Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 768
  • 447
  •   1
Отговори
# 105
Мечо, да ти кажа, аз пазарувах със свито сърце, ама добре, че го направих. Защото, честно казано, изобщо не ми е ясно как щях да набавя всичко необходимо, ако не беше предварително. Различноте покупки са от различни магазини в различни краища на София. Ето едва днес успяхме да откраднем малко време и да идем за малко до Пигиса. Ама там какви хубави неща има Mr. Green още не съм се отприщила съвсем, ама скорооо smile3508
Ама при мен има и нещо друго-по-голяма част от покупките ги правих за предишното бебе- тя и затова сега Бела има сини дрешки, сини одеалца, синя хавлийка..
 Та така, Мечо, купете си всичко необходимо сега, защото много скоро ще ви влезе в употреба Hug Hug Hug

Весе, аз й давам за коликите Еспумизан. Не знам дали й действа. Гъне се и ръмжи, направо ми се къса сърцето и защото я виждам колко я боли, а изобщо не плаче от това за сега...абе мъжко момиче Heart Eyes Плаче като се събуди озверяла от глад:) Обаче бързо й запушвам устата Mr. Green

Наде,и аз прочетох питанката ти снощи, обаче нямам никакъв отговор на твоя въпрос и ми прозвуча доста странно, предполагам е нещо временно, но определено отговора трябва да ти го даде специалист. Hug

# 106
  • София, "Младост 3"
КикиНики при Мими Еспумизана усилваше болката...и за др бебета бях чувала а при МИми съ ссигурност бе така
Бейбинос ли какви бяха с алкохол помагаха маалко и другите...като се сетя ще ги пиша също що годе
но тези английските - мааалко по-леко му бе на детето с тях, а съм чувала за едни немски ЛЕфак ли как се казваха, че били още по-добри

# 107
  • Стара Загора
Едни стиснати палци и от мен за Светлето и бебо Praynig Hug
КикиНики на Слави му помагаше Саб симпекса - 3 х 15 капки давах и нямахме проблеми. Беше ми останало половин шише и сега преди два-три дена влезе пак в употреба Tired Нали беше болен.
Коликите ни държаха до почти 4-ти месец.

# 108
Светле ,миличка и аз ти стискам палци и се моля всичко да е наред и да бъдеш много щастлива. Hug Hug Hug

# 109
  • Виена
И от мен пожелания за успех на Светлето в ставането за втори път на мъжка мама!!
Мече, и на тебе късмет! Още малко остана, ще се изтърколи като стой-та-гледай  Wink
Милички, гушкам ви всички и изчезвам, че ми е толкова лошо, едвам гледам. Снощи мислех, че няма да ми се размине инсулта, ма слава Богу, оцелях...
Хубава седмичка на всички!
За коликите - КОЛОЦИНТИС 30С от хомеопатичната аптека на ул. Чаталджа. Другото е много гушкане. Отминава и тоя период, после идва поникването на зъбките... И така. Те ще плачат, ние ще гушкаме да утешаваме и докато се обърнем, ще са пораснали и ще предпочитат гушкаци, различни от мамините...  Wink

# 110
  • Стара Загора
ние ще гушкаме да утешаваме и докато се обърнем, ще са пораснали и ще предпочитат гушкаци, различни от мамините...  Wink
Сакън не думай Stop Лягам между Слави и снахата и да става квото ще Mr. Green

# 111
  • Виена
А докато се появи снахата?  Mr. Green

# 112
  • Стара Загора
А докато се появи снахата?  Mr. Green
Отказвам да мисля за тогава Twisted Evil За това съм си поръчала една базука от сержа да ми донесе у нас да си вардя синчето.  Mr. Green

# 113
Като се върне класната ще ви обясни как е обучила Вики по въпроса за бъдещите снахи (щото той не е роден само за една жИна  Mr. Green). Мама Светле ще спи при тях да ги завива.  Grinning
Добър ден ставало вече.  Hug
Ренче, стягай се. Какви са тези приказки?  Naughty
 Heart Eyes
Зори пише ли поне в отчетната, че да ги знам, че са добре с Гоги.  Hug

# 114
Зори пише ли поне в отчетната, че да ги знам, че са добре с Гоги.  Hug
Миналата вечер си разменяхме лични съобщения с нея по въпроса за сълзящото оченце Hug Предполагам, че няма много време да се добере до компа.

Днес времето изглежда хубаво. Ще има разходка следобеда newsm68
Искам да видя снимки от рождения ден на малката Ламя:)

Желая ви хубава седмица!

# 115
Снощи мислех, че няма да ми се размине инсулта, ма слава Богу, оцелях...
Ренка, недей така, мила! Какво ти се случи?  Hug

# 116
  • София
Рени, Hug

# 117
  • София
Ренче, сподели със загрижените, че ни притесняваш така.

# 118
Ренка,спокойно мила.И аз съм заумирала от няколко дни,но ми се разминава.Явно вече умората при нас си дава отражение.Аз ходя като призрак,постоянно ми е лошо,гади ми се и такава нерва ме тресе,че направо не мога да се позная.Трудно се гледа бебе и къща сам,но какво да се прави.Излизай повече на въздух,само това е спасението. Hug Hug Hug
Светленце,стискам палци.Знам,че този път ще е различен. Hug
Минавам да ви почерпя за моя празник и рождения ден на мъж ми и отивам да готвя,че довечера ще имаме гости.
Много ви гушкам всички  Hug

# 119
Берни, вярно. Че даже ти е двоен празник. Честито!
  bouquet
И на Спиди честит празник.
Ники, ти понеже си дентален лекар, предполагам че и ти си в отбора на празнуващите днес!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт