Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 335
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Оххх голяма съм шматка ooooh!
Забравих да почерпя макар и виртуално...въпреки че ми се иска онази несъстояла се мината година среща, да вземем да я реализираме Wink та да почерпката да е реална

# 136
  • Варна, морето и сините вълни!
Оххх голяма съм шматка ooooh!
Забравих да почерпя макар и виртуално...въпреки че ми се иска онази несъстояла се мината година среща, да вземем да я реализираме Wink та да почерпката да е реална

Струва ми се че ще трябва да се задоволиш с виртуалната почерпка!

Зеч, какво има в понеделник?

А за моите палци не ги пускаите по пладне, баш тогаз ми трябват...Изпита е от 11 Sick Имам усещаето че не знам нищо иде ми да се  #2gunfire

# 137
Мими - стискам палци на краката, че ръцете за друго ще ми трябват.

Честито лельо MTV! Още един Никола прекрасен!  bouquet

Бравос за добрите новини покрай Елс!

Аз чак за 23-ти едни палци следобедни ще помоля. Ще ми оперират окото, надявам се да не е страшно. Малко като чух лидокаин ... не съм въодушевена, но ще оцелея. Един неизбил и неизбиващ ечемик 6 месеца, третиран 2 пъти без резултат. Това е.

# 138
  • Бг-мама
Ама съм завеяна , Зори честит рожден ден !!!!
Да си все така красива , мила и много обичана!!!!От здраве и късмет да не се от отървеш !!!!

# 139
Първо да честитя на Зори рождения ден се вмъквам - Зори, красота, да си жива и здрава Hug
и второ:
Мили дами, деца и господа,   

Работилница за великденски чудеса отново
ще заработи в полза на децата, лишени от родителски грижи

Движение на българските майки ще организира своя традиционен Великденски базар в подкрепа на проект Защитено Жилище „Заедно”. На базара ще се продават ръчно изработени сувенири и украса, направени от десетки привърженици на каузата да помогнем на децата, лишени от родителски грижи.

Проект “Защитено жилище ЗАЕДНО” цели изграждане на сграда, в непосредствена близост до София, която да се превърне в дом за младежи, напуснали институциите поради навършване на пълнолетие. Тези млади хора (в това число и самотни майки) ще имат възможност да пребивават там за период от една година. В това време ще им се осигурят условия за придобиване на професионални и социални умения.
Проект “Защитено жилище ЗАЕДНО” се осъществява на терен, предоставен от община Божурище, на мястото на училището в с. Гурмазово

С всяка изминала година инициативата за благотворителен базар се разраства и все повече градове от цялата страна се включват в това благородно начинание.

Ето и датите и местата на провеждане на базарите в цялата страна:

гр. София - МОЛ City Center Sofia (срещу х-л Хемус) и пред църквата „Св. Неделя”
дати: 19ти и 20ти април, от 10:00 до 18:00 часа

гр. Пазарджик - пл. "К. Величков" / Тортата/
дати: 18ти и 19ти април, от 10:00 часа

гр. Горна Оряховица - на площада
дати: 18ти и 19ти април

гр. Видин - пред Съдебната палата
дати: 16ти и 17ти април, от 10:30-17:00 часа

гр. Бургас - пл. Тройката, района пред Трия Сити Център
дати: 18ти, 19ти и 20ти април, 10 - 19 ч.

Движение на българските майки е инициатор на много дарителски акции, с цел подпомагане на децата в институции в България. Фондацията е също така един от организаторите на инициативата „Гражданска подкрепа за ничиите деца”, както и партньор в проекта Защитено жилище „Заедно”.
Стремежът и на учредителите, и на доброволците към фондацията, е да се работи за преодоляване на социалната изолация на децата в домовете и зависимостта им от институцията. Затова голяма част от проектите и инициативите на Движение на българските майки, са свързани със осигуряване на социални контакти, помощ при развиването на умения и таланти, които да бъдат обществено презентирани и осигуряването на възможности за по-честото организирано излизане на децата извън границите на домовете, което да им даде информация и самочувствие.

Повече информация за Движение на българските майки можете да намерите на:
http://fdbm.org

Повече информация за Защитено жилище Заедно можете да намерите на: www.podslon.org

За въпроси, свързани с Великденския базар, моля, свържете се с: Кристина Николова на тел. 0894 606 173 и Росица Букова на тел. 0888 849 803.

тук можете да видите и 4аст от сувенирите

http://fdbm.org/site2/content/view/405/2/lang,bg/

# 140
  • Пловдив
Зори ,честит рожден ден!Желая ти много радост ,щастие и любов!Да си все така красива и обичана!

Браво на Стени и Елс!
 МТВ,да ти е жив и здрав племенника!
 Стискам палци на всички и за всичко!
 Ако стана по -рано утре смятам да си пия кафенцето с вас и да ви споделям малко новинки около нас.
 Лека нощ!Нямам време напоследък да ви чета и да знаете ,че много ми липсвате.Целуфффки!

# 141
Аз май пак последна, ама все пак от сърце
Честит рожден ден, Зори - здраве, щастие и любов ти желая!!!

Хот, MTV - бързо оздравяване на децата!  Praynig Praynig
MTV- нека расте здрав и много обичан малкия Никола!    bouquet
Браво на Стени и Елс за храбростта и добрите резултати  Hug Hug
Мими, Ланг, Зечи - ще стикам палците! Hug Hug Hug
Марти - и на вас с Ани ще стикам палци за операията! Всичко ще е ок! Много неприятно това с майчинството  Sad
Цвете - как мина днес с Анна-Мария? При нас най-труден беше първия ден, тогава плака най-много, дано и при вас най-лошото да е минало  Praynig
Забравих да пиша за балнуването - Сиси също казва това онова на сън, понякога плаче, сега сме в такъв период, защото никнат последните четири кътника и явно много я боли. Тази вечер дадох Хамомила, дано помогне. Най-сладките балнувания са когато се засмее с глас на сън, тогава и на мен ми става едно мило и весело  Heart Eyes
И една новинка от нас - вече ползваме седалка за тоалетна. Мъничето ми покрай тази ясла ме следва неотлъчно та влиза с мен и в тоалетната, така прояви желание да пишка един ден там. Очаквах да е моментно желание, но то се повтори и потрети и след два дни упорито ползване на нашата тоалетна й купих детска седалка  Blush
И ние имаме разни бисери взаимствани от филмите и книгите . Един ден я приспивам и съм легнала до нея, а тя скочи отгоре ми и вика "Така правим ние в джунглата"  Mr. Green  Shocked А вчера ми показва любимото си мишленце, което й е неразделен приятел и в яслата и в спането и въобще утеха в тежки моменти (сама си го нарече Бини) и вика "Ето го най-мъдрия"  Mr. Green
Айде лека и от мен  Peace

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 00:13 от Flash Dance

# 142
Зори-  Честит Рожден Ден! Много здраве,много късмет и успехи във всичко и не на последно място много любов ти пожелавам!!! smile3510
MTV- честит ти племенник! Пожелавам му много късмет!
Елс- прекрасни новини!
И аз стискам палци на всички и за всичко! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Благодаря ви момичета за подрепата за детската ясла на Анна Мария. Все така плака и днес....не знам как ще е занапред....

# 143
  • Пловдив
 Добро утро ,поспаланки!Ставайте да пием кафенце!
Честит Лазаров ден!
Цвети ,честит имен ден на сина ти !Да е жив и здрав !Много да те радва и слушка!
 Цвети , не се притеснявай за яслата ,може би скоро ще свикне и дори ще и хареса.Стилиян вече ходи с голямо желание на ясла ,отваря си вратата сам и влиза с грейнало лице при децата.Понякога има дни , в които малко поплаква , но вече са рядкост.Трябва да си търпелива , миличка , защото това при нас се случи след около шест месеца ходене на ясла, дано Анна-Мария свикне по-рано.
 Момичета ,много съм щастлива ,че намерих решение на един проблем и искам да го споделя с вас.Не зная дали си спомняте ,че Стилиян има развалени предни зъбчета.Най-гадното е ,че ходихме при трима стоматолози и всички ,вкл. и личната докторка заявиха ,че не може да се направи нищо и че ще е така ,докато му излязат постоянните зъби.Даже последната ,при която бяхме ме "успокои",че ще започнат да му се възпаляват венците и да събират гной и трябва периодично да се пробиват , за да изтича гнойта.Вярвайте ми ,щях да се побъркам .Все си казвах ,че не може да живеем в 21 -ви век и да ползваме методи от Инквизицията и продължих да търся.Успях!!!Открих кабинет , в който ще му оправят зъбчетата и съм много щастлива!Така ,че като уточним датата и аз ще ви моля за палцестискане ,защото манипулацията ще се извършва с упойка.Много пъти сме го коментирали по други поводи ,но аз пак ще повторя , когато става въпрос за здравето търсете винаги мнението на няколко специалисти.
 Другата новина е ,че си имам нова придобивка travel!Черпя ви !Пак си го представяйте ,че нямам време да ровя за картинки .Голям зор ми е със шофирането ,но ще се справя ,още малко нервички от страна на мъжа ми ...Стилиян като се качи в колата и започва да нарежда "-Палей!Много газ даваш!Дай втора!Леко !Намавай!Газ!Газ !Нямаш ли трета!Така !Така !Дай четвърта!Спри колата!"Готов инструктор е въпреки ,че като порасне "Ще кодя чилище в София.Учам траторче и копутар."
 С дневния памперс сме разделени отдавна и то много успешно , вече спи и нощем без , но много рядко не се напикава.Не го иска голям рев е като го сложим , ако ме остави да го сложа през ноща си съблича пижамата и си сваля памперса и продължава да спи по голо дупе Mr. GreenНаправо ме побърква , стаята замирисва на градска тоалетна .
 Има ли и други като нас?Ние още спим заедно.Вече не знам кога ще пожелае да спи сам.Може би като си хване гадже!?
 За чистотата и реда -да си кажа ,че имам голямо желание всичко да е чисто и подредено ,но нещо не ми се оттдава.Старая се ,но все ми се струва ,че може още.Много обичам да готвя , най -много обичам да правя сладкиши.
 Май не съм ви казала ,че постя .Обаче мисля ,че напълннях,защото върнах хлябчето в менюто.Сега чакам да свършат постите и започвам Японското чудо .
 Хайде ,милички ,приключвам,че ще се приготвям за работа.Днес да ми стискате палци , защото за пръв път ще шофирам сама в града.Ако някой смята да идва в Пловдив да внимава или по-добре да отложи за друг ден Mr. Green
 Лазарките да са ви живи и здрави и да съберат много яйца!

# 144
Момичета, благодаря ви за моралната подкрепа! Hug
От снощи сме си вкъщи, Стени е добре, страшното и лошото мина. Ще пиша повече като се съвзема малко от изживяното, че ми дойде малко в повече!

# 145
Зори, Честит Рожден Ден и тук! Мнго здраве, късмет и любов ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet
Честита Имен ден на Лазар! Да е здрав и никакви болести повече!   bouquet
Цвети, да са ти живи и здрави децата, а псле ще си спомняте със смях за тръгването на ясла... Hug
Честита Лазарица! ДА сме живи и здрави всички! Това май е най-важното!  bouquet
МТВ, радвам се, че всичко е наред и малкия Никола е добре, с майка си и баща си!  Praynig
За чистенето ще замълча  ooooh!...толкова ни е малка кутийката, че и 2 неща да има извадени вече изглежда разхвърляно...., не обичам да се занимавам с това чудо чистенето, но ми се налага, и бърша прахоляци, пускам прахосмукачка - какво да се прави! Иначе готвенето ми харесва   chef, обичам да импровизирам в кухнята. И със сладкиши и торти, вече и козунаци!  Mr. Green
Тане, честита ти кола! Радвам се, че сте намерили решение за зъбките на детето! Дано стане, ще стискам палци!  Hug Heart Eyes
Браво на големия батко Стени, че всичко е минало по мед и масло! Браво на Елс, че е издържала това изпитание!  Hug Heart Eyes
Целувки от мен! Ние щепътуваме до Карлово днес следобяд. Калина остава с майка и утре за имения ден се прибираме!  Flutter

# 146
  • София
Честит имен ден на Лазар!!! С много късмет и здраве да си носи името!!!   bouquet

страшното и лошото мина

Елс, това звучи като страшно и лошо.  newsm78 Много хубаво, че вече е в спомените само, но какво стана, не беше ли рутинна операция?  Hug

Тане, честита нова придобивка! Безаварийно и безпроблемно да си я ползваш!  Peace Малкия инструктор-бърборанко да го нацелуваш! Стискам палци за процедурата!  Praynig

Хубав празник!

# 147
И аз да мина транзит  Mr. Green
Цвети, честит имен ден на Лазар! Здрав и щастлив   bouquet
МТВ, честито и на теб, лельо!
Тане, хич не се фукай с новото возило, ами го приемай като даденост, защото от тук нататък няма да можеш без  Mr. Green Успех в самостоятелните начинания  Peace И дано всичко му се размине на Стилиян... От какво се е получило това със зъбите? Егати, толкова малки, а с такива големи болежки  Sick
Елс, хайде съвземай се, и задоволи клюкарските ни души  Hug

# 148
             Благодаря за страхотните пожелания, мили момичета!!!!
                    Почерпете се виртуално за мое здраве

# 149
Такааа, вече ми светна пред очите/мноооого го поливахме тоз Никола Mr. Green/, та да взема да драсна некой ред Mr. Green

Първо да благодаря за честитките! Hug Heart Eyes

Зори, Честит Рожден Ден на патерици  bouquet Hug Желая ти най-вече здраве, много да те обичат мъжете ти /и да те слушат/ и успехи в начинанията!

Цвети, честит ви именник!  bouquet

tane, честит автомобил!  bouquet Леко и безаварийно шофиране! И да не забравяш да поглеждаш индикатора за гориво Wink Не каза каква е?

Flash Dance, при нашия бандит Chamomilia-та даваше резултат-дано и при вас е така Hug

Елс, радвам се всичко е ОК Heart Eyes

Mimito-ще стискам палци Wink
Както и на Ланг и Зечката Peace

Марти и Краси-направо сте майки героини!  bouquet

Гледам коментирате домакинстването...аз съм го занемарила Blush, колкото и да не ми е приятно е факт
Работя 2/2, като съм на работа синковеца е при свеки, отивам след работа /20ч./ да го взема и докато се прибера става поне 21-21.30ч. След това вечеря /на него, щото ние хапваме все нещо набързо-не съм готвила от месец Embarassed/, къпане и приспиване-става 22.30ч-е вече и аз съм труп и ми се привиждат само възглавници Crazy
Почивните ми дни дребния е плътно лепнат за мен, или ходим по разходки-според зависи от времето, а е абсурд в негово присъствие да чистя или готвя.  ooooh!
И ние се "ширим" в 50кв. та знам за какво става дума Tired
Иначе най ми е досадно да гладя Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт