Вятър духа, слънчице грее - НОЕМВРИйче по разходки дупе вее!!!

• 17 695
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
А бе Ренка много си страшна бе кака откъде го измъкна този аватар? И къде ни отидоха самолетчетата само за вчера ли е било по повод моя РД а Laughing

Монииииии, нал съм Убавицааааа  Flutter! Фейслифтинг ми напрайха Wink! А, я, скива ли доктор Гадамерски как добре се постара за зъбките ми  Mr. Green  Joy Joy Joy! Страшна съм я - страшно Убава  Mr. Green! Знайш ли снощи колко време си загубих да се щракна в тъмното  photo

# 61
Здравейте пак!  Hug

Аз след като наваксах с изпуснатото да се разпиша пак   Mr. Green

Елито, добре дошла при нас  Hug Имаш страхотни дечица, да са ти живи и здрави.Евала за свежарското ти излъчване на фона на грижите за три малки деца  Peace
Ели, за подарък за кумците ви...дигитална рамка за снимки, това се сещам, което момичетата не са ти казали вече.Много е пораснала АЯ и каква коса извади само  Wink Малка принцеса  Heart Eyes
Гери, как си ти душко.Малко остана до финала, каката подготвя ли се да помага.

Аз докато се похваля, че съм по-добре и днес пак е едно гадене, едно чудо  Sick Ама ще трайкам, какво да се прави.Благославям човека измислил солетите и газираната вода  Wink

Снощи съвсем случайно открих в устата на Теа, докато я мазах с гелче, един излязъл кътник.Изобщо не съм го видяла, само го усетих, като ме сръфа  Laughing После вече го видях, че си се мъдри там, ама кой дА види толкова на вътре.Та вече имаме не 4, а 7 зъба,  другите ни два пробиха най-после.

Желая ви лек ден и спокойни дечица.  Hug

# 62
Отивам да ви чета. Heart Eyes

# 63
Добра среща и от мен ! Sunglasses

Добре дошла на новата мама Hug много са готини близнаците, а баткото един хубавец Simple Smile, ама с такава майка, така е ... Wink

За кумуването- ръчни часовници / ако носят/ Wink

Ние сме добре, малкия дзвер дивее по цял ден, не му свършват батериите на това дете  Mr. Green Расте като праз- около 90 см и 13 кг. е , самолети ще сваляме Mr. Green

Ради , дано отмине момента с гаденето по-бързо  bouquet

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 14:34 от sheherazada

# 64
sheherazada, все се каня да ти кажа - книжката от автара ти ми беше една от любимите в детството ми. и като ти видя виртуалния образ, ми става едно такова носталгично-романтично. благодаря, за което.   bouquet

а за батерийките - понякога се чудя къде му е на мойто зверче копчето "off" .......... Mr. Green

# 65
  Guten Tag i ot men.Az sam v Germania na po4ivka sama Peace 4eta vi redovno i vi se radvam.niamam kirilica,shte pisha kato se pribera v BG  :hug:sled 15.04.

# 66
ухааа, барвос, raliar !!! добре да си починеш и да имаш хубаво време !
ти за писане не знам, ама да направиш много снимки.
Peace

# 67
Рали, завиждам ти! А кой гледа Софи и баткото ?

# 68
  • София
smile3501 smile3501 smile3501

Браво!!
Темата отдавна не се е движила толкова бързо. Страничките летят една след друга.

Елито, и аз разгледах снимките. Невероятни сте.

Срещите на ноемврийския отбор са няколко вида: градски (в София, Бургас, Варна или съответния град, в който живеят повече мами) или някъде в страната, общо за целия ноемврийски отбор; с децата или без децата през деня; и без децата вечер по кръчмите Mr. Green

Това ми напомня, че може скоро пак да се организираме. Вечерните срещи кога бяха, последния или предпоследния петък на месеца? Пак май пропуснахме.

Рени, Убава си, Убава си. Това настроение и вид да не ти са предизпитни? Wink

Рали, почивай и за нас. И снимки пусни photo

Иве, по повод бутона off на зверчето. Имам чувството, че мойто е от тези самонавиващите се часовници на Сейко. Колкото по-дълго се движи, толкова по щуро става. Поне е марково Laughing Сейко.

Днес успя да заспи към 15 часа. Вчера ме мори до към17. Явно нещо го мъчи ама не мога да разбера какво - зъби ли, гърло ли го боли, хремата ли? Скоро ще открием.

Айде стига толкова, че Деничка трябва нова тема да пуска скоро.

# 69
Ехоооо тук съм

# 70
Айде стига толкова, че Деничка трябва нова тема да пуска скоро.[/color]

О, аз нямам нищо против Wink Нямате си на идея как се радвам за темата Laughing
raliar, браво, мацка!  Wink Пожелавам ти хубаво време, приятна почивка и много положителни емоции! Събирай сили, че на Априлци ще разказваш и снимки ще показваш! Mr. Green
Ради, ха дано следващия път още няколко зъбчета те изненадат! Hug

# 71
Здрастииииииииии

Raliar, завиждам ти че си "офлайн" Wink
Ели, страхотни снимки, и аз искам второто живот и здраве да ние .....близнаци  Laughing, наистина, а имате ли в рода близнаци особено по майчина линия?

# 72
Ле-леееееееее,много сте писали,бе, мацки.Не мога да ви изчета,ама то това е готино,темичката да върви.
Добре дошла на Елито и от мен welcomeНаистина страхотно семейство сте,а дечицата са ти супер,да са ти живи и здрави newsm10.Нямам си на представа как се справяш с 3 малки мъже в къщата.
Рали,пожелания от мен за една невероятно готина почивчица Hug
Мами,вашите деца правят ли като моята Поли:като видят някое детенце отиват при него и почва едно гушкане и целуване kiss  remybussi hug,ум да ти зайде.Май,моята дъщеря ще е любовчийка от малка LaughingЗа качването на кг,Поли от 2-3 месеца си е все 10.200кг,и няма изгледи за наддаване на някой грам,защото постоянно е в движение.Иначе,на см  сме 83см.

# 73
Raliar, приятна почивка и от мен   bouquet

ki4o22 , моя момък понякога е много гушлив и целува всички навред, по бузи, по устата  ooooh! Друг път обаче е груб, дърпа, бута, а уж му се радва на детенцето, иде ми да потъна в земята от срам  Blush

Аз пак за помоля някой да ми прати паролата за албумчето със снимките и името, ако е сменено  Praynig

Верче, как сте, виждам че надзърташ  Hug

Heart Eyes

# 74
  • София
Eхо, привет и от нас  Hug

Аз не съм писала тук от цяла вечност. Използвам момента, че съм сърдита на Алекс да обърна малко внимание и на вас  Mr. Green

Рали, блазе ти. Ама как така сама си там  newsm78

Карил, с тези ясновидци дето ги дават, да не си прихванала  Laughing

Добре дошла Ели!!! Супер са ти дечицата, а ти си майка героиня. И като гледам имаш мерак и за още след време  Mr. Green

Ей, ако искате да се видим може да пробваме да се организираме и сами - без Ети (колкото и да ни е трудно). Току виж и тя дошла  Mr. Green Така, че казвайте. Тази седмица времето го дават дъждовно, но ние и без това толкова бързо не можем да се уговорим.

Целувки от нас и обещавам да съм по-редовна  Rolling Eyes

P.S. ДАРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГИГАНТСКИ ПАТЕРИЦИ !!! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО МНОГО !!![/b]

Руми, добре сме, благодаря. Нещо изперквам но то си е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт