Oслушваме се вече - тупка ли сърце на НОЕМВРИйското човече

• 12 181
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Hot_Lady с теб сме! Hug

# 91
  • София
Непременно! Благодаря ви момичета!   bouquet

# 92
  • София
Ланна, просто нямам думи, много, много съжалявам. Само ти се дръж  Heart Eyes

Хот Лейди, стискаме палци  bouquet

# 93
lanna гушкам те, много съжалявам!

Hot_Lady  Praynig

# 94
Lanna много ми стана мъчно- само не се отчайвай Hug
Hot lady стискам палци да няма присъда Peace
Tonesa наистина си страхотна   bouquet
Аз още съм много зле с тва повръщане и гадене.. Sick
Ето малко да се посмеете: http://vbox7.com/play:c922e056
http://vbox7.com/play:b8cfdbd8

# 95
  • София
Лейдибеби, и аз съм така. Вече не знам какво да ям. Лошото е, че се обезводнявам. Сега събирам сили да отида да си измия косата. Дано по-бързо да минава. Все се надявах втората бременност да е по-лека в това отношение, но не би. Даже повръщам повече. Поне има моменти, в които се чувствам малко по-добре.

# 96
Ланна съжалявам  Cry- следващия път всичко ще е наред Heart Eyes

Муниека мерси за инфото за изследванията на сърдечно съдовата система - всъщност май е доста натоварено а? Дали не трябва да си запиша час от сега  newsm78

# 97
Zdraveite vsichki noemvriiski mami:-) Kachih se dnes na kantara i o ujas;-((Maj ne e mnogo normalno da kachish v pyrwite dva meseca 2-3 kg.Predi polojitelniq test bqh 54-55 kg ,a sega sym 57kg.Izobshto v pyrvite tri meseca ne bi trqbvalo da se naddava mnogo nali?

# 98
Здравейте мами  Hug Аз пак от работата пи6а и 6те съм със странен правопис  Mr. Green

Ланна мила, стра6но мъ4но ми стана като про4етох поста ти. Консултирай се и с друг специалист, за всеки слу4ай.

Малко инфо за измъ4ените от гадене. Имам 4увството, 4е от няколко дена ситуацията се подобрява. Пак има леко гадене, ама не е както преди. Все о6те оба4е нямам никакъв апетит и само като си помисля за зелен4уци и  Sick Но Naughty аз все о6те си пия лекарството против повръ6тане и не знам какво 6те стане ако го спра. Като ми бе6е свър6ило и не можех и вода да задържа... Това преди седмица де, сега след седмица пак 6те свър6и и 6те видя докъде 6те я докарам. Пробвайте да пиете спрайт - аз в най-кофтите дни само спрайт и солени бисквитки успявах да задържа... Ина4е ми е ту студено (в пове4ето слу4аи) ту адски топло.

Галисис, не пи6е6, ей...

# 99
  • София
Здравейте и от мен момичета! Страхотна нова темичка, tonesa! Hug

Скоро не съм писала, защото все ми е много лошо, гледам все да лежа. На мен за гаденето ми изписаха капки Вомитусхил, ама само 1 път пих от тях все едно пих 1 ракия- отвратителни са и не ми подействаха. Sick Вчера като за капак и зацапване получих та сега трябва да лежа повече и да си почивам. Лекарят каза, че не е нищо сериозно, че бебо е пораснал даже и ми даде да пия калций + вит С. Предполагам, че защото онзи ден доста чистих вкъщи и яко се преуморих (за какво ли ми трябваше да се престаравам).Стискайте ми палци, моля ви всичко да е наред, че с първата бременност такова нещо не ми се е случвало. Tired

juli75 и аз съм така с прескачане на сърцето, но не се притеснявам много. На мен ми е ниско кръвното.
lanna миличка много съжалявам. Много мъчно ми стана. Кураж мила!Скоро пак ще се похвалиш.
Hot Lady късмет!
На всички, които си имат сърчице - честито, на тези които са на лекар стискам палци да чуят добри новини и да се похвалят!  bouquet

# 100
  • София
tonessa и аз искам близнаци, но не вярвам да ми се случи....
Розичка, и аз имам същото намерение защото не ми се водят безмислени спорове, особено когато някой отсича - така ще е!.....засега се казва Бръмбар мамин Simple Smile)) може и така да си остане.
arrksi, много се радвам, аз вчера направих изследванията  и чакам да излязат резултатите кръв и урина, цитонамазката и секрета и допълнително токсоплазмоза, аз мислех, че само хората, които имат котка са застрашени, а се оказа че котката може да ми е направила само добро ако някога ме е заразила имам антитела, които ще пазят бебето иначи през 2 месеца трябва да давам кръв за изследване, млякото само преварено, месото много добре обработено никакви аланглета, плодове и зеленчуци обелени или остъргани и много добра хигиена. Бащата нищо не трябва да прави ...поредна несправедливост
Вече не ми се гади което е добре, но лошото е че повече ми се пуши, преди не се и сещах за цигара толкова ми беше зле през деня.... но поне нямам проблам със запека, като часовник съм станала половин час след вечеря. Simple Smile
Днес установихме и куриоз в офиса, колежката ми, която ми е и адашка, е бременна и терминът й е като моя на 8-ми:))))) Шефът се хвана за главата.
Много усмихнат ден на всички!

# 101
Здравейте на всички, всеки ден ви чета но нямам много време за писане а и новини ще има чак в понеделник.Аз съм от щастливките с никакво гадене и неразположение, по този повод да ви питам за цигарите как се справяте.
valya_76_08 , пушиш ли и по колко, аз ги докарвам до 3 ,4 на ден  Embarassed...дали не прекалявам?
За протокола термина ми го знаете на 31 г. съм втора бременност.

# 102
valya_76_08  тази токсоплазмоза задължително изследване ли е ??
Аз също имам котенце , а и нямам намерение да се раздлям с него ( много го обичам, искам да си е покрай мене) и когато мъж ми отиде да пита ветеринаря -  котето ли трябва да изследваме или мене з, оня казал, че това изследване е много скъпо и почти не се правило  Crazy  Thinking
Нямало смисъл от него , аз вече имам антитела и нямало страшно.
А аз още не съм ходила на гинеколог  Blush

# 103
  • София
пуша peruchkova пуша и аз на толкова съм се ограничила, не мога да ги спра напълно , а и мъжът ми казва, че ще е по голям стрес за бебето да не пуша изобщо и да нервнича отколкото да пуша по 3,4 на ден....Направо не мога да се позная преди задължително с кафето сутрин пушех сега до 11-12 на обед не мога да запаля цигара. Но ако можеш да се лишиш от тях е по-добрия вариант естествено!!!!!
Djindjari, и аз отидох при ветеринаря, той каза, че трябва аз да се изследвам защото домашните котки, които не излизат навън и не се хранят със сурово месо няма откъде да се заразят, но може когато си го взела да те е заразил или от някоя друга котка да се заразиш и сега, затова е много важна хигиената. Изследването наистина е скъпо 40 лв ми взеха в центъра за заразни болести, но това е само първия път защото всъшност правят две изследвания за 2 маркера - един дали някога си боледувала и 2 дали сега си заразена, ако и двата са отрицателни трябва през 2 месеца да се изследва вече само 1. Но мисля, че можеш да си вземеш направление за това изследване само че незнам в коя лаборатория го правят по каса. Лошото е ,че токсоплазмозата се отразява само на плода, по никакъв начин не можеш да разбереш дали ти си се заразила и няма никакви симптоми.
А ти защо все още не си отишла на лекар????

# 104
Лана много съжалявам миличка Sad.Честито на всички нови мамчета.Аз днес видях сърчицето на моето слънчице имаме и първата снимка newsm44.

Общи условия

Активация на акаунт