Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 101 288
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Vrabezza в редутския парк има много майки с бебета Simple Smile

# 361
дъщерята на Мистрал, знам, знам Simple Smile
Аз съм в долната част на Слатина - и ние имаме нещо като паркче, и там е пълно с майки. Но те, момичетата си седят там с децата, а аз си търся компания за дълги разходки нагоре-надолу, защото малкото чудовище започва да плаче, ако спра на едно място - все още е мъничък, не може да седи седнал, иска возене и спане. След месец-два, живот и здраве, като се очовечи още малко и започнем да се задържаме на едно място, ще е друго (надявам се).

# 362
Ей в тази темичка имало раздвижване. Много се радвам.

Ето една кандидатка за разходки. Аз живея близо до пазара на Слатина, и до него има едно паркче. Предполагам че за него говориш Vrabezza. И ние излизаме на разходки там, но не много често че още сме малки.

Ако искаш пиши, ше се радвам да се запознаем и да тръмбоваме улиците заедно  Wink

# 363
gerygirl, точно за него говоря.

Ще се радвам да се обадиш за разходка Simple Smile Когато решиш, пиши ми на ЛС и ще се разберем нещо. Времето е просто прекрасно, надявам се да се задържи така и да сме навън, колкото се може повече.

# 364
  • София
Здравейте слатинки Simple Smile
Аз само от време на време хвърлях по поглед в темичката.

Vrabezza, аз живея до пазара в Слатина и градинката там е хубава, от миналата година доста почнаха да я чистят и поддържат.
В хубаво време там обаче е лудница и е трудно маневрирането с количка между тичащите деца, не че е невъзможно де. Но просто не е особено голяма и дечицата могат да събудят бебето (при мен се е случвало, не че не заспива пак, ама ...).

Моята като беше още съвсем мъничка - качвах я горе в редутския парк, не че там не е лудница, но има алейки, където е по-спокойно.
Пък и ти казваш, че искаш дълги разходки, та този парк може да е добро решение за теб Wink А и не е толкова далече, пак според мен - стигах за 20-ина мин с количката. И на мен не ми харесваше да стоя на пейка и само да поклащам количката ...

Дано бързо да си намериш компания Wink

# 365
v_spasova , градинката в последно време наистина много добре я поддържат. Балконът ми гледа към нея и много се радвам, че ми разкрасяват пейзажа Simple Smile

# 366
  • София
Vrabezza, когато родих лятото на 2008, там си беше гадно - в градинката де - кофите изобщо не ги изхвърляха, под пейките имаше боклуци - много неприятно. Там почнах да ходя след като една приятелка роди пролетта на 2009 и ми каза, че почнали да чистят. До тогава - горе в парка.
И аз сега много и се радвам на градинката, понеже моята мома вече не иска с количка, а е мъничка за по-далечни разходки.
Надявам се бързичко да си намериш компания, аз ще си търся от есента ... мамите, които познавам покрай хлапето, май искат да поизчакат със следващото Wink

# 367
  • София
Да ви кажа ако някой търси обущар да не ползва тези на Шипченски проход и Коста Лулчев до старото Фантастико.

Дадох един ботуш да го зашият, така ужасно го направиха, че ми се доревава само като го погледна - все едно е на някой клошар, а ботуша беше здрав, само малко се беше разшил на глезена.

Хем някъде бях чела, че не работят добре и защо пак там отидох, беше ми най близо Sad

# 368
Да ви кажа ако някой търси обущар да не ползва тези на Шипченски проход и Коста Лулчев до старото Фантастико.

Дадох един ботуш да го зашият, така ужасно го направиха, че ми се доревава само като го погледна - все едно е на някой клошар, а ботуша беше здрав, само малко се беше разшил на глезена.

Хем някъде бях чела, че не работят добре и защо пак там отидох, беше ми най близо Sad

Последният път (преди може би 2 месеца) и аз не останах доволна - дадох си едни ботуши да им подменят капачките на токовете. И така си ги подменили, че има следи по токовете, все едно някой се е опитвал да ги реже на няколко места. Стана ми супер неприятно, ботушите бяха почти нови, а и не много евтини. Предполагам са следи от някакво притискане, докато са ги правили, но трябваше да го предвидят това и да не го допускат.
Мъжът ми си даде едни обувки да им зашият нещо - обувките са черни, конецът - зелен...
Не знам какво им се е случило, преди бях доволна от тях.

# 369
  • София, под Карлсон
Vrabezza, когато родих лятото на 2008, там си беше гадно - в градинката де - кофите изобщо не ги изхвърляха, под пейките имаше боклуци - много неприятно. Там почнах да ходя след като една приятелка роди пролетта на 2009 и ми каза, че почнали да чистят. До тогава - горе в парка.
И аз сега много и се радвам на градинката, понеже моята мома вече не иска с количка, а е мъничка за по-далечни разходки.

Радвам се да чуя, че градинката вече е поддържана. Когато аз родих през 2007 там си беше направо мизерно. Но е факт, че за съжаление част от майките бяха причина за боклуците- семките и опаковките от вафли, чипсове и подобни са само малка част от това, което съм виждала да оставят след себе си... #Cussing out Не съм минавала скоро от там, но при първа възможност ще го направя  Simple Smile

# 370
Това за градинката до пазара наистина е добра новина. През 2004, когато се роди дъщеря ми пробвах два-три пъти да я заведа там, но както казват и другите момичета, беше мизерия. Оттогава не съм стъпвала там. Ние живеем до Педагогическия факултет и ми е много по-близко да сляза до пазара, вместо да катеря до редутския парк /да не говорим, че на Малчо никак не му е кеф да стои вързан в количка/. Тези дни ще се разходя да видя каква е промяната! Peace

# 371
  • София
Само да вметна, че кучкарите са навсякъде Sad
Като поддържане градикна е сравнително добре, но откъм кучешки екстри ... ми има ги.
Единствената жена, която съм виждала да си почисти след кучето (горе в редутския парк), беше чужденка - китайка или японка. Както си ходеше, животинката изведнъж спря, изходи се, жената нещо му викна, задържа го, извади кърпичка и изхвърли 'нещото' в близката кофа ...
Бях чела скоро статия, че кметицата е предложила обособяване на места за разходка на домашните животни. А да видим дали ще направят нещо.
Ето статията: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=479908

# 372
  • София
Това с кучетата дори да го приемат остава проблема с уличните котки и кучета,които си вършат нуждите най-вече по детските градинки и пясъчниците.Как ще ги пускаме тея деца да се ровят там просто незнам Twisted Evil

# 373
Градинката наистина е неузнаваема от известно време насам. Даже от Озеленяване са си паркирали фургона в тревата (красота Simple Smile ). Иначе, гледам от балкона, че кучкарите си водят кучетата в единия край на градинката, където е само трева и няма деца. Но пък една сутрин рано, докато нямаше майки още, хванах един кучкар, как спокойно изгледа любимеца си, как се изпишка в пясъчника... (струва ми се, че този пясъчник сега го няма вече).

# 374
  • София/Осло
Градинката наистина е неузнаваема от известно време насам. Даже от Озеленяване са си паркирали фургона в тревата (красота Simple Smile ). Иначе, гледам от балкона, че кучкарите си водят кучетата в единия край на градинката, където е само трева и няма деца. Но пък една сутрин рано, докато нямаше майки още, хванах един кучкар, как спокойно изгледа любимеца си, как се изпишка в пясъчника... (струва ми се, че този пясъчник сега го няма вече).
Тази новина само може да ме радва. Градинката е повече от прекрасна ,дори и с ощетена  площ откъм Едисон  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт