Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 100 516
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Да се оплача, че в ОДЗ Мечо Пух има варицела и Стефан си в вкъщи пъпчасал до 03.10.
От неговата група (1а) до момента са 6 деца с дребна шарка.

# 92
И аз да се запиша.
Чакаме бебо на 21.11.08 г. Ние сме зад Глав Проект, между Зала Универсиада и 138 СОУ.
Ще се радвам да се запозная с мами от квартала.

# 93
Здравейте,  bouquet
Аз съм съвсем в началото (11г.с). Заради гаденето ми дадоха болнични 1мес. та ще съм пред компа. Sick Ще се радвам ако има мами в моето положение и от квартала (Слатина бл.7 до градинката) за да си правим компания сега, а и после да разхождаме заедно наследниците. Hug

# 94
Здравейте Simple Smile
Много ни е замряла темичката. Мамите от Слатина, ще кажете ли къде има детска кухня в района? Някой беше споменал някъде на ул. Христо Максимов, но ми е далече. Тук в Слатина дали няма някъде по яслите newsm78

# 95
Наистина се учудих, като видях темичката активна в "Нови отговори на моите публикации".
Аз съм в 13 г.с. с второ бебче, т.ч. април-май месец съм на линия с количката. Wink

За ДК тази в ясла "Приказка" на Христо Максимов е хубава, синът ми ходеше в яслата 1 година.
Доколко знам Junior menu имат раздавателни пунктове. Ето списъка.
Аз за синът ми взимах от Ози, за второто пак от там ще взимам. А за пазаруване на пюрета - с колата ходих до ул.Мадрид и в Хер бебе пазарувах за цял месец по списък. Другото място бе Бебелан на ул. Елисавета Багряна №4 /гараж/

# 96
Немирница, благодаря за отговора. Лека бременност ти желая и здраво бебче на финала Simple Smile
А Ози от къде се взима ?
И някой знае ли тая кухня на Мама Люси, дали доставя до Слатина Thinking

# 97
От Ози поръчвам с доставка до вкъщи. Цяла седмица сме вкъщи, че Стефан лепна градинско вирусче и взимам пак.
Имат пунктове, но са малко като бройка.
Ето ти линк на кухнята на мама Люси, обади се на телефоните, в сайта пише: "От 03.11.2008 храна ще се доставя и до следните квартали: Гео Милев, Слатина и Редута." Wink

# 98
Мерси, аз не знаех, че и Ози доставя до вкъщи. Ще им разгледам сайта.

# 99
Охо, случайно видях темичката, виждам и познати  Grinning

Немирница, отдавна се каня да ти кажа едно честито, познай кой те издаде Wink Та ЧЕСТИТО, лека бременност, хубаво и здраво бебче!

Ива е в 65-то ОДЗ, яслена група. Има ли някое детенце там?
За детска кухня, в това ОДЗ има и са доволни майките. Ние миналата година вземахме от Джуниор меню, но магазина, където беше пункта (на Лидице) е затворен отдавна.

# 100
Здравей Таничка,

Тази която ме издаде да се стяга отсега, че я чакам с отворени врати да гледа второто. Laughing

Как сте с адаптацията в яслата? Как е малката сладуранка?

# 101
Таничка, коя е 65-та? Зад реката, тази голямата която е детска градина и ясла ли ?

# 102
  • София
Не, на Слатинска зад училището.
Ние сме в 1 градинска гр.

# 103
  • на странно място ......
брях, много се разписахте бе мацки......... Grinning
Ние пък се записахме в яслата на Хр. Максимов, обаче след едномесечно боледуване се отказахме. Сега играем из кварталните градинки  Laughing

# 104
  • София
Еееее Sbruny, що така с яслата бе?

Ние също бяхме поомацали положението, в болница с пневмония, ама сега пак си ходи, почна и да спи вече там, абе лека полека свикваме всички. Дано само боледуването да е по-рядко.
За протокола сме в 67 ОДЗ мечо Пух.

Sbruny може да намина през вашата градинка, като я взимам някой ден, обикновено към 4. Стига да намеря градинката де  Wink

Общи условия

Активация на акаунт