епилепсия и ми се подкосиха краката.