Oслушваме се вече - тупка ли сърце на НОЕМВРИйското човече

• 12 181
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Лана, съжалявам миличка.  Cry  Cry Да не е станала някаква грешка  newsm78 Кураж  Hug

Желая ви хубав ден, момичета   bouquet

# 76
  • Попово
здравейте, хайде по едно кафенце  Coffee
да ви се оплача Sad нашия тати замина тази сутрин на гурбет и ще си дойде чааааак номври  Cry

# 77
Лана ужасно съжалявам Cry  Hug
Моля се скоро да се похвалиш отново Praynig Praynig Praynig

# 78
lanna ,съжалявам ,миличка Cry много неприятна новина,с теб съм и те прегръщам силно.....Горе главата мила!   Hug
Добро утро на всички,аз започвам да се притеснявам,снощи имах за 10 минути ужасни менструални болки и цялата треперех - беше ми адски студено,въпреки климатика,а в същото време бях супер топла.Днес все едно нищо не се е случвало,но как ще издържа до петък да видя сърчице и бебче EmbarassedПоздравления на всички видели своите ембриончета! Grinning

# 79
  • София
добро утро момичета,
Утро и на мен ми е хладно постаянно а и си поддържам температура 37,1 лекарката каза че е нормално за началото на бременността.
Лана стискам палци да те видим в декемврийските мами! Hug
Момичета имам един въпрос, малко му е рано според мен но понеже сме в раздор с таткото кажете и вашето мнение.  И двамата искаме ако е момче да го кръстим на бащите си съответно Станислав неговия и Стефан моя. Само че не можем да намерим име което да ги обедини.  Вие как избирате имена???

# 80
Честити сърчица на miv-viv и Den4o  Hug
Аз има да стискам зъби още само една седмица, докато отида на доки Crossing Arms

Пепена сигурно ще ти е доста трудно без татито newsm78 има ли кой да ти помага Thinking

Айде да почерпя по едно кафенце с малко екстри Wink

# 81
lanna ,съжалявам ,миличка Cry много неприятна новина,с теб съм и те прегръщам силно.....Горе главата мила!   Hug
Добро утро на всички,аз започвам да се притеснявам,снощи имах за 10 минути ужасни менструални болки и цялата треперех - беше ми адски студено,въпреки климатика,а в същото време бях супер топла.Днес все едно нищо не се е случвало,но как ще издържа до петък да видя сърчице и бебче EmbarassedПоздравления на всички видели своите ембриончета! Grinning

Roze отивай
според мен вече ще ти го видят  Hug
и успех  Heart Eyes

# 82
  • Попово

Пепена сигурно ще ти е доста трудно без татито newsm78 има ли кой да ти помага Thinking

Айде да почерпя по едно кафенце с малко екстри Wink

за сега само батко Гого   Joy но предполагам, че и майка ми ще се включи по-нататък  Mr. Green
10х за кафенцето   bouquet

# 83
Мерси ,мила,Yanoren ,но док ме вика във вторник,а аз ще изнахалея и отида в петък EmbarassedНе искам да ме мрази Simple SmileЩе устискам героиски,дано има защо! Praynig Praynig Praynig
Пепена,дано успее за раждането да е при теб! Grinning

# 84
  • Попово

Пепена,дано успее за раждането да е при теб! Grinning
ааа и кой ще го чака до 10 ноември  Laughing живот и здраве като се прибере ще сме с 1 повече Simple Smile  Praynig

# 85
 LaughingДа голяма изненада ще е!Много приятна ! Grinning
valya_76_08 не може ли да си измислите име със буква С,и да обявите ,че е кръстен на двамата дядовци,много е лесно когато буквите им съвпадат.

# 86
Валя и аз имам предложение: да имате близнаци-момчета и така ще има за всеки дядо по едно Joy

# 87
Да се отчета от вчера. В 7 седмица съм и 4 дни, всичко е наред, плода си е на мястото (12,8 мм), има пулсации, които според докито били сърце, има жълтъчно мехурче. Направи ми цитонамазка, взе ми секрет, изписа ми изследване за кръвна група, пълна кръвна картина, урина, васерман, хепатит В. Учуди ме, че на таткото не трябвало да се правят изследвания. При вас как е? Не трябва ли поне кръвната група да му се изследва??? За БХСС и фетална морфология ми препоръча д-р Марков, попитах я за д-р Димитрова от "Фемина", но някои мами й казали, че там апарата бил 2 D, а при Марков бил 4 D!? Относно безапетитието да не съм се притеснявала. Нямало проблем да ходя на почивки, на море, да пътувам....

valya_76_08  как си, мъчи ли те още гаденето? Темата за името е много "тънка" ние в къщи само си подмятаме кой избира името, но ми се струва, че накрая моята дума ще натежи, не знам май още е рано...

karmelitaMK преди време пиех Лаксит на д-р Тошков и ми действаше, но чух, че се произвежда в лоши условия и спрях. Не знам къде е истината. Сега нямам проблем, напротив вчера пих боза, а малко по късно мляко с нес кафе и ужасно ми се разстрои стомаха.

tonesa, благодаря за всичко което правиш по темите, страхотни са.

Честити нови сърчица и добре дошли на новите бременелки, леко и безпроблемно до края, имена няма да изброявам да не пропусна някоя.

# 88
  • София
Здравейте, сладурки!  Hug
lanna , много ми стана мъчно като прочетох, дано е станала грешка ... Hug
На новите честито! Да ми стискате палци, днес в 13.30 съм на мамолог за бучката - да ми прочете присъдата.

# 89
  • София
Хот Лейди  Praynig ! Моля те вземи намини после да споделиш!

Общи условия

Активация на акаунт