Забравих да почерпя макар и виртуално...въпреки че ми се иска онази несъстояла се мината година среща, да вземем да я реализираме
та да почерпката да е реална
та да почерпката да е реална
Имам усещаето че не знам нищо иде ми да се

!Черпя ви !Пак си го представяйте ,че нямам време да ровя за картинки .Голям зор ми е със шофирането ,но ще се справя ,още малко нервички от страна на мъжа ми ...Стилиян като се качи в колата и започва да нарежда "-Палей!Много газ даваш!Дай втора!Леко !Намавай!Газ!Газ !Нямаш ли трета!Така !Така !Дай четвърта!Спри колата!"Готов инструктор е въпреки ,че като порасне "Ще кодя чилище в София.Учам траторче и копутар."

...толкова ни е малка кутийката, че и 2 неща да има извадени вече изглежда разхвърляно...., не обичам да се занимавам с това чудо чистенето, но ми се налага, и бърша прахоляци, пускам прахосмукачка - какво да се прави! Иначе готвенето ми харесва
, обичам да импровизирам в кухнята. И със сладкиши и торти, вече и козунаци!

Много хубаво, че вече е в спомените само, но какво стана, не беше ли рутинна операция? 
Малкия инструктор-бърборанко да го нацелуваш! Стискам палци за процедурата! 

И дано всичко му се размине на Стилиян... От какво се е получило това със зъбите? Егати, толкова малки, а с такива големи болежки 

Желая ти най-вече здраве, много да те обичат мъжете ти /и да те слушат/ и успехи в начинанията!
Леко и безаварийно шофиране! И да не забравяш да поглеждаш индикатора за гориво
Не каза каква е?

, колкото и да не ми е приятно е факт

Препоръчани теми