Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 805
  • 447
  •   1
Отговори
# 255
Толкова много искам да ви прегърна всички
Толковамного неща искам да ви кажа, а нямам думи!
Толкова много се радвам за  малките бебоци! Целувки на всички!

# 256
  • София
Рони, отпуск от коя дата? Че ако не е към края на другата седмица, да вземем да се видим,
че аз вече избушвам, и както обяснявах, че не ми се отразяват кофти хормоните, елате
да ме видите тази седмица. Сълзи и сополи си проливам, и все си намирам основателни
причини. Накривяло ми е въпреки ритлата в мен, се чувствам саминко.
Мечко, пу да я посерат кокошките хубавата мацка с цветното име. Ще си празнуваме ние с
нея в неделя ми се струва. Heart Eyes

# 257
Ритинко,я вземи си запали колицата някой ден и ела да те водя да хапнем по една вкусна тортичка и да ти оправим малко настроението с Марти. Hug

# 258
Ритче, след празниците някъде ще е.
Явно и милото ти работи в момента бясно, че после да можете да си почивате за известно време. Няма да се сдухваш така.  Hug
В краен случай ако се отървеш от майсторите, ела до моята работа да пием сокче.  Heart Eyes

# 259
Ето ме и мен. Имах някакъв проблем със сайта, та за това се забавих.
Имаме си едно хубаво плодно сакче с размери 8.4 мм.  Mr. Green Всичко е наред и другата седмица в сряда ще ходя да ме гледа пак. Много се радвам и съм позитивно настроена.
За сега информацията ми е оскъдна, но за в бъдеще ще става все по-вече Grinning. Благодаря на всички за стиснатите палци и добрите мисли, те ми помагат и успокояват  Hug Hug Hug

# 260
Само така Ясна.  Само положителни мисли  .Радвам се за теб .Бъди много спокойна и щастлива  с това малко човече вътре в теб .

# 261
Много се радвам и съм позитивно настроена.

Ясна  Аз също се радвам за теб миличка , а това че си позитивно настроена си личи с всяка твоя дума Heart Eyes Hug това още повече ме радва .

KikiNiki браво на малката дебеланка, браво и на млечния бар на мама  Laughing

# 262
Браво, Ясничка, все така да растете и все по-големи да ставате! Така де- таз седмица 8, другата седмица- 16 мм:) Продължавам със стиснатите палци, ама съм сигурна, че всичко ще е наред. Само още нямам предчувствие за пола на бебока, ама след като бях 100% убедена в женския пол на Светланковия младеж, вече не се наемам с прогнози.

Ритке,  Hug Що ме забрави ти така? Кога ще минеш насам? Бела пита за теб!  И за другите пита всъщност, ако някой има път насам и желание да ни види, много ще се радваме. Само да мине погачата и искам да ви видя всичкитеее!!!

# 263
Малкото мече голям бонбон  Laughing - пу пу.
Ясничка, бравооооо - и така докато стане 3300 гр бебочето и се гушнете  Heart Eyes.
Ритко, нЕма смисъл да ревеш хормонално, пази си сълзичките за после, когато слонката плаче и ти като добра майка заедно с нея Mr. Green.
Светълче, дано да си в грешка, ама квото такова, само да ми е живо и здраво детенцето.
Ники, все така да наддава "дребното" бебе. Hug

Аз пак съм в драма - дясна гърда на камък, цял ден с температура и вече ме турнаха на антибиотик, защото цял ден няма подобрение след няколко парацетамола, топли компреси и цедене. Тъкмо се зарадвах снощи, че съм абсолютен кукуряк след обеззъбяването и сутринта ново 20  Cry Crazy Whistling.
Ама ще ми мине, само се надявам да е скоро.

Hug Hug Hug

# 264
Ясна, браво за прекрасната новина - бързо да расте сакчето и докато се усетиш да си вече мама на прекрасен разбойник/разбойничка/. Аз залагам за момиче, ама и аз като Ники не съм убедена. Термин вече знаеш ли?
Раленце, любов моя, я ела на гости малко да видиш как ще те излекувам. Пък и ще ни е много хубаво - тъй да знаеш.  Hug Не позволявам на никакви сълзи да ти развалят предваканционното настроение. Naughty Гушам те, мъничка моя! Hug
Весенце, мила, ама що да греша бе? Знаеш ли колко веселби те очакват? Grinning Знаеш ли колко е скучно с послушно и кротко дете?
Само още нямам предчувствие за пола на бебока, ама след като бях 100% убедена в женския пол на Светланковия младеж, вече не се наемам с прогнози.

А аз продължавам да си мисля, че е мома и туй то. Не знам отъкде идва това усещане, ама...
Рони, ти що не издаваш къде ще ходиш,а? И то на класната не издаваш? Ооооо!

Аз да ви се оплача. След като стоя като затворник заточена тук и естествено не мога да свърша никаква работа стигнах до проблем, който изисква да мога да излизам. Тъпата данъчна декларация. Нали миналата година работих на сто места, та трябва да подавам. Срокът изтича, а аз още не съм намерила кой да я попълни.   Sad Митко ходи по счетоводните къщи в Карлово, но са сложили табели, чене попълват данъчни декарации.  #Cussing out А аз като идиот хал хабер си нямам как се попълва това чудо. Та имам въпрос - ако не подам декларацията, как ще ме накажат? Щото ми писна да се ядосвам вече.

# 265
Светле, нали знаеш кои 2 неща са неизбежни: С и Данъците. Ама вторите е лошо че са всяка година...... Нямаш ли някоя позната (счетоводител или данъчен) да дойде на кафенце и да я попълните?

Ясна, много се радвам на хубавите новини. Все така и занапред.

Като стана дума за ремонти в другата тема. Верно край нямат. Онзи ден моя любимия си изпусна шишето парфюм в мивката и я счупи. 2 дни звъня по телефоните като ненормална да намеря този модел мивка, че вече не се произвежда. Иначе трябва и тоалетна и казанче да сменяме - а не е точно сега момента. Та днес ще ходя да се щурам да намеря някакъв магазин във Враждебна, та да се измъкна само с 50 кинта за мивка. А после майстора колко ще ми вземе - идея си нямам. А милото преди малко тръгна за Варна командировка и ще трябва саминки да се оправяме с разбойниците.
И въпреки всичко днес ми е слънчево и ведро и пожелавам същото и на вас.

# 266
Благодаря ви отново момичета   bouquet.
Вчера като се прибрах в къщи и си погледнах снимката на сакчето, видях отдолу финалната дата - 24.12.2008.  Simple Smile Та май това ще ми е термина, а доколко бебчо ще се съобрази с него е друга работа  Laughing

# 267
Ихааа, Ясна, ама много символика има в твоя термин. Вярвам, че това е добър знак. Знак, че всичко ще е ок. Peace

Аничка, аз нали съм идиот нещо не схванах кое е другото освен данъците, което е неизбежно? С? Пусти бременен мозък.  ooooh!
Ама те послушах и звъннах едно телефонче. Една позната ще ми я попълни. Въпросът е, че не ми се щеше да затормозявам познати и предпочитах да си платя на някоя счетоводна къща някой лев. Защото знам,че в този период всички с икономическо образование са нападнати от познати и роднини да им попълват декларациите. Та не исках да натоварвам никого, ама като няма начин. Та си реших проблема.

# 268
Ясничка, Браво! Hug Да не повтарям написаното от Ники.  Laughing Хубав термин сте й направили.  Grinning
И на шишка Бела браво!  Mr. Green Кой я обиждаше, че мязала била на бройлерче?  Laughing

Светле, трябва да си подадеш декларация. Прави се засечка.
Служебните бележки за доходи по трудовите договори ги записваш в приложение 1, а тези за граждански - в приложение 3. Чети си указанията за попълване. Ако имаш проблеми с попълването на декларацията - в Карловсия НАП са длъжни да ти съдействат и да ти направят разяснения за нещата, които не са ти ясни.  Hug

Чао

# 269
Здравейте момичета , много отдавна не съм писала при вас , може и да сте ме забравили вече , но аз си ви чета редовно  Hug
Зареждате ме с много положителна енергия , дори и от разстояние  Hug
Сега , когато пак се случи чудото да съм бременна , чета постовете на всички родили вече мами , Ники , Аничка , Боряна и другите и вярвам , че този път и аз ще успея и всико ще е наред Rolling Eyes
Пак казвам , благодаря ви , че ви има , страхотен позитивизъм струи от  вас и без да осъзнавате помагате много  Heart Eyes

На Ясничка да кажа  браво за прегледа , наистина звучиш много позитивно настроена а термина е супер  Hug
Ние също чакаме радостта началото на Декември , и дано Господ ми прати най-хубавия подарък за празниците  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт