ЮЛСКИ БЕБЕНЦА '08 (тема 34)

• 11 468
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • София
eyancheva, добре дошла! Много се радвам, че продължават да се присъединяват мами!  Hug

Не искате ли да добавим сайта с броене на контракциите в първата страница?  newsm78

# 196
  • непостоянно
...
Дуци, какво ще рече, че сега вече и възелчета не махат newsm78 Всичко ли шият с резорбиращи се конци? Thinking
Ами явно да, на сестра ми Маленов нищо не свали тоя път.

...

Добре де, ама това означава ли, че не ти опъва толкова с такива конци newsm78 Дано!  Praynig Щото мен ми беше много некомфортно това придърпване, което усещах докато не ми махнаха конците (възелчетата) Confused После направо се родих Grinning Пък сега ако не ги махат и се усеща същият дискомфорт ще е много кофти Crossing Arms

eyancheva, добре дошла и леко бременеене  bouquet

...Не искате ли да добавим сайта с броене на контракциите в първата страница?  newsm78

Аз тоя сайт нещо съм го пропуснала Thinking

# 197
eyancheva, добре дошла   bouquet

Не искате ли да добавим сайта с броене на контракциите в първата страница?  newsm78
Дааа  Praynig

# 198
  • София
...Не искате ли да добавим сайта с броене на контракциите в първата страница?  newsm78
Аз тоя сайт нещо съм го пропуснала Thinking

Намерих много готино нещо (ама е за доста по-нататък полезно)- сайт, с който се измерват контракциите http://baby2see.com/contractions_timer.html
  Hug

# 199
Здравейте, момичета! Hug
Имах доста напрегнати две седмици и само наминавах да хвърлям по едно как сте, но така и не успях да ви пиша. Бяхме доста ангажирани с моя син. Водих го на комисия за оценка на образователните способности (той е с увреден слух и определиха, че трябва да учи в масова детска градина, ура, ура), после минавахме на ТЕЛК, срещах се с директорката на една детска градина, а днес го водихме на аудиограма и настройка на импланта. Малко се поуморих от емоции, но засега нещата вървят доста добре. Бебенцето явно усети, че съм напрегната и риташе като за световно! #Crazy И той все още е седалищно и понякога като ме ритне, скачам от стола! Joy Направо не мога да повярвам на моменти, че е възможно! Йоан май през цялото време си беше с главата надолу и съвсем по друг начин го усещах. Изобщо - нищо общо няма тази бременност с предишната, освен, че има бебе в корема ми. Laughing
Желая ви спокойни дни и добро настроение!

Дуци, накрая да пожелая честит рожден ден на съпруга ти! Да ти е жив и здрав, и все такива топли да са чувствата ви! Поздрави! Hug  bouquet

# 200
Здравейте момичета!
Четох ви днес за ритниците, които получавате... На мен пък ми се случва нещо друго - от време на време така ужасно ми се ходи до тоалетна, че имам чувството, че ще се изпусна, после изведнъж спира. Това сигурно е бебето, ама дали се натиска или ме рита здраво?! Четох също, че някой пишеше, че му се вдигнала матката - кога се вдига, кога пада? щото май в една от предните теми някой беше споменал, че тъкмо му е спаднала... newsm78
Има и още нещо, което се чудя... Задължителни ли са гинекологичните прегледи по време на ЖК? Моята доки ме гледа само на видеозон и ми пуска изследвания, но преглед не ми е правила. А предната бременност ми прави, помня.. Дали вече всичко виждат на видеозона, че затова пропускам това "приятно" изживяване?
Добре дошла на eyancheva!  bouquet Ще видиш колко приятно си бъбрим тука по цял ден!

# 201
  • Sofia
Donka, матката се вдига по време на цялата бременност. Когато ходиш на редовен месечен преглед би следвало да ти я мерят. Доколкото аз съм чувала сантиметрите отговарят на седмиците. Моята я мериха тази седмица и е 25см, аз съм точно в 25 седмица.

