Мами, какво образование имате?

• 11 159
  • 205
  •   1
Отговори
# 75
Магистър - славянска филология в СУ  Peace И аз обичам , когато нещата в живота ми са подредени и планувани . Завърших 2006 година , 2007 се омъжих и сега мисля за бебче  Laughing

# 76
Почти бакалавър.
Тъй като гледам как съм се юрнала да ги взимам тия три изпита, които ми остават, освен държавните, може и три деца да съм родила, преди да завърша  Mr. Green

# 77
Работех вече четири години по специалността, когато забременях. През студентските години не съм мислела за бебе, чувствах се доста малка и безотговорна.

# 78
висше, бакалавър Финанси и магистратура Банков мениджмънт.
Завърших си и магистратурата и чак след 1г и нещо родих. Докато следвах изобщо не съм се и замисляла за бебе. )) И след това също, но така се случи и съм определено много щастлива. )))
Сега мисля да продължавам с полагането на изпит за един финансов сертификат и евентуално една специализация по педагогика. )))

# 79
Завърших висшето си образование си преди да забременея и родя. При нас магистратурата е задължителна.
Освен това и поработих няколко години, преди да реша да се омъжа и да имам дете.

# 80
Но нали за да стигнеш до мечтаното висше, респективно тъй лелеяната диплома, трябва да си завършил средно образование?

Четете между редовете, мамка му.
Да,точно така.Да не говорим,че правописът се учи още в началното училище.Уважавам потребители,които пишат грамотно.Без значение какво им е образованието

# 81
уСноунУ нисаВършину  Grinning

А spIkьти ль bogAрскi? Mr. Green

# 82
Завърших ветеринарна медицина и след като си взех държавните изпити забременях.

# 83
  • Някъде на път....

Леле, Amarena, явно много трудно си написала тоя си постинг.......  Peace
Аз не бих се справила толкова добре, признавам си!  Hug

# 84
  • София
Висше, бакалавър счетоводство и контрол, магистратура- счетоводство, в УНСС.
 Забременях по време на магистратурата.Никак не ми беше лесно да пиша дипломна работа с големия корем, а за защитата не искам дори да си спомням.
Не ми пречеше бебето, просто ме вълнуваха съвсем различни неща и доста трудно се съсредоточавах.

# 85

Това на новия български ли е ?  hahaha

# 86
Имам висше образование, степен бакалавър по икономика и управление на търговията.  Следвах, както се казва "на дърти години" и то задочно, защото вече работех. Детенце дойде няколко години след като се дипломирах  Crazy

# 87

Мен ако питаш е на Кенлийски  Mr. Green

# 88

Мен ако питаш е на Кенлийски  Mr. Green
П04вaitI dь триnиratи. Утрi gу  prиEMaT!

Клик в подписа ми!! Sunglasses

# 89
Подписахме и разпратихме на всички....

Общи условия

Активация на акаунт