Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 323
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря на всички за подкрепата  Hug
 Ще  оперират татко ми след празниците, за сега е на системи в спешна хирургия. Като стане ясна точната дата ще ви призова отново за дружно палцестискане.

# 211
И моят мъж е в Пирогов със счупен крак, още във великденската нощ го счупи, но се оказа,че ще се наложи и да го оперират за да го 'наместят'...та отидоха ни по дяволите всички празници, малката трябваше да я оставя сама на свекърва ми на село и сега аз съм сама в София и чакам вести....освен това се изпокарахме с мъжа ми и свекърва ми предварително и подобаващо като за семейните празници, така да се каже и туй то...Весели празници все пак на тези от вас, които празнуват! Добре,че поне мога да споделя тук...така си ми остана пълното куфарче да чака на вратата и да не отпътува за никъде Cry

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 19:29 от msbilt

# 212
msbilt, съжалявам за провалените празници и за нещастието с мъжа ти. Дано всичко скоро приключи и да ви се случат много прекрасни моменти!  Hug Heart Eyes
Пачоооо, звъня ти, ама не вдигааааш! МОля вдигни, че е важно Praynig Ще те издирвам с полиция - да знаеш  Mr. Green
Зори, ще мине и замине тази операция и всичко ще е зад гърба ви скоро!  Hug
МТВ, и при теб неприятни неща! Стискам палци бързо да се оправите!
Ето малко снимки на Калина-фръцла http://prawdaz.multiply.com/photos/album/34
Весели празници на почиващите - аз не съм от тях  Mr. Green А и вече втори месец сме без кола - разбиха ни тези от сервиза!  Crazy

# 213
Правде, видях, че си звъняла, ама преди малко (следобяд махнах звука на телефона заради децата и чак сега го пуснах...). Утре (днес) сутринта ще ти звънна  Peace
МС, и твоята не е лесна... Дано всичко се оправи възможно най-безпроблемно.  Praynig
Зори, с теб сме. Безкръвна ли ще е операцията? Майка ми я оперираха от жлъчка преди 2-3 години и мина много леко. Дано и при такко ти е така  Hug
Мимито, Hug Hug Hug А теб те кой те би по главата да се забиеш в гадната НАП? Не ми казвай, че работиш с пациенти и си на гише декларации 1, 3 и т.н. или на ДДС... Ако е така те обявявам за абсолютен мазохист. Като знам само аз колко псувни и клетви съм хвърлила по НАПаджиите... А съм убедена, че и заплатата не си заслужава  #Cussing out
МТВ, това със синузита е отвратително, а най-лошото е, че е и доста продължително (аз съм с хроничен от дете)  Sick Честно казано, според мен нищо не помага, така че стискай зъби и чакай да мине  Tired
Мимис, от стара коза яре си ти, ама добре, че си тук да даваш съвети и акъл за многодетието, че такива като мен никога няма да се оправят  Mr. Green

# 214
  • София
Честит рожден ден, Майче!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Зори, стискам палци всичко да бъде наред.
Марина, уф, че неприятно сте изкарали празниците. Дано мъжа ти се възстанови бързо и да си оправите взаимоотношенията Praynig.
МТВ, много гадно. Дано бързо да оздравееш Praynig.
Пачи, докато четох за тренинга ти се заливах от смях hahaha, но да ти кажа честно и при мен е същата работа. Трябва ми най - малко час за да излезем на разходка. То са дрехи, памперси, шишета с води, играчки ooooh!. Чакам с нетърпение да се стопли навън, че поне дрехите да намалим.
Правде, Калина е много сладка Heart Eyes.
На тези дето ще пътуват лек път, на всички други весели празници.

# 215
Честит рожден ден, Майчеbouquet Жива-здрава и всички да те слушат много!

Марина, така съжявам за случилото се! Изглежда черната серия при вас още не е свършила! Надявам се скоро нещото да тръгнат на добре и всичко лошо да остане в миналото! Hug Peace

Зори, продължаваме палцестискането за баща ти! Дано всичко мине по най-лекия начин!

МТВ, добре си го замислила да съчетаеш болничния с екскурзийки! Дано по-малко те мъчи синузита!

Пачи, Марти, заповядайте при мен на уроци по бързо приготвяне за излизане! Изглежда годините в пътуващо студентстване са си казали думата, но е факт - много съм бърза в това отношение! Вярно, че съм с едно дете още, но и то е доста вироглаво, та имам представа. Само че и аз съм като генерал в казарма - раз-два, строй се, преброй се, марш навън. И винаги изненадвам мъжа ми като тръгнем на почивка и ме види, че за половин час съм готова с целия багаж, а той се окаже не толкова малко, колкото на него му се иска Laughing.

Ние сме вече с нов компютър, стария се оказа, че му е изгоряло всичко най-важно. Щяхме изненадващо да попаднем в сериозен и непредвиден харчлък, добре, че съм коректен клиент на ЦКБ, та и този лизинг мина.

# 216

Зори, с теб сме. Безкръвна ли ще е операцията?

Да, дано да мине леко и бързо да се възстанови Praynig

Момичета, няма да ме има идните дни, затова в аванс пожелавам на всички хубави празници Hug, msbilt, съжалявам за провалените празници, дано мъжът ти скоро и лесно се възстанови Hug
На Борковците - да им е здраво името и да са много щастливи!
До скоро, бъдете здрави и се пазете Peace

# 217
Дами, и аз отлитам утре на юг (отиваме до Смолян за 3-4 дни), така че няма да има кой да ви хока, че не пишете  Mr. Green
Днес магарето е на върха на лиготията си, 4 пъти си махна памперса, докато се правеше, че заспива следобяд, а на четвъртия път дори се изпика в леглото за по-достоверно и изяде няколко шамара по дупето, та сега спи обидена  #2gunfire След малко ще я водя на фризьор (не, че заслужава), а после ще събирам багаж, така че приятна почивка (на тези които ще почиват) и лека работа (на робите).
ЧРД на Мая, честито в аванс на Борковците и хубаво време на всички   bouquet

# 218
baloni  bdbaloni ЧЕСТИТО НА МАМА МАЯ! ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!  baloni  bdbaloni

# 219
  • Добрич
Честит Рожден Ден, Майче!  Hug Да си жива и здрава, много щастлива и много доволна от живота!  Hug

# 220
  • Пловдив
  bouquet
Мая ,честит рожден ден!
Честито на Борковците!
  bouquet

# 221
Честит рожден ден на мама Мая!Пожелавам здраве и много щастие!

Честит имен ден на Борковците!

# 222
Пачи Елла ми направи същия номер 2 пъти със свалянето на папмперса  и изпикаване в кревата и при нас в обедните дрямки Rolling Eyes.Хванах и цаката аз обаче ,сега ляга с нощната си пижама с ципа или със блузка с копчета отдоулу и няма сваляне.Явно си е фаза някаква бунтовническа  Laughing

Елс ...бре кога стана 19 седмици  Shocked,уау.Ще го гледате ли бебчо за пол?

Правде ...сладичка Калина и снимките са хубави,предпоследната 4210 най много ми хареса,хубав фокус и настроение.

Зори ...всичко да се оправя с татито бързо Peace

Ние откакто махнахме бибката имаме ужасни нощни будения и приспивания,всъщност вече не си ляга с кеф изобщо Sad
в такава адска нервна криза изпадна миналата седмица като си легна вечерта че направо побелях ви казвам.
Сега се опитвам да я слагам в кревата с настроение ,чета и книжки и успявам да я залъжа някак ама си е трудна работа в сравнение с преди-преди я слагах в 8:30 тя си седи в кревата тихичко и дори да не и се спи си трае ,сега няма такова нещо заспива към 10 и ме прави дива.
Преди 3 дена си падна на ръката ,китката се поду леко и я гласят да и слагат шина до лакътя за 3 седмици- малкото дето съм постигнала при лягане пак ще се обърне на долу с главата,как ще свикне стази шина направо не ми се мисли...а трябва да спи с нея Rolling Eyes.
Избрала си е музикални парчета от тубата и още със ставането казва коя песен иска и пее и танцува на тях и така цял ден,детски не я интересуват изобщо,опитвам се да я накарам да гледа но не иска,музикални клипове може цял ден да гледа.Има си и любима песен и вече на сън да ни бутнете с Дан знаеме текста и музиката...а песента е италианска...повечето от песента не я разбирам.Още малко и ше гледам да я записвам на танци или нещо друго музикално...голяма мания  Laughing.

# 223
  • Варна, морето и сините вълни!

Черпя ви за  двма именника!

Да са живи и здрави Борковците! Да са винаги усмихнати и неповторими в шуротиите и номерата!

# 224
  • София
Да са живи и здрави всички именници, малки и големи!!! С много късмет и много любов да си носят имената!!!
baloni  newsm51 baloni

Общи условия

Активация на акаунт