Всъщност сега се замислих дали е през цялата бременност или в един момент спира да се мести newsm78 Понеже аз съм с ниска плацента и ми казаха, че до 28 седмица ще се вдига заедно с вдигането на матката, значи може би и тя тогава спира да се вдига, а накрая на бременността корема даже пада надолу май newsm78 Пфуу май не съм запозната точно newsm78

Ieppe, радвам се, че със сина ти всичко е минало благополучно и ще учи в нормална детска градина Hug

Което между другото ми напомни, че наскоро четох, че в Токуда са закупили нов апарат, който позволява слуха на бебето да се провери веднага след раждането. В БГ нямало друг такъв и затова различните слухови проблеми при дечицата се установяват чак след като станат на годинка, което е малко късно. Дали е така?

# 202
nova badeshta mama, от началото на 2007 е приета Програма за неонатален слухов скрининг, но доколкото съм запозната почти никъде не се прилага. Sad От запознати хора знам, че май само в Тина Киркова е имало такъв апарат досега, но дали реално проверяват слуха на бебетата, не знам. Много важно е това изследване и би могло да спестява много, много неща на родителите. Дано по-скоро започне да се прави навсякъде.

# 203
Добре де, ама това означава ли, че не ти опъва толкова с такива конци newsm78 Дано!  Praynig Щото мен ми беше много некомфортно това придърпване, което усещах докато не ми махнаха конците (възелчетата) Confused После направо се родих Grinning Пък сега ако не ги махат и се усеща същият дискомфорт ще е много кофти Crossing Arms
Какво говориш, стоях под ъгъл от 90 градуса зарадия тия възли ooooh!
Днес ще й гостувам и ще я разпитам.

Бяхме доста ангажирани с моя син.
Милия герой, да го нацелуваш едно хубаво Hug

# 204
Здравейте момичета !!!
Исках да споделя нещо относно животинките в къщи.Аз имах преди време котка, но от година нямам.Случая, за който ще ви разкажа може да е единичен, но все пак може да е полезен.Имам един познат, които цял живот е живял с куче и 2 котки в апартамент.Даже, когато майка му е била бременна с него пак е било така.Докато преди 4 години не му се появи странна кашлица, която и с антибиотици не минаваше.Да кажа само ,че тогава той беше на 25г.Лекар му каза да си направи тестове за алергии и се оказа ,че не към нещо друго, а към кучета и котки има алергия Shocked.А 25 години никакви симптоми.Трябваше естествено да махнат животинките ,но нямаше начин защото беше направил астма.Не разбирам от алергии и т.н ,но все пак има и такива случаи.
За булчинските рокли предложенията бяха много добри   bouquet.И на мен ще са ми полезни, че юни месец съм на 2 сватби,а даже и едната бъдеща булка сега е бременна в 3-ти месец ,та жз ще я улесня в чуденето за роклята тогава.

# 205
  • Варна
Добро утро , момичета!
Видях нещо сладко и се сетих за вас ..http://petiofi.narod.ru/test/pri.html
Хубав ден Ви желая ...

# 206
  • Варна
Добро утро, дами  Hug.
Знам, че е толкова рано пък и не ние това темата, но не съм спала от размисли, пък и доколкото разбрах повечето имат опит по въпроса, затова ще питам. Матраците Тед хубави ли са? Какво трябва да му се гледа, когато се избира? Двулицев или еднолицев, с пружини или дунапрен? Препоръчайте конкретен модел ( на по разумна цена  Embarassed). А някой има ли опит със спалните им комплекти- завивки, чаршафи ? Предварително Ви   bouquet.
За гинекологиния преглед ми се струва, че трябва да се направи, аз откакто съм бременна имам 1, зависи от състоянието, на мен ми каза, че заради контракциите трябва да види дали имам разкритие. То май не се вижда на ехограф  newsm78.

# 207
  • София
Добро утро момичета!
Весито, много сладко нещо наистина!

# 208
Добро утро , момичета!
Видях нещо сладко и се сетих за вас ..http://petiofi.narod.ru/test/pri.html
Хубав ден Ви желая ...
Heart Eyes Много го обичам това мече, лентичката на Пепи ми е с него Simple Smile

Матраците Тед хубави ли са?
Преди не бяха, сега не знам.
Взехме на детето миналата седмица на Релакс от Деница в Младост, с кокос, 264 лв., 80/192 размер. Има зимна и лятна страна, твърдичък ми се вижда, за мен това са най-удобните матраци.

# 209
Добро утро и от мен, много ми хареса сайта с дрехи за бременни,сега в събота ще ходя до асеновград и може да открадна някя идея о този сайт. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